Najbolji vrtići u Beogradu

јул 24, 2018
najbolji vrtici u beogradu

Vrtići su izuzetno važan deo slagalice u kreiranju karaktera, ličnosti i iskustava deteta. Mnogo je najboljih vrtića u Beogradu, to nije sporno, koliko je tešto do njih doći. Naravno da je želja svakog roditelja da svom detetu pruži najbolje što može. Svako dete ima pravo na vrhunsko obrazovanje i najbolju moguću podršku u socijalizaciji, jer upravo od toga zavisi njegova čitava budućnost.
Od velikog je značaja uspostavljanje dobre osnove a to su fini maniri, savladavanje tehnika učenja, funkcionisanje u kolektivu, osobine i ponašanje u grupi, samostalno i učenje odgovornosti, stavova i usvajanje radnih navika.

Pored toga što je jako važno da je vrtić dobar i pouzdan, vaspitači  vaspitačice stručne i profesionalne, roditeljima je uvek bitna i lokacija, blizina njihovom trajnom ili privremenom smeštaju u Beogradu, baki i deki ili pak poslu.

Kako ne biste gubili vreme pretraživajući „najbolji vrtići beograd„, pogledajte sledeći spisak. Evo kako su glasali korisnici sajta navidiku.rs, a pišite nam u komentarima vaše utiske i ideje, rado ćemo uvrstiti Vaše preporuke na spisak!

TOP 20 VRTIĆA U BEOGRADU

( 5.0 )broj glasova: 1

Vrtić Mala Akademija

1  Za bezbrižno i kreativno odrastanje Vaše dece, izaberite vrtić Mala Akademija na Vračaru. Prijatan ambijent, visok kvalitet vaspitno-obrazovnog rada, iskusni vaspitači, raznovrsni dodatni programi i male grupe dece.

Adresa: Nikolaja Krasnova 9, Vračar, Beograd

Ovaj vrtić se nalazi u blizini apartmana u centru grada.

( 5.0 )broj glasova: 7

Predškolska Ustanova i vrtić Srećkolino

2 U mirnom delu Vrčara počela je sa radom privatna predškolska ustanova SREĆKOLINO koja svojim polaznicima u toploj atmosferi, prilagođenom prostoru kojim dominira osmeh, nudi vaspitno obrazovni program koji podstiče intelektualni, fizički i emotivni razvoj deteta.

Adresa: Šumatovačka 39a, Vračar, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 11

Vrtić Pačići

3 Novootvoreni vrtić Pačići u bloku 70 na Novom Beogradu pruža idealne uslove za srećno odrastanje dece uzrasta od 3 do 7 godina. Naš tim čine kvalifikovani vaspitači i saradnici koji poseduju dugogodišnje iskustvo i rade po Montesori metodi.

Adresa: Jurija Gagarina 51, Blok 70, Novi Beograd, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 1

Vrtić i jaslice Dečija Palata

4 Neka i Vaše dete uživa u svakom trenutku svog detinjstva u prijatnom prostoru predškolske ustanove Dečija palata na Voždovcu. Ovaj vrtić nudi upis uz subvencije.

Adresa: Zaplanjska 60, Voždovac, Beograd

Ovaj vrtić se nalazi u blizini Belano apartmana na Vozdovcu

( 5.0 )broj glasova: 5

Predškolska ustanova vrtić Big bird

5 Dođite da rastemo, učimo, napredujemo i radujemo se zajedno kažu oni. Nalaze se u mirnom delu Voždovca, ali nude prevoz za sve svoje polaznike U Big Birdu čuvaju i usmeravaju decu od jaslenog uzrasta do završetka školskih priprema.

Adresa: Dukljaninova 1, Voždovac, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 3

Predskolska ustanova Beli Dvorac

6 Zavirite u naš Beli dvorac! Upis u toku! SUBVENCIJA GRADA!

Adresa: Šumatovačka 143, Vračar, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 6

Vrtić Mala Oaza

7 Vrtić Mala Oaza nalazi se u predivnom, mirnom ambijentu kuće od 300 m2, koja je sa velikom pažnjom adaptirana za ovu namenu. Odabrali smo da radimo po Montesori programu kako bi se svako dete, bez prisile i kazni, pojedinačno i u svom ritmu razvijalo.

Adresa: Cara Dušana 78, Zemun, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 7

Predškolska ustanova, vrtić i jasle Čudeso carstvo

8 Novootvoreni vrtić i predškolska ustanova “Čudesno carstvo” nastao je sa ciljem podsticanja i negovanja dečijeg stvaralaštva, koristeći ono čime deca vole da se bave.

