Najbolji vrtići na Novom Beogradu: Top 5 po našoj preporuci

април 28, 2022

Vrtići, najbolji vrtići, igraju veoma važnu ulogu u ranom razvoju dece. To kaže nauka, to kažu organizacije koje posebne programe posvećuju ranom intelektualnom i socijalnom razvoju. U periodu do polaska u školu, a naročito u predškolskom periodu, ispravni podsticaji su važan stimulans za intelektualni i motorički razvoj dece. Rana edukacija dovodi do boljih rezultata u učenju, mišljenju, opažanju, kao i do jače emocionalne stabilnosti deteta.

Vrtićke aktivnosti


Zbog svega ovoga, roditelji sa pažnjom biraju vrtić kao mesto gde će dete boraviti veliki deo dana. Boravak u vrtiću odavno više nije samo „čuvanje dece“ dok su roditelji na poslu. To je vreme koje je nezamenljivo u razvoju i koje je bitno iskoristiti za stvaranje zdravih navika, druženja i osnovnih saznanja o svetu koji nas okružuje. Deca se u vrtićima uče lepom ponašanju i navikama koje će im koristiti u školi. Često se kroz niz zabavnih aktivnosti animiraju i uključuju u zajednički rad, bilo da je u pitanju sportski događaj ili umetnička predstava. Najbolji vrtići imaji nastavnike muzike i stranog jezika, kako bi deca što pametnije iskoristila prazan hod dok roditelji rade.
Predstavljamo vam nekoliko najboljih vrtića koji se nalaze na Novom Beogradu. Ukoliko imate smeštaj koji je u tom delu grada, pogledajte koji vrtići su najbolji izbor za vašu decu.

Vrtić M&M Elefantino


Vrtić M&M Elefantino se nalazi na Novom Beogradu, kao jedan od 3 vrtića koliko ih ima na teritoriji grada. Ovo je mesto koje je visoko podiglo standarde čuvanja i vaspitavanja male dece. Prostor u kome deca borave je prostran, besprekoran, osvetljen i bezbedan, okružen bojama koje prijaju i koje podstiču pozitivne asocijacije. Deca se vrlo lako prilagođavaju načinu rada u vrtiću, zato što je sve dobro organizovano i precizno. Postoje 3 starosne grupe (jaslice, srednja grupa i predškolci) i svaka poseduje raspored i satnicu koja se poštuje. Osim standardnih edukacija, deca koja borave u ovom vrtiću imaće prilike da uče engleski i italijanski jezik, da pohađaju časove glume i slikarstva i da učestvuju u mnogim nadmetanjima i priredbama.
Vrtić M&M organizuje i čuvanje dece u večernjim časovima, čuvanje dece za vikend, odlazak u pozorište, bioskop, na ekskurzije i izlete. Dani koje će vaše dete provesti u vrtiću, pamtićete zauvek.

Veseli brodić


Prednost ovog vrtića koji se nalazi na Novom Beogradu je blizina zelenih parkova i boravak vaše dece u prirodnom okruženju, na vazduhu. Dobar tim vaspitača i kreativaca vredno radi na kompletnom programu za sve uzraste dece kako bi podstakliverbalni, intelektualni i motorički razvoj vaše dece. U okviru odgovarajućih starosnih grupa rade se vežbe iz korektivne gimnastike i uči se o zdravoj ishrani. Program obuhvata crtanje, učenje pesmica, kreativne radionice. Deca se ohrabruju da budu samostalna u radu, zbog čega je napredak lako uočljiv.
Zaposleni vam poručuju: neka vaši mališani zaplove u srećno detinjstvo sa ovim vrtićem.

Pačići


Za uspešan razvoj deteta najbitnija je ljubav. U ovom vrtiću to dobro znaju, pa sve aktivnosti sa decom obavljaju stručno, pažljivo, sa ljubavlju i razumevanjem. Vrtić se nalazi u ulici Jurija Gagarina, prostran je i odlično opremljen. Pačići grade okruženje u kome deca različitog uzrasta izgrađuju osećaj pravilne međusobne interakcije. U ovom vrtiću se povremeno mešaju grupe kako bi se mlađi družili sa starijima, što je značajno za stvaranje buduće zdrave osobe.
U Pačićima deca su na prvom mestu. Talenti se brzo prepoznaju i neguju, a sticanje novih saznanja je zabavno i prilagođeno uzrastu. Kadar je kvalifikovan i motivisan, deca su voljena i poštovana. Grupe su od 2 do 7 godina, grad subvencioniše boravak, a deci se poslužuju 4 redovna i zdrava obroka.

Zlatokosa


U najlepšem delu Novog Beograda, kada se krene prema Zemunu, nalazi se vrtić Zlatokosa, koji svojim standardima u negovanju i čuvanju dece, može da parira najboljim svetskim centrima. U pitanju je vrtić koji se nalazi na 225 kvadrata, vrhunski opremljenih, sa izlazom u sopstveno dvorište. To je veoma važno jer deca često mogu da borave na otvorenom, ali bezbedno i bez interakcije sa licima koja nisu deo vrtića Zlatokosa. Bašta je spratna, a samim tim i izdvojena od saobraćajne nečistoće i izduvnih gasova.

Vaše dete je i naše dete

Posebno se ističu razvojem svog stručnog kadra koji se sa brigom i profesionalnom odgovornošću posvećuju svakom detetu posebno. Rad je u malim grupama, tako da svako dete može da ispolji svoju individualnost.
Posebno smo ponosni na stručne i vrhunske zaposlene koji ulažu svoj trud i ljubav u što bolje rezultate vaspitanja i čuvanja dece. Jednom mesečno smo u mogućnosti da organizujemo divn i nezaboravno druiženje sa roditeljima. Toga dana roditelji zajedno sa decom učestvuju u brojnim kreativni radionicama, što je dobra prilika da pokažete svoju kreativnost i barem na kratko se vratite u detinjstvo. Za uzvrat dobićete srećno dete, puno smeha i kvalitetno provedeno vreme sa porodicom.
Zbog svega toga, naš moto je „vaše dete je i naše dete“.

Vrtić Univerzum


Ovo je vrtić koji prati razvoj dece i podstiče ih na istraživanje i komunikaciju. Samim tim, ovo je mesto gde se poštuje sloboda govora i izbora, otvorenost i jednakost i razvija svaka vrsta kreativnosti.
U ovom vrtiću polažu na disciplinu, ali mnogo više na razvoj dečjih bezgraničnih mogućnosti. Zato žele da sav svoj edukacioni, kreativni i skustveni potencijal ulože u budućnost vaše dece, kako bi deca bila srećna i zadovoljna. Univerzum će se potruditi da svakom detetu budu omogućeni uslovi za pravilan razvoj kako bi i roditelji i deca prepoznali svoje kapacitete i na tome u budućnosti nastavili da rade. Svako dete ima individualan pristup, zato što u ovom vrtiću veruju da je svako dete ličnost za sebe, posebno i neponovljivo.
Znanja, radionice i iskustva koja ovde deca steknu, biće im potrebna za ceo život. Poslovica kaže: „Sve što treba da znam o životu, naučio sam još u vrtiću.“ U Univerzumu to dobro znaju i toga se pridržavaju.

Ukoliko boravite u Beogradu i potreban vam je vrtić koji je najbliži vašem iznajmljenom smeštaju, možete se konsultovati sa našom Belano agencijom, ne biste li dobili još korisnih podataka.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.