Najbolje turističke agencije na Novom Beogradu: Top 5 po našoj preporuci

април 1, 2022

Dobre turističke agencije prepoznaćete po posvećenosti kompletne organizacije puta od prevoza do smeštaja i po odgovornosti agenata koje preuzimaju za svoje klijente.

Poznajemo dobro taj osećaj: vratili smo se s puta i sa oduševljenjem svojim prijateljima prenosimo utiske o turističkoj agenciji preko koje smo sve završili. Pokazujemo smeštaj koji je prevazišao naša očekivanja, vodiče koji su zanimljivi i načitani, ekskurzije koje su nas oplemenile i prevoz koji je funkcionisao kao švajcarski sat. Čak i ako se desila neka nelagodnost na putu ili imamo milion pitanja za agente, uvek su bili tu i odgovorno rešavali probleme.

Ili onaj drugi osećaj. Firma je organizovala edukaciju i kongres koji godinama prepričavamo – savršen smeštaj, dobro organizovan prevoz, simpatične aktivnosti, malo kulturno-istorijskog sadržaja, odlična lokalna hrana. Turistička agencija je bila takoreći nevidljiva i sve je funkcionisalo savršeno kao švajcarski sat.

Da bismo uklonili sva vaša kolebanja i da biste se lakše odlučili za neki aranžman, predstavljamo vam top 5 turističkih agencija na Novom Beogradu koji će vam pomoći da organizujete putovanja kao u navedenim primerima.

Sada kada se mere protiv korona virusa ukidaju svuda u svetu, možete napraviti odlične planove za putovanja i stvoriti nezaboravna iskustva. Najbolji u svojoj branši, njih top 5, su tu.

Filip travel

Agencija je osnovana još 1993. godine i od tada do danas uspela je da ekspanzivno proširi ponudu kako bi putnici i klijenti imali veliki izbor putovanja na jednom mestu. Organizuju putovanja u zemlji i insotranstvu, prodaju avio-karte i organizuju prevoz putnika mini busevima. Imaju nekoliko poslovnica u Beogradu i Novom Sadu, a turistički agenti su im među najboljima uzemlji. Stručni su i ljubazni, animiraju putnike i dobro poznaju istoriju mesta koje obilaze. Put u Hurgadu jeizuzetno hvaljen u organizaciji ove agencije i turisti koji su putovali „sa Filipom“ na ovu destinaciju, imaju samo reči hvale. Smeštajni kapaciteti su baš onakvi kakvim se opisuju i predstavljaju, čisti i kvalitetni, a cene među najpovoljnijima na tržištu.

U kriznim situacijama, prilikom otkazivanja aranžmana, poštuju svoje klijente i gledaju na svaki način da im izađu u susret. Zanimljivo je da zaposleni u agenciji vrlo ažurno odgovaraju na kritike turista i objašnjavaju zašto je došlo do kritičnih situacija. To svegradi odnos ispunjen poverenjemzbog čega se kupci  Filipu ponovo vraćaju.

Skyline travel

Ova turistička agencija osnovana je 2012. godine i nalazi se na Novom Beogradu. Zahvaljujući poverenju zadovoljnih klijenata i zahvaljujući uslugama koje su bile sve šire i kompleksnije, ova agencija je postepeno rasla da bi danas postala jedna od najboljih u ovom delugrada. Vodeći se devizom da je najbolja reklama preporuka zadovoljnog klijenta, iz Skyline agencije sve više napreduju i šire ponudu,sa stalnim akcentom na uslugu i kvalitet.

Pre svega, tu je najraznovrsnija ponuda aranžmana na tržištu. Ovde na jednom mestu možete nači kompletnu ponudu tržišta Republike Srbije, a i šire. Kompletna ponuda obuhvata sve iz domena turizma bez obzira da li se radi o individualnoj ili grupnoj rezervaciji, da li je u pitanju hotel ili apartman, letovanje ili zimovanje. Ovde možete lako organizovati posete nekoj od metropola, organizacije seminara ili team buildinga, rezervisati avio-letove ili krstarenja.

Agenti iz Sky line-a će zajedno sa vama uporediti kvalitet i cene, prednosti i mane svake ponude i pomoći vam da dođete do najboljeg rešenja za vas.

Obratite im se ako su vam potrebni:

  • Letovi prve klase
  • Luksuzni hoteli na egzotičnim destinacijama
  • Aranžmani za svačiji džep
  • Avio i autobuske karte
  • Organizacija individualnih putovanja
  • Kupovina osiguranja na licu mesta

Fibula travel

Fibula travel je turistička agencija koja od 1992. godine kada je osnovana svojim klijentima nudi savršeno organizovana letovanja u Grčkoj, Egiptu, Italiji, Bugarskoj, Španiji i Turskoj. Osim prevoza autobusom, agencija klijentima nudi mogućnost direktnih čarter letova do pojedinih destinacija. Poslovnice agencije pored Novog Beograda, nalaze se još i u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Preporučuju se zbog cena aranžmana, kvaliteta pruženih usluga i celokupnih letovanja koja prolaze bez problema sa pouzdanim saveznikom.Njih ćete izabrati kada su vam potrebni čarter letovi ili kada ste neodlučni i želite da imate pregled svih destinacija na jednom mestu. Jako su pouzdani za porodična putovanja jer osim same organizacije prilagođene deci, imaju i izvanredne porodične popuste. Proverite.

Astra travel

Agencija postoji od 1998. godine i vrlo uspešno se bavi organizovanjem letovanja, prevashodno u Grčkoj, i to na Sitoniji. Vodeći se svojom filozofijom da se utisci sumiraju tek kad se putovanje završi i kad putnik srećno, zadovoljno i odmorno pristigne na željenu destinaciju, stekli su veliki broj privrženih korisnika. Imaju veliki broj povoljnih smeštajnih kapaciteta i vrlo rano postavljaju svoje ponude za letovanja. Popusti za rane rezervacije, zamena popusta za putovanje u maju mesecu, jasna i transparentna komunikacija sa kupcima, čine da ova agencija svake godine ima sve veći broj zadovoljnih klijenata.

Ako i vi kao Šurda niste za posao, nego ste za Grčku, krenite na vreme da pravite planove za savršeno leto.

Jumbo travel Arena

Jumbo travel je agencija koja se nalazi odmah preko puta beogradske Arene. Čini je tim izuzetnih agenata koji će svojim iskustvom i znanjem na najbolji način organizovati vaš put. Možete im se obratiti bilo kojim povodom, ali najbolji su u oranizaciji putovanja, kongresa, transfera ili avio-karata. Vrlo uspešno organizuju krstarenja, obezbeđuju putne i vozne karte za ceo svet, kao i paket osiguranja koji vam je neophodan.

Ukoliko želite individualno putovanje u sopstvenoj režiji ili zanimljiva putovanja i nestandardne obilaske svetskih atrakcija, nalazite se na pravom mestu i među pravim ljudima. Aktivno istraživanje kulture i istorije neke regije, oblasti koje se pamte, hoteli koji ostavljaju bez daha, to je sve ono što možete očekivati u saradnji sa ovom agencijom.

Beograd je metropola koja ima veliki turistički potencijal. Ima bogatu istoriju i kuturu, ali je i moderan grad sa puno uzbudljivih atrakcija. Kao takav, idealan je za svaki vid kongresnog turizma i team buildinga. Predlažemo vašim kolegama i saradnicima smeštaj u luksuznim apartmanima koje možete pregledati na sajtu Belano apartmana, a možete nas konsultovati i oko preporuka za najbolje turističke agencije koje vam mogu organizovati putovanje kakvo god želite.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.