Adresa: Cara Dusana 98, Zemun, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 3

Vrtić Mali Radoznalac

9 Vrtić Mali Radoznalac je kreativno i veselo opremljen kutak za decu predškolskog uzrasta koji se nalazi na Crvenom krstu. Sa ciljem da kod mališana razvijemo različite veštine, njihov program obuhvata raznovrsne aktivnosti.

Adresa: Jovana Rajica 1/4, Vračar, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 1

Kreativni Zamak

10 Neka vrtićki dani Vašeg mališana proteknu sigurno i zabavno, izaberite vrtić Kreativni Zamak na Senjaku. Ova akreditovana predškolska ustanova namenjena je deci uzrasta od 2 do 7 godina kojima nude idealne uslove.

Adresa: Andre Nikolića 29, Savski venac, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 1

Vrtić Veseli brodić

11 Veseli brodić je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete koja se nalazi u srcu Novog Beograda. Njihov rad se zasniva na kontinuiranom kvalitetu, bezbednom i zdravom razvoju dece.

Adresa: Omladinskih brigada 7/1, Novi Beograd, Beograd

Ovaj vrtić je u blizini Belano apartamana kod Arene.

( 5.0 )broj glasova: 3

Beskrajna priča

12 Akreditovana privatna predškolska ustanova Beskrajna priča pruža idealne uslove za bezbrižno odrastanje dece kroz igru i učenje u pozitivnoj atmosferi. Zavirite u njihov svet beskrajne igre i učenja u kome je sve moguće, a i uz subvencije.

Adresa: Jove Ilića 84, Voždovac, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 9

Vrtić Kraljevstvo Narnija

13 Pozivaju vas da ih posetite, jer samo tako možete osetiti atmosferu koja vlada u ovoj čarobnoj Narniji.

Adresa: Klinska 15, Voždovac, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 5

Privatni vrtic Kuca Maste

14 Privatni vrtić Kuća Mašte  nudi dnevni i poludnevni boravak, jaslice.
Radno vreme 7-18h;  00-24 po dogovoru – NTC sistem učenja podstiče razvoj intelektualnih veština i kreativnosti deteta.

Adresa: Generala Mihajla Nedeljkovica., Novi Beograd, Beograd

Ovaj vrtić je u blizini Belano apartmana na Novom Beogradu.

( 5.0 )broj glasova: 5

Predskolska ustanova Mala Fabrika Mašte

15 U ovoj maloj fabrici maste uživa se u bajkovitom svetu klinaca uzrasta od 6 meseci do polaska u školu, sa ciljem da se motivišu da kreativno razvijaju najbitniji pokretač, MAŠTU.

Adresa: Kirila Savića 7, Voždovac,Beograd

Mala Fabrika Mašte Vračar

16 Neka i Vaš mališan odrasta u bajkovitom prostoru prilgođenom svim njegovim potrebama, izaberite vrtić “Mala fabrika mašte” na Vračaru. Primenom različitih vaspitnih metoda, naš stručni tim se trudi da pruži maksimum svakom detetu.

Adresa: Topolska 9, Vračar, Beograd

Ovaj vrtić je blizu Belano apartmana u centru grada.

( 5.0 )broj glasova: 3

Mala Fabrika Mašte Lekino Brdo

17 Privatni vrtić “Mala fabrika mašte” je bajkovito mesto za odrastanje smešteno na Lekinom Brdu. U prelepom ambijentu novoadaptirane porodične kuće od 350m2, koja se prostire na tri nivoa, sve je prilagođeno potrebama svakog deteta ponaosob.

Adresa: Kirila Savića 7, Voždovac, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 5

Vrtic Puz

18 PUŽ VRTIĆ U prijatnom i toplom ambijentu vrtića „Puž“ Vaše dete će kroz igru steći samostalnost i sigurnost: učiće da govori engleski jezik, da pleše, peva, crta, glumi; radiće vežbe i rasti nasmejano.

Adresa: Bulevar Oslobodjenja 142 – 144, Voždovac, Beograd

( 5.0 )broj glasova: 5

Vrtic Prozorcic

19 Posetite ih u novoj kući od 250m² i sa dva privatna dvorišta – Beogradskog bataljona 47, Diplomatsko naselje, Banovo brdo, Beograd

Adresa: Beogradskog bataljona 47, Čukarica,Beograd

( 5.0 )broj glasova: 3

Predskolska ustanova Loptica

20 Predskolska ustanova Loptica JASLICE: – radno vreme od 6.00 do 17.00 – rad sa decom od 6 meseci do 4 godine – rad na razvoju osnovnih higijenskih i radnih navika kod dece – razvoj motorike i koordinacije pokreta tela

Adresa: Dr. Ivana RIbara 146, Novi Beograd, Beograd

Renta stan Beograd

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.