Najbolje advokatske kancelarije u Zemunu po našoj preporuci

децембар 24, 2022

U nekom momentu tokom života svima nam zatreba usluga adbokatske kancelarije. Koliko god da pravni poslovi i problemi mogu biti zamorni i neprijatni, ako pronađete dobrog advokata rešili ste pola posla. U glavnom gradu mnogo je advokatskih kancelarija, bez sumnje pronaći ćete lako odgovarajućeg pravnog savetnika ili zastupnika. Ako vas put nanese u Beograd, naš predlog je da smeštaj potražite u Zemunu u blizini advokatske kancelarije čije usluge koristite. Pre svega, povezanost sa drugim delovima grada je odlična, svuda ćete odatle brzo stići. A drugo, takođe bitno kada negde putujemo, pa makar i na kratko, je mir i komfor koji možemo naći kada tražimo dobar smeštaj.

E sad, znamo svi po čemu je Zemun nekada bio poznat. Ako ovde nema dobrih advokata, onda je pitanje gde ih ima zaista!

Ako je potrebno da neki javni dokument overaimo kod notara, ako ne želimo da nešto propustimo, i pritom ne želimo da se samostalno bavimo tumačenjem članova i paragrafa zakona, potrebne su nam stručne konsultacije specijalizovanih advokata za pitanje nekretnina. Bilo da vam je potrebno potpisivanje kupoprodajnog ugovora ili zastupanje u nekoj parnici, neophodno je da imate osobu pored sebe koja će biti stručnjak u svojoj oblasti i koja će na pravi način pomoći da što bezbednije prođemo u nekoj zakonskoj regulativi. Advokatima se obraćamo i u komplikovanim sudskim procesima, ali i kad želimo da provere da nema potencijalnih neprijatnosti u ugovorima koje sklapamo sa drugim licem.

Specijalizovane advokatske kancelarije

U poslednje vreme sve veći broj advokatskih kancelarija se specijalizuje za pojedine oblasti prava, pa tako imamo advokate koji su stručnjaci za pitanja o nekretninama, krivičnim delima, brakorazvodnim parnicama, radnom ili porodičnom pravu. Advokati kad polože advokatski i pravosudini ispit imaju mogućnost da se bave svim oblastima prava. Kojom oblasti prava će se advokat baviti zavisi isključio od njegovog ličnog opredeljenja. Često je izbor uslovljen i objektivnim okolnostima u smislu toga koju je oblast prava advokat specijalizirao dok je bio  pripravnik.

Što se tiče vrsta advokata ne postoji precizna  teorijska podela već se ova podela ponajviše u praksi iskristalisala. Nekako najčešća podela  advokata u praksi   u smislu delatnosti kojima se bave je na advokate krivičare i advokate parničare.

Ukoliko odaberete upravo Zemun za vašu uporišnu tačku kada planirate put u prestonicu, a potrebne su vam pravne konsultacije bilo kakve vrste, odvajamo za vas neke od najboljih advokatskih kancelarija. Nadamo se da će vam ovi predlozi pomoći da makar suzite pretragu, napravite pravi izbor, kao i da ćete uspešno rešiti sve svoje poslove!

Advokatska kancelarija Gotovac

Vodeća kancelarija u postupcima za naknadu materijalne i nematerijalne štete proistekle iz saobraćajnih nezgoda i povreda na radu. Specijalizovani su za zastupanje u postupcima naknade štete i svoje usluge naplaćuju po okončanju slučaja. Njihova adresa je: Klare Cetkin 19/2

Advokatska kancelarija Manojlović

Ova kancelarija postoji već skoro jednu deceniju i veoma je uspešna u svom poslovanju. Bavi se pružanjem pravnih usluga i pravnim, i fizičkim licima, iz svih oblasti prava, uz uvažavanje specifičnosti svakog pojedinačnog pravnog problema svojih klijenata. Nalaze se na Dobanovačkom putu 58d

Advokatska kancelarija Milica Kovač

Ova kancelarija nalazi se na Ugrinovačkom putu 22. deo 60. Pruža gotovo sve vrste pravne pomoći, tj. advokatskih usluga: davanje usmenih i pismenih pravnih saveta i mišljenja, sastavljanje tužbi, zahteva, predloga, molbi, sastavljanje ugovora, zaveštanja, poravnanja, izjava, opštih i pojedinačnih akata i drugih isprava. Zatim, zastupanje i odbranu fizičkih i pravnih lica, kao i posredovanje u cilju zaključenja pravnog posla ili mirnog rešavanja sporova i spornih odnosa. Takođe pruža svaki vid pravne pomoći u ime i za račun domaćeg ili stranog fizičkog ili pravnog lica, na osnovu kojih se ostvaruju prava ili štite slobode i drugi interesi.

Advokatska kancelarija Kristina Jančić

Kristina Jančić pre nekoliko godina započela je samostalnu karijeru, ali iza sebe ima bogato radno iskustvo. Svoje prve uspehe postigla je u jednoj od vodećih beogradskih kancelarija koje se bave krivičnim pravom. Zatim je radila kao pravnik u Republičkom geodetskom zavodu i tu stekla opsežno znanje i iskustvo u oblasti stvarnog prava na nepokretnostima. Osim usluga vezanih za krivično i stvarno pravo, Kristina Jančić nudi i usluge u oblastima radnog i porodičnog prava. O njenim uspesima svedoče brojni zadovoljni klijenti, a kancelarija se nalazi na adresi: Tošin bunar br.1

Advokat Sava G. Nikolić

U Šilerovoj 21 nalazi se jedan od najboljih poreskih advokata. Dugogodišnje iskustvo i mnogobrojni zadovoljni klijenti potvrđuju uspešno poslovanje ove advokatske kancelarije.

Advokat Branko Aleksić

Ovde ćete pronaći najpouzdanijeg pravnog konsultanta i savetnika. Duga i uspešna karijera potvrđena je nepreglednim brojem zadovoljnih klijenata. Advokat Branko Aleksić pruža usluge iz različitih oblasti prava i pravnog zastupništva. Kancelarija se nalazi u ulici Pavla Vuisića 52.

Advokatska kancelarija Knežević

Ovo je mlada, ali ambiciozna i inovativna kancelarija, koja teži dugoročnoj saradnji sa svojim klijentima, zasnovanoj na principima poverenja, poštovanja i iskrenosti. Advokatska kancelarