Najbolje dermatološke klinike u Beogradu po našoj preporuci

јануар 14, 2022

Lepota je oduvek bila povezivana sa zdravljem. Na pitanje šta je lepo i šta je doživljaj lepog, odgovor će vam prvo dati filozofi. Umetnici bi se na to nadovezali modelima lepote, koliko da vidimo kako se kroz istoriju pojam lepog menjao. Međutim, danas je više nego ikad pojam lepog i ružnog vezano za medicinu. Medicina je uznapredovala, estetska hirurgija takođe pa su dermatološke klinike sve zastupljenije.

Svima je poznato da je koža naš najveći organ i da svet u velikoj meri doživljavamo preko nje. Ona odaje sve što smo upili u toku dana –  zagađenja, stres, loše navike, nervozu i zato je vrlo bitno da je pravilno negujemo i vodimo računa o njoj. Koža je neretko ogledalo našeg unutrašnjeg stanja, a promene na njoj mogu ukazivati na neke promene koje se dešavaju unutar tela.

Predstavljamo vam najbolje dermatološke klinike po ocenama korisnika koje možete posetiti i konsultovati za razni tip kožnih problema. Podsećamo ujedno da iskoristite smeštaj u Belano apartmanima ukoliko su intervencije zahtevnije i traju nekoliko dana.

Dermatološka ordinacija Dermatim

Dermatološka ordinacija Dermatim je prvi privatni centar za kožne, polne bolesti i kozmetologiju u Srbiji. Osnovan je 2007. godine sa ciljem da se na jednom mestu mogu pružiti sve usluge u okvoru dermatologije. To podrazumeva lečenje kožnih bolesti, laserske tretmane na koži, kozmetlogiju, hirurške intervencije. Za lečenje pacijenata koriste se najsavremenije tehnologije i laser poslednje generacije.

Možete imeti poverenja u njihovo hirurško uklanjanje promena na koži. Ali još više ukoliko su u pitanju estetske intervencije. Posavetujte se sa stručnim i iskusnim osobljem i dobićete najbolje savete vezane za hemijski piling, hijaluronske filere, radiotalasni lifting kože, botoks…

Nalaze se u centru grada.

Derma Medicus

Derma Medicus je specijalistička ordinacija za kožne i polne bolesti i estetsku dermatologiju koja se bavi dijagnostikom i lečenjem kože i njenih dodataka (znojne žlezde, lojne žlezde, dlake i nokti), vidljivih sluzokoža, polno prenosivih bolesti i estetskom dermatologijom. Ukoliko imate akutna i hronična kožna oboljenja, alergijska kožna oboljenja, virusne ili gljivične kožne bolesti, ova ordinacija je pravi izbor za uspešno lečenje. Velikog uspeha imaju u lečenju i tretmanu bubuljica, kao i kod ćelavosti i bolesti vena. Takoreći, sve rešavaju na jednom mestu, uz veliki broj profesionalaca i najbolje tehnologije.

Poznati su i po dijagnostici polnih, seksualno prenosivih bolesti kod oba pola, kao što su kondilomi, infekcije i genitalni herpes.

Za one koji žele estetske intervencije, ovde se ide u korak sa najsavremenijim tretmanima – hemijski piling, botoks, plazma terapija, mezoterapija – sve je na   raspolaganju.

Nalaze se u Kralja Milutina.

Poliklinika Diva

Poliklinika Diva je najbolji izbor za estetsku dermatologiju.

Dr Svetlana Bogdanović je pre oko 30 godina, prva na našim prostorima počela sa uvođenjem metoda antiaging medicine, dermatoloških i hirurških lasera, što je deset do petnaest godina pre svih ostalih koji pretenduju da rade sa dermatološkim ili hirurškim laserima i radiotalasima.

Stručni tim Dive, dermatolozi i plastični hirurzi stalnim stručnim usavršavanjem i kombinovanjem vrhunskih lasera postižu zavidne rezultate u dijagnostici, lečenju    i podmlađivanju kože bez obzira na složenost problema.

