Nameštaj po meri Beograd: 5 najpouzdanijih firmi

мај 29, 2019
Nameštaj po meri Beograd: 5 najpouzdanijih firmi

Neka prvi utisak Vaših gostiju bude oduševljenje savršeno opremljenim prostorom, jer prvi utisak je samo jedan! Sigurno ste makar jednom bili u prilici da tražite neki određeni komad nameštaja za svoj stan u Beogradu, ali da nikako ne uspevate da pronađete ono što Vam ste zacrtali. A zašto, jednostavno, ne biste naručili nameštaj po meri, izrađen baš onako kako ste zamislili i uštedeli sebi vreme, ali i živce? Predlažemo kompanije koje izradjuju nameštaj po meri Beograd kojima se možete obratiti po tom pitanju.

1 . Stolarija GOD


Lole Ribara 74, Železnik, 011/257-2139
Antifašističke borbe 21a, Novi Beograd, 011/258-1323
god.co.rs

Kompanija, koja svoj posao shvata zaista ozbiljno! Proces izrade nameštaja počinje upravo u Vašem objektu gde, analizirajući karakteristike prostora ali i Vaše želje i zahteve, stručni tim projektuje budući izgled. Nakon što se usaglase obe strane, pristupa se izradi nameštaja po meri. Njihov kontakt sa Vama se ne završava predajom nameštaja na upotrebu. Mnogi klijenti izuzetno su zadovoljni time što je Stolarija GOD tu i tokom čitavog perioda garantnog roka, ali i posle toga, kako bi se uverili da ste u potpunosti zadovoljni proizvodom i priskočili u pomoć za sve eventualne prepravke i servisiranja.
Bave se izradom nameštaja za sve prostorije u stanu ili poslovnom prostoru.
Njihova specijalnost je su kuhinje po meri, bilo da su klasične (tradicionalne) ili moderne. U radu koriste materijale renomiranih svetskih proizvođača. Vi samo treba da imate okvirne mere kuhinje i pozicije predviđene za dovod i odvod vode, kao i definisanu želju da li da se izradi od medijapanafurnira ili univera. Nakon toga, pristupa se izradi 3D modela, uspomoć kojeg ćemo stvoriti pravu sliku onoga šta želite. Očekujte kompletnu uslugu, od modeliranja, pa sve do prevoza i montaže.
Trebaju Vam klizni plakari, kreveti za dečije sobe, kupatilski nameštaj za apartman u Beogradu? Sve to izradiće se po Vašoj želji i meri.

2. LAZAREVIĆ Furniture & Design


Altina, 064/566-8563
namestajlazarevic.com

Zahvaljujući bogatom iskustvu, Nameštaj Lazarević svim svojim klijentima nudi ogroman broj mogućnosti, kada je u pitanju izrada nameštaja po meri. Ukoliko opremate životni ili poslovni prostor i želite da sve bude u skladu sa potrebama ljudi, koji će u njemu boraviti, stručni tim iz firme “Lazarević“ je odličan izbor. Apsolutno sve što zamislite, oni mogu da projektuju na papir i naprave. Nameštaj izrađuju od medijapana, furnira, oplemenjene iverice, ali i punog drveta (trešnje, bukve, hrasta, mahagonija, oraha,…). Završna obrada podrazumeva primenu visoko kvalitetnih lakova naa bazi poliuretana ili vode, zatim pune prekrivene farbe, koja može ići od mat pa do visokog sjaja.
Za Vas izrađuju cipelarnike, klub stolove, vinoteke, krevete, kuhinjske elemente, komode, američke plakare, radijator maske i još mnogo toga. Ne oklevajte da ih upitate za savet, kao i za mogućnost da specijalno po Vašem nacrtu odrade nešto.

3. CRVENA JABUKA

Poenkareova 1, Palilula, 011/276-5196 i 063/110-6918
crvenajabuka.co.rs

Njihov visoko profesionalan i isto tako uigran tim za Vas po meri prave sve – od nameštaja za dnevne sobe, poput, tv komoda i stolova, preko modernih kuhinja po meri, pa sve do kupatilskog nameštaja, koji čine ugradni elementi za lavaboe, ogledala, svetlo,… ni Vaši mališani neće ostati praznih ruku. Ekipa iz Crvene jabuke u stanju je da od obične spavaće sobe napravi pravo malo, dečije carstvo. Sve ideje možete saopštiti timu dizajnera, kako bi to pretočili u 3D model i započeli sa radom.
Na raspolaganju su 3 dostavna vozila velikog kapaciteta. U cenu proizvoda uračunati su svi troškovi dostave, montaže i ugradnje. Ukoliko, pak, nemate neku konkretnu zamisao oko dizajna nameštaja, posetite naš izložbeni salon, kako biste dobili inspiraciju ili neki od naših izloženih modela prilagoditi dimenzijama Vašeg doma ili poslovnog prostora.

4. AGACIJA

Tošin bunar 232g, Novi Beograd, 011/319-0974 i 063/861-5770
Majora Zorana Radosavljevića 370, Batajnica, 011/748-8218 i 069/788-774
agacija.com

Jednostavnim kombinovanjem gotovih elemenata u Agaciji, možete stvoriti jedinstveni spoj koji će Vašem životnom ili radnom prostoru dati posebnu notu. Oni od svakog komada nameštaja stvore pravo umetničko delo, a to nema cenu. Posetite njihovu Internet prezentaciju i pogledajte neka od rešenja za različite prostorije i sigurno ćete dobiti inspiraciju za ono što Vi želite. U savremenim uslovima života i rada prostor je ograničen i nema mesta glomaznim komadima nameštaja, koji se nikako ne uklapaju u enterijer. Osim estetike, jako bita stavka je i funkcionalost, a u Agaciji o tome strogo vode računa. Veliki broj zadovoljnih klijenata je, zahvaljujući njima, dosad opremio svoje kuhinje, dnevne sobe, predsoblja, kupatila, restorana, kancelarije. Kombinovanjem narazličitijih vrsta materijala, drveta, ogledala, stakla, graviranih motiva, spajaju nespojivo.

5. Bermont enterijeri


Stevana Filipovića 48a
11250 Beograd,
Železnik
Telefon
+381 11 3563 630, +381 11 4089 437, +381 64 201 2299, +381 64 564 0007
gtsdoo@gmail.com
https://www.bermont-enterijeri.com/

Najbolje rešenje za uređenje stana ili poslovnog prostora je nameštaj po meri. Izrađujemo nameštaj po meri i vašoj želji i ideji od pločastih materijala (univera, medijapana, HDF-a…), ali i punog drveta, a sve u cilju kvalitetnog uređenja poslovnih prostora, stanova i drugih enterijera po jedinstvenom dizajnu.

Pored proizvodnje nameštaja po meri u mogućnosti smo da Vam pružimo i uslugu opremanja enterijera. Školovani stručnjaci Vam stoje na raspolaganju bez obzira da li se radi o opremanju Vaše kuće, stana, poslovnih prostora, kancelarija ili hotela.

BELANO Kontakt


A ako tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.
Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u apartmanima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem, a mi ćemo se potruditi za sve ostalo:


Belano email: office@belano.rs
Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773
Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.