NAJBOLJE SPECIJALISTIČKE ORDINACIJE U BEOGRADU

април 21, 2023

Odlazak na lekarski pregled vrlo često nije prijatna stvar, čak ni kada su kontrolni pregledi u pitanju. Uvek nam je važno da imamo pouzdanog doktora, kvalitetnu i brzu uslugu koje će nam pružiti ljubazno osoblje.
Predstavljamo vam najbolje specijalističke ordinacije u Beogradu po našoj preporuci.

ZAKAZIVANJE TERMINA KOD ODABRANOG LEKARA

Kod nekih izuzetno traženih lekara nije baš jednostavno ni uz najbolju volju i strpljenje pronaći slobodan termin u okviru državnih zdravstvenih ustanova, pa se čak i stanovništvo pokriveno zdravstvenim osiguranjem odlučuje da potraži svoj termin u nekoj od privatnih ordinacija gde mogu pronaći mnogo brže i mnogo lakše slobodan termin za specijalistički pregled.

SMEŠTAJ NA NAJBLIŽOJ LOKACIJI

Beograd ima zaista veliki broj privatnih specijalističkih ordinacija na svim delovima grada, mi ćemo Vam dati preporuku na osnovu mišljenja naših zadovoljnih gostiju koji su tim povodom iznajmljivali svoj stan na dan.  Kako su naši apartmani takođe na teritoriji celog Beograda, imamo ponudu smeštaja u blizini svih ovih, a i drugih ordinacija, pa ako Vam je uz zakazan pregled potreban i smeštaj pogledajte ponudu na belano.rs ili kontaktirajte naše ljubazne agente koji će Vam izaći u sustred i pomoći oko odabira najbolje lokacije u odnosu na vašu obavezu i želju kretanja tokom Vaše boravka u Beogradu.

ULTRA MEDIK

Kada je reč o Zvezdari ovo je zaista najhvaljenija specijalistička ordinacija. Uz najljubaznije osoblje u izuzetno prijatnom ambijentu gotovo bez čekanja možete dobiti uslugu najboljih stručnjaka. Ultra medik ima izuzetno biran tim lekara koji će Vam primenom savremenih pristupa dijagnostike na najbrži način rešiti problem.

U specijalističko internističkoj ordinaciji „Ultra Medik “ rade visoko stručni lekari, pa Vam mogu ponuditi  usluge: kardiologa, endokrinologa, radiolog, reumatologa,  nefrologa, pulmologa, dermatologa, psihijatra i neurologa.

U svojoj ponudi Ultramedik ima zdravstvene usluge u kućnim uslovima, pa ako Vam je tako jednostavnijie slobodno ih  pozovite. Beogradom kruži priča da ultra medik posećuju pacijenti iz celog regiona i šire, naročito zbog izuzetnih rezultata kojim su se istakli doktori koji pružaju kardiološke usluge i 24-časovni holter monitoring EKG i pritiska, a pored toga endokrinološke usluge sa brilijantnim rezultatima. Nalaze se u Preševskoj 74 na Zvezdari.

DR ŽUTIĆ

Novi Beograd ima svoju specijalističku ordinaciju kojom se ističe u Beogradu. Kako i sami navode o sebi, a potvrđuju zdovoljni pacijenti njihova misija je da pruže  pacijentu kvalitetnu zdravstvenu uslugu sa puno ljubavi, pažnje i posvećenosti. Dr Žutić Vam nudi zaista veliki broj specijalističkih pregleda iz raznih oblasti medicine. Pa ako Vam treba izuzetan otorinolaringolog, pedijatar, ginekolog, kardiolog, endokrinolog, gastroenerolog, internista, pulmolog, reumatolog, hematolog, alergolog, ili sama labaratorija, sve to možete naći da jednom mestu u okviru ove specijalističke ordinacije. Naravno Dr Žutić je najpopularniji među svojim pacijentima kada su u pitanju oboljenja uha, grla ili nosa. Dok je njihova pedijatrija jedna od najpopularnijih u Beogradu. Ono što je odlično, rade svakoga dana, pa kod njih možete pregled dobiti čak i nedeljom. Nalaze se u blizini novobeogradske arene, pa ako njih odaberete mi imamo apartmane koji se nalaze tik uz njihove ulaz. Ono što ovu ordinaciju izdvaja jesu i pristupačnije cene u odnosu na većinu koje Vam nudi Beograd.

EUROMEDIK

Euromedik nije samo specijalistička ordinacija. Euromedik je najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji sa oko 850 zaposlenih. U timu Euromedika se nalazi veliki broj specijalista sa najvišim naučnim i stručnim zvanjima. Tehnički svakako najopremljeniji, iako veliki sistem, neguju izuzetnu posvećenost pacijentima. Euromedik se nalazi na više lokacija širom Beograda, tako da njihove usluge možete pronaći na čak tri lokacije na Novom Beogradu, Zvezdari,  Voždovcu, Zemunu, Banovom brdu, Paliluli, Starom gradu, čak dve lokacije na Slaviji kao i na Savskom Vencu. Dakle u bilo kom delu Beograda da se nalazite nećete imati problem da pronađete u blizini Euromedik. Oni Vam mogu ponuditi pregled iz gotovo svih oblasti, a čak i usluge iz oblasti hirurgije u okviru euromedik bolnice. Između svih pogodnosti koje oni nude, vrlo često imaju akcije i popuste na svoj cenovnik usluga, pa neretno pregled vrhunskog stručnjaka ovde možete zakazati i po povoljnoj ceni.

Pored ovih Beograd takođe nudi još mnogo pouzdanih kvalitetnih ordinacija o kojima ćemo Vam pisati u nekom narednom tekstu, do tad svakako smo raspoloženi da čujemo Vaše preporuke i iskustva..

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.