Šlep službe u Beogradu

фебруар 8, 2023

Šlep službe su najbolji prijatelji na drumu. Bilo da ste početnik u vožnji ili imate višegodišnje vozačko iskustvo, nepredviđene stvari se, hteli mi to da priznamo ili ne, ipak dešavaju. Na neke ne možemo da utičemo jer su deo auto-servisa, ali neke nezgode se dešavaju (ipak) našom nepažnjom. Čak i kad se dese neke neuobičajene stvari sa kolima, mnogi verujemo da možemo da rešimo svaki problem oko kola. Međutim, koliko bili upućeni u mehaniku automobila, ipak postoje stvari za koje nam je šlep služba neophodna. Podizanje haube sa komšijama ispred zgrade nije dovoljna garancija da ste sve usvojili i obezbedili stopostotnu sigurnost u vožnji. Auto put, gužve na putu i velike brzine u vožnji zahtevaju svaki oprez i maksimalnu ozbiljnost.

Bez obzira da li putujete po zemlji ili inostranstvu, bezbedost u vožnji je uvek na prvom mestu. Najbolji način da to obezbedite kada se već nađete u nevolji, je uz pouzdanu šlep službu koja je na raspolaganju 24 sata, gde god da se nalazite. Veliko je olakšanje kad znamo da postoje profesionalci koji su nam pravi partneri na putu i kojima možemo da se obratimo za svaki problem sa vozilom.

Kada je neophodno da potražimo pomoć šlep službe?

Ako ste na trenutak promenili plej listu i u pauzi između dve omiljene pesme čuli neki nestandardan zvuk automobila, to je znak da nije sve kako treba. Kada treba da sami reagujemo, a kada je neophodno pozvati šlep službu? Evo nekih situacija oko kojih ne treba da se premišljate.

Postoji nekoliko situacija u kojima ćete možda morati da pozovete šlep službu:

  • Ako vam se auto pokvari toliko da ne može da se vozi, moraćete da pozovete šlep službu da odvezete automobil u radionicu ili garažu.
  • Ako ste doživeli nesreću i vaš automobil nije u stanju da se vozi, takođe.
  • Ako vam se automobil zaglavi u jarku ili na ivici puta, možda ćete morati da pozovete šlep službu da izvuče automobil.
  • Ako je u vašem automobilu probušena guma, a vi nemate rezervnu ili alate za zamenu, možda ćete morati da pozovete šlep službu da odvezete automobil u radionicu ili garažu.
  • Ako automobil gori, ako je zapaljen ili ukoliko u toku vožnje osećate miris paljevine.
  • Ukoliko kočnice ne rade, zaustavite vozilo što pre i pozovite šlep službu.

Važno je da tokom vožnje budete na oprezu, maksimalno skoncentrisani, kako biste prepoznali pravi trenutak i reagovali na vreme. Možda vam se čekanje šlep službe kraj puta čini kao nepotrebno gubljenje vremena (naročito ako žurite na utakmicu ili koncert), ali ništa nije vredno rizikovanja i igre sa sopstvenim životom.

Šlep službe u Beogradu

Šlep službe pružaju usluge prevoženja i transporta vozila, kako na teritoriji grada, tako i na putevima širom Srbije. Evo nekoliko koje su se brzinom reakcije i kvalitetom usluge istakli po ocenama korisnika.

Šlep služba Stojković

Ova firma se bavi pružanjem profesionalne, brze i efikasne usluge šlepanja i prevoza vozila kako na teritoriji Beograda tako i na teritoriji cele Srbije. Pokrivaju sve opštine i u najkraćem mogućem roku dolaze na željenu adresu kako bi pružili adekvatnu pomoć. Rade 24/7 i u svakom trenutku su spremi da vam izađu u susret. Dolaze za manje od 30 minuta I možete ih dobiti telefonom  064 00 89 619.

