Novi Nadjidom na starom mestu!

септембар 29, 2022
nadjidom

Vodeći portal za nekretnine NadjiDom.com na tržištu postoji već 12 godina, tokom kojih je stekao veliki broj zadovoljnih korisnika koji su danas, sa sigurnošću možemo tvrditi, ambasadori našeg brenda. Dobra reč daleko se čuje, te su tako naši verni korisnici naš sajt preporučivali svojim prijateljima i poznanicima, što je u konačnici dovelo do impresivnih rezultata:

  • preko milion mesečnih pregleda naših stranica
  • preko 40.000 oglasa
  • od strane preko 150.000 zadovoljnih korisnika

Kako bismo vam zahvalili za vernost kojom nas nagrađujete odlučili smo da redizajniramo sajt i unapredimo ga, jer želimo da vaše korisničko iskustvo bude besprekorno – to je najmanje što zaslužujete za sve ove godine koje ste sa nama! U nastavku ćete saznati koje smo inovacije uključili na vaš omiljeni portal kako bi ostao prepoznatljiv, samo bolji i funkcionalniji!

Zašto nam je bio potreban redizajn sajta?

Živimo u svetu brzih promena koji zahteva prilagođavanje od strane svih nas, u svim aspektima življenja i rada. Ko se ne prilagodi ostaje pregažen od strane inovacija koje nemilosrdno pristižu, dok oni ažurni postaju bolji, sposobniji i jači. Verujemo da pripadamo drugoj grupaciji.

Prateći novosti u svetu web dizajna primetili smo da na našem sajtu ima prostora za promene i poboljšanja, stoga nismo oklevali i gubili vreme, već smo stupili u akciju. Nova verzija portala NadjiDom.com je zadržala svoj stari šarm, ali je odenula besprekorno ruho koje će korisnici obožavati. Tim web dizajnera je vredno radio na svim detaljima kako bismo zajedničkim snagama – našom vizijom i njihovom umešnoću osigurali samo najbolje za vas.

Koje promene možete očekivati na novom NadjiDom.com?

No, hajde da vidimo šta je konkretno novo na našem i vašem omiljenom portalu za nekretnine:

Sajt jednostavan za snalaženje čak i najstarijim generacijama

Web dizajneri su pred sobom imali ozbiljan zadatak: da naprave mapu sajta koja će biti jednostavna za snalaženje pripadnicima svih generacija, pa čak i najstarijima među nama, koji možda odlučuju da prodaju svoju nekretninu. Komplikovani sajtovi čija navigacija nije predvidljiva su naporni i teški za snalaženje, a nakon niza bezuspešnih pokušaja da dođemo do informacije koja nam je potrebna odustajemo i odlazimo na drugu web adresu.

Nismo želeli da na našem sajtu doživite ovakve ili slične frustracije. Svaki korak vodi vas ka sledećem, logičnom, dok na kraju ne dobijete listu željenih rezultata koju možete analizirati i sačuvati. Kretanje kroz portal NadjiDom.com biće uživanje.

Filteri za sužavanje pretrage

Kako biste što lakše došli do nekretnine koja će zadovoljiti vaša očekivanja i mogućnosti, na sajt smo uveli niz filtera za pretragu koji sužavaju njen obim.

Odaberite državu – pored Srbije, u ponudi su Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Makedonija. Zatim odaberite željenu opciju: prodaja, izdavanje ili smeštaj. Ispod polja za pretragu videćete opciju “Detaljnija pretraga” koja vam omogućava da odaberete grad, deo grada, naselje, ulicu, tip nekretnine, cenu, kvadraturu, spratnost, nameštenost i brojne druge parametre. Nećete gubiti vreme – dobićete samo rezultate sa traženim parametrima.

Možete uneti u polje za pretragu frazu Prodaja stanova u Beogradu ukoliko ne tražite specifičnu lokaciju ili želite samo da se informišete o trenutnoj ponudi.

Odsustvo reklama

Reklame i baneri znaju da budu zbilja naporni. Zanima vas prodaja stanova u Novom Sadu, a sa svih strana se, zahvaljujući prihvatanju kolačića raznih sajtova, pojavljuju predmeti koje ste ranije tokom dana pretraživali. Odustajete od pretrage jer ste iziritirani i ne možete da se fokusirate od tolikog broja pop-up prozorčića i oglasa.

Na portalu NadjiDom nećete imati ovaj problem. Kao što smo u uvodu spomenuli – posvećeni cilju da vaše korisničko iskustvo bude besprekorno odlučili smo da naš sajt bude lišen reklama!

Besprekorna brzina učitavanja

Malo šta je frustrirajuće kao čekanje da se sajt učita. Sekunde prolaze, vi gledate u “točkić” koji se vrti na ekranu, a zatim odlazite, jer mislite da sajt ne radi. Ako radi loše to je jednako kao i da ne radi. NadjiDom se učitava za svega dve sekunde. Nema čekanja. Mi cenimo vaše vreme.

Prilagođenost za pregled sa svih uređaja

Koliko ste puta odustali od pretrage jer se sajt ne učitava kako treba ako mu pristupate putem mobilnog telefona? Mislili smo i na ovaj problem. NadjiDom je prilagođen za pregled sa svih uređaja: mobilnih telefona, tableta, laptop ili desktop računara. Koristite ono što vam je najzgodnije, a rezultati će biti tu gde ih očekujete.

Posetite se i uverite se i sami, bilo da kupujete, iznajmljujete ili prodajete nekretninu ili samo istražujete tržište. Nadamo se da će vam se svideti naše novo ruho – podelite utiske u komentarima sa nama!

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.