Preporuke korisnika i recenzije na Googlu potvrđuju veliku profesionalnost i puno uspeha u radu. Među poznatim ličnostima koje su koristile neku od usluga osvežavanja kože, podmlađivanja i diskretnog uticaja na kožu, nalaze se Olivera Kovačević, Ana Stanić, Verica Rakočević i mnogi drugi. Nalaze se na Vračaru i garantuju najbolje rešenje za vas.

Kaladerm

Kaladerm je specijalistička ordinacija koju ćete potražiti ako vam je posvećenost lekara pacijentu na prvom mestu. Bilo da vam je hitno potrebno mišljenje vezano za razne vrste ekcema ili psorijaza, ili da prosto želite da sebi date oduška u vidu estetskih intervencija zarad lepšeg, mlađeg i odmornijeg izgleda, ovde ćete naći sve što vam je potrebno.

Veliki su stručnjaci i za dečiju dermatologiju. Mogu pomoći kod raznih vrsta iritacije kože, kao i kod virusnih bradavicama na šakama i stopalima.

Ne čekajte da se problemi uvećaju, javite se osobama od poverenja koji vaš problem znaju i mogu da reše.

Dermatologija Dr Kozarev

Kada cela ordinacija nosi ime po lekaru, jasno je da pred sobom imate stručno ime sa velikim renomeom kod svojih pacijenata.

Medicinska dermatologija je posebna oblast medicine koja se bavi procenom stanja, postavljanjem dijagnoza i lečenjem brojnih i različitih bolesti kože, kose i noktiju, u cilju poboljšanja opšteg zdravlja pacijenta. Uključuje i kontrolisanje i praćenje poremećaja ili hroničnih oboljenja drugih organskih sistema tela koje se reflektuju na kožu. U ovoj klinici možete dobiti svu stručnu pomoć, počevši od dijagnostike, pa do najboljih mogućih tretmana prilagođenih isključivo pacijentu. Osim laserskih tretmana, ovde u salonu možete dobiti i anti age tretmane po najvišim svetskim standardima. Anti age tretmani su personalizovani, u zavisnosti od genetske predispozicije i spoljašnjih faktora, prave se individualni tretmani koji su posvećeni svakom klijentu pojedinačno.

Beoderma

​Ova klinika bavi se sa velikim uspehom i dugogodišnjim iskustvom standardnim i najčešćim kožnim problemima – aknama i pregledom mladeža prevashodno, a zatim i uklanjanjem tumora kože, biopsijom kože, polnim bolestima, uklanjanjem ožiljaka i strija i mnogim drugim. Intervencije na koži u smislu podmlađivanja i osvežavanja izgleda vrži se kroz tretmane mezoterapije, ali i hijaluronskih filera i botoksa. Ovde možete zakazati hemijski piling ili tretman estetske dermatologije, a mnoge će interesovati i program transplatacije kose. Nalaze se na Dedinju.

Dermanova

Bilo da je razlok posete dermatologu estetske prirode, ili je u pitanju neka promena na koži, u ovoj ordinaciji na Vračaru radi tim izuzetnih profesionalaca, na čelu sa Tamarom Marvić, koji će vam izaći u susret i pobrinuti se za vas. Imaju jasno naznačene procedure za svaki tip problema, a posebno se bave aknama, mladežima i borama. Imaju tretmane za celulit, rešavaju probleme nadlaktica i podbradka, vrše korekcije brade ili kolena i sve problematične situacije vezane za kožna oboljenja, bilo da su genetska ili virusna. Obratite se za stručno mišljenje i adekvatnu pomoć. 

Beograd je poznat kao regionalni medicinski centar, a to potvrđuje i veliki broj vrhunskih dermatoloških klinika koje će vam biti na raspolaganju za potreban zahvat. Ukoliko imate neki problem sa kožom, ne čekajte previše, zakažite posetu na vreme. Ukoliko nemate – prolepšajte se, podmladite se, oslobodite stresa i poverite stručnjacima preobražaj vašeg novog „ja“.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.