Najbolje veterinarske klinike u Beogradu po našoj preporuci

Najbolje veterinarske klinike u Beogradu po našoj preporuci

децембар 25, 2021

Veterinarske klinike a mnoge od nas briga o kućnim ljubimcima je posebno važna, jer su naši ljubimci ravnopravni članovi porodice kojima želimo da obezbedimo što bolju negu i pažnju. Bitno nam je da dobro sarađujemo sa veterinarom, da stručno lice poznaje istoriju našeg ljubimca i da ima kompetencije i aparaturu kako bi sve eventualne probleme rešio. Našim ljubimcima je potrebno da se hrane zdravo, održavaju higijenu tela, dlake, zuba, noktiju i ušiju, kao i da budu redovno vakcinisani i zaštićeni od zaraznih bolesti.

Predstavljamo vam 7 najboljih veterinarskih klinika u Beogradu na koje možete uvek da računate.

VET PLANET CLINIC

Ono što ovu kliniku izdvaja je posedovanje nekoliko ambulanti i kompletne opreme za sprovođenje redovnih i komplikovanih specijalističkih i hirurških intervencija. Sa jedne strane su redovni pregledi i redovna nega kućnih ljubimaca, kao što su vakcinacija, čipovanje pasa i mačaka, zaštita od buva i krpelja, sterilizacija, preventivni pregledi… Ali kada nam se ljubimci razbole, vrlo su bitne adekvatne terapije i stručna lica koja znaju svoj posao i brzo reaguju.

Vet Planet Clinic omogućava da različite specijalističke preglede izvršite na jednom mestu što umanjuje stres vlasnika i ljubimca. U ovoj klinici možete obaviti mnoge specijalističke preglede, kao što su: laboratorijske analize, digitalni rendgen, ultrazvuk, magnetna rezonanca, oftalmologija i mnogi drugi.

ALTERVET ZEMUN

Veterinarska ambulanta ALTERVET nalazi se u zemunskom naselju Altina.

Oni su prvenstveno veliki ljubitelji životinja. Iskreno veruju da je svaki ljubimac poseban, takoreći član porodice koji zaslužuje da mu se posveti posebna pažnja.

Tako pristupaju svakoj životinji o čijem zdravlju brinu. Možete biti sigurni da će uvek izdvojiti vremena da se posvete kućnom ljubimcu i dati sve od sebe da reše svaki problem sa kojim se suočite. U ovoj klinici se veliki značaj posvećuje preventivnim merama jer je to najbolji način da se Vašem ljubimcu obezbedi dug i kvalitetan život. Pored svih standardnih usluga koje veterinarska ambulanta može da ponudi, u slučaju hitnih situacija koje zahtevaju da se odmah interveniše, možete ih pozvati u bilo koje doba – dostupni su 24 sata dnevno. Osim toga, ako niste u mogućnosti da dovedete Vašeg ljubimca u ambulantu na pregled, spremni su da ponude i mogućnost kućnih poseta.

VET HOME

VetHome je veterinarska ambulanta čiji glavni cilj je da svojim čupavim, dlakavim, pernatim i drugim pacijentima pruže najkvalitetniju zdravstvenu negu. Nalaze se u Susedgradskoj ulici, u Rakovici. Glavni veterinar u ovoj ambulanti ima preko dve decenije iskustva u radu sa manjim životinjama i specijalista je veterinarske medicine. Uz sve preventivne usluge, u ovoj veterinarskoj ordinaciji su spremni i za sve vrste hirurških zahvata, sterilizacije životinja, hitnih službi. Po zakazivanju možete da se konsultujete sa stručnjacima, kao i da zakažete kućne posete.

Pored zdravstvene zaštite u ovoj ordinaciji možete kupiti razne proizvode za čišćenje i imunizaciju vaših ljubimaca protiv svih vrsta bolesti, parazita i slično. 

Ako odaberite njih, imaćete uvek dostupnu, kvalitetnu negu, srećnog i zdravog ljubimca i mnoštvo saveta o svakom aspektu njihovog zdravlja.

GOLDEN PET VET

Veterinarska ambulanta Golden pet vet uspešno vodi računa o zdravlju velikog broja kućnih ljubimaca na teritoriji Beograda.

Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i stručnosti kadra, za vrlo kratko vreme stekli su poverenje vlasnika najrazličitijih vrsta kućnih ljubimaca. U prijatnom i moderno opremljenom prostoru njihove ambulante, dočekaće vas tim veterinara sa dugogodišnjim iskustvom koji se trudi da svim pacijentima omogući najbolju moguću uslugu, koristeći individualan pristup svakom ljubimcu.

Pravovremena i tačna dijagnoza je najbitnija u sprečavanju napredovanja određene bolesti. Kako bi Vaš ljubimac uvek bio zdrav, ambulanta Golden pet vet nudi Vam kompletnu dijagostiku (ultrazvučna, kardiološka i laboratorijska), uz upotrebu moderne opreme koja omogućava potpuni uvid u zdravstveno stanje Vašeg ljubimca. Ovde na jednom mestu možete da pronađete sve što vam je potrebno za adekvatnu negu i ishranu vašeg ljubimca, kao i raznoraznu opremu u vidu kaveza, hranilica, akvarijuma, igrački…

U sastavu klinike nalazi se salon za šišanje i negu pasa koji nudi kompletan tretman za ulepšavanje kućnog ljubimca. Ovde imate sledeće usluge: trimovanje psa, kupanje, šišanje, feniranje, izložbeno kupanje, čišćenje ušiju, antiparazitski tretmani… Svi ponuđeni tretmani u salonu za pse Golden pet vet obavljaju se pod stručnim nadzorom veterinara.

ZOO HOME

Veterinarska ambulanta Zoo home nalazi se na Ledinama, u blizini akvaparka Holivud. Ambulanta je osnovana 2019. godine i pruža sledeće preventivne usluge: čipovanje, vakcinaciju, tretman protiv parazita… U opkviru ove veterinarske ordinacije možete uraditi i kompletnu dijagnostiku vašeg ljubimca: analizu krvi i urina, mikrobiološke analize, brzi testovi zaraze, alergiojski testovi, serološke analize. U saradnji sa specijalistima, pružiće vašem ljubimcu ultrazvučnu i radiološki dijagnostiku, kao i razne vrste specijalističkih pregleda.

CANIS MAJOR

Veterinarska ambulantaje osnovana u maju 2017. godine i nalaze se na Voždovcu. Iako najmlađa u nizu ambulanti na teritoriji Beograda može se pohvaliti zavidnim brojem pacijenata i klijenata koji su zadovoljni uslugom, pristupom i tretmanom u ovoj ambulanti. Usluge koje veterinarska ambulanta Canis Major nudi su: dijagnostika, vakcinacija, lečenja, hirurgija…

U prijatnoj atmosferi naše ambulante uvek ćete dobiti osmeh, toplu reč, pažljive slušaoce za sve zdravstvene probleme koji vaši ljubimci imaju. U veterinarskoj ambulanti takođe postoji širok asortiman proizvoda zaštite od ekto i endoparazita (spoljašnji i unutrašnji), veliki broj suplemenata za sve organske sisteme od renomiranih proizvođača kao i 2 linije medicinske hrane za pse i mačke: Purina Proplan i Royal Vet.

DERMAVET VETERINARSKA AMBULANTA ZVEZDARA

Ova veterinarska ambulanta nalazi se na opštini Zvezdari. Ovde možete dobiti široki spektar kvalitetnih veterinarskih usluga. Vrlo su posvećeni svom zadatku, koriste savremene metode u lečenju i ulažu u opremu najnovije generacije koja pomaže u što efikasnijem dijagnostikovanju i lečenju ljubimaca. Naročito su stručni u oblasti dermatologije i jedinstveni su po intradermalnom alergotestiranju i određivanju najbolje imunoterapije za Vaše ljubimce, kao i po videootoskopiji, savremenoj metodi dijagnostike i terapije bolesti uha. Evo koje ermatološke preglede možete ovde da uradite: citologiju, celofanski bris, FAN, videootoskopiju, biopsiju i mnoge druge.

U sklopu ambulante nalazi se i apoteka, kao i ponuda najkvalitetnije hrane i suplemenata za vaše ljubimce. 

Bilo da je u pitanju preventivni pregled ili urgentni specijalistički pregled vašeg ljubimca, bitno je da u Beogradu nađete mesto gde će stručnjaci rešiti svaki problem sa kojim se suočavate. Još ako na tom mestu vole životinje i brinu o njima, vaši mali dlakavi prijatelji biće vam veoma zahvalni!

Pronađite pet friendly apartmane u ponudi Belano apartmana, a dobre veterinare za preventivne i hitne slučaje, imate u blizini.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.