Pružaju  nekoliko usluga. Pre svega šlep koji podrazumeva uklanjanje vozila koje ometa saobraćaj u što kraćem roku, na bezbedan i efikasan način. Zatim tu je šlepanje kombi vozila. Šlepanje kombi vozila je zahtevno zbog težine i veličine vozila, i činjenice da često podrazumeva transport vozila pod teretom. Šlepanje kombi vozila je njihova specijalnost.

Poseduju dodatnu opremu koja olakšava šlepovanje vašeg dvotočkaša. Oprema za fiksiranje prednjeg i zadnjeg točka omogućava bezbedan transport do željene destinacije. Vozila ove službe su opremljena svom opremom za prevoz građevinskih mašina.

Šlep služba Beograd

Kada već morate da pozovete šlep službu, želite da vozilo dođe brzo, i da tranzit bude brz i profesionalan. Šlep služba Beograd dolazi do bilo koje lokacije u gradu ili van njega i nudi prevoz skoro svih vrsta vozila – automobila, kombija, kvadova, motora, ali i kamp kućica, viljuškara, traktora, jahti, glisera.

Dugogodišnje iskustvo garantuje potreban kvalitet. U nizu usluga koje se nude, tu je i transport havarisanih vozila i autimobila. Agencija poseduje obučene ljude za ovu vrstu delatnosti kao i svu potrbnu opremu da se izvuče uništeno vozilo. Ukoliko nemate prevoz, mogu vam izaći u susret i ponuditi putnički automobi sa sopstvenim vozačem.

Vaše je samo da pozovete broj 064 9000 123, obučete signaliziraući prsluk i sklonite se nabezbedno mesto.

Šlep služba AS 011

Zato što se nalaze na dobroj poziciji u blizini aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, ova šlep služba može vrlo brzo da se pojavi na traženo mesto, bilo u Beogradu, bilo u Srbiji duž auto puta. Nude uslugu transporta vozila u svako doba dana ili noći, 24/7, sa najkraćim mogućim čekanjem. Operateri rade non stop i odmah po pozivu šlep služba kreće na potrebnu destinaciju.

Ova agencija poseduje bogat vozni park i ima svu opremu za šlepanje različitih vrsta vozila. Imaju vozila u svim većim gradovima Srbije, što e njihova prednost u odnosu na druge (Beograd, Novi Sad, Niš, Leskovac, Subotica, Zrenjanin).

Kada ste u nevolji na putu, samo pozovite 060 196 07 06 i vaša služba kreće po pozivu. Vrš prevoz vozila i u inostranstvu, pa nije ni čudo što su ocenjeni kao partneri na drumu već punih 13 godina.

Šlep služba Aki

Primarna delatnost Aki šlepa je prevoz novih, polovnih, neregistrovanih, pokvarenih i havarisanih automobila u Beogradu i Srbiji. Izaći će u susret i za transporte drugih vozila (poljoprivredne i priključne mašine, čamce).

Manja oštećenja nisu problem za šlepovanje. Međutim teško havarisana vozila traže profesionalce. Ovde govorimo o autima koji i dalje mogu na točkovima (najmanje 3 točka)  da se navuku na platformu kamiona šlep skužbe, i bezbedno da se transportuju.

Ovaj servis možete dobiti telefonom 060 030 33 56.

Šlep služba Đole

Oni su sinonim za profesionalnu i iskusnu ekipu za organizaciju pomoći i transporta na putu, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Na prvom mestu im je bezbednost Vašeg vozila, zato su obezbedili savremena i tehnički ispravna vozila i angažovali profesionalne vozače. Budite sigurni da će njihovi iskusni vozači vaše vozilo bezbedno transportovati na željenu lokaciju.

Transport i pomoć na putu organizujemo kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Poseduju vozila sa kranom i pauk vozila.

Broj na koji dobijate brzu i efikasnu pomoć na putu je 063 122 55 11.

Ako odsedate u Beogradu kraći ili duži vremenski period, iznajmlite apartman na dan koji će vam pružiti maksimalnu udobnost i domaću atmosferu i toplinu. Pregledajte apartmane prema veličini ili željenoj lokaciji na sajtu Belano.rs.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.