Od automobila do helikoptera – Rent a car servisi u Beogradu

фебруар 15, 2023

Rent a car je godinama postao sve popularniji vid prevoza u Beogradu kako za poslovne ljude, tako i za privatna lica koja se odlučuju za ovaj servis prilikom svojih putovanja. Ukoliko ste izabrali svoj smeštaj iz široke ponude koju vam na teritoriji celog Beograda nudi agencija Belano možete uz aparman iznajmiti i željeno vozilo. U nastavku teksta mi ćemo vam dati neke od neophodnih informacija koje bi trebalo da znate, kao i preporuku za pouzdane rent a car agencije.

Vozilo rent a car a možete iznajmiti na minimalno 24h, dok proudženje morate najaviti agenciji, te će vam oni u skladu s mogućnostima produžiti najam ili ponuditi adekvatno zamensko vozilo, ukoliko je vozilo koje ste iznajmili već na rezervaciji.

Što se samog preuzimanja vozila tiče, izabrano vozilo možete preuzeti u poslovnici, unapred dogovorenoj adresi ili vas može čekati na aerodromu ukoliko u Beograd dolazite avionom. Takođe i vraćanje vozila možete dogovoriti na isti način.

Postoje i agencije koje Vam omogućavaju da vozilo preuzmete i vratite i van radnog vremena, ali će Vam ta usluga u najvećem broju slučajeva biti dodatno naplaćena.

Takođe veliki broj agencija Vam može nudti uslugu najma rent a car vozila sa vozačem ukoliko vam je ta usluga potrebna.

Što se tiče dodatne opreme, agencije vam mogu na raspolaganje staviti i sedišta za decu, gps navigaciju ukoliko ne dolazi uz sam automobil, krovni nosač, wifi, ili nesto slično vama potrebno, što možete dogovoriti s agencijom prilikom rezervacije.

Plaćanje iznajmljivanja vozila možete vršiti preko računa, karticom ili u gotovini. Dok je poželjno imati i kreditnu karticu, jer je veliki broj agencija smatra neophodnom zbog rezervacije depozita. Taj depozit agenciji služi kao garancija da ćete automobil vratiti u preuzetom stanju. Što se tiče visine depozita on najčešće zavisi od modela automobila za koji ste se odlučili kao i period najma vozila.

OPŠTI USLOVI ZA IZNAJMLJIVANJE VOZILA

  1. Vozač mora imati vozačku dozvolu minimum 2 godine.
  2. Za iznajmljivanje vozila, neophodno je da vozač bude starosti između 21 i 70 godina.
  3. Pri samom iznajmljivanju pored vozačke dozvole, vozač mora imati važeći identifikacioni dokument – ličnu kartu ili pasoš

Postoji mogućnost i da iznajmljenim vozilom upravljaju i druge osobe, ali je to neophodno naglasiti prilikom iznajmljivanja kao i njiove podatke uvesti u ugovor, u nekim agencijama ova dodatna usluga vam može biti dodatno naplaćena.

VIP ONLY

Kako sami za sebe kažu. „Luksuz je stil života“. Kada poželite da iznajmite najluksuznije vozilo, možda najbolje ocenjen po kvalitetu usluge koju nude i voznom parku jete agencija Vip Only Rent a car. Svoje vodeće mesto su stekli najmoćnijom flotom vozila, pouzdanom, brzom, povoljnom uslugom. Osim toga ono što ih razlikuje od drugih agencija, oni u svojoj ponudi imaju i najam helikoptera.

THE BEST OPPORTUNITY

Pouzdan vozni park, kao i veliki izbor modela nudi vam i ova agencija. Sva vozila koja su na raspolaganju su osigurana od svih tipova štete, pa ste izborom ove agecije bezbrižni po tom pitanju. Takođe, nude vam pouzdanu kvalitetnu i brzu uslugu na lokaciji koju sami odaberete i dogovorite prilikom rezervacije.

MASTER

Višegodišnje iskustvo u najmu automobila, vrhunski profesionalizam kao i veliki izbor vozila možete imati dostupno odmah po sletanju. Master rent a car  agencija se nalazi na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, pa ukoliko Vam je sletanje i poletanje aviona u vremenskoj razlici koja premašuje vreme vaćanja, nude Vam toleranciju od 120 minuta prilikom vraćanja vozila.

BUDGET

Budget rent a car je jedna od najvećih rent a car agencija. Nude Vam izuzetno veliki broj vozila na kraći i duži period. Jedna od poslovnica ove agencije je na beogradskom aerodoromu sa radnim vremenom od 08 – 22h pa ćete imati mogućnost da pri samom sletanju izvršite preuzimanje automobila u njihovoj poslovnici. Pored toga ova agencija ima poslovnicu i u Nišu, kao i na niškom aerodoromu, pa ukoliko dalje putovanje nastavljate sa tamo, možete dogovoriti vaćanje vozila u nekoj od tih poslovnica.

Nadamo se da smo uspeli da vam damo odgovore na najčešća pitanja koja bi imali prilikom odluke za ovaj vid usluge. Rent a car servis je svakako povoljniji od taksija ukoliko u Beogradu boravite duži period i želite obići više lokacija. Želimo Vam prijatan boravak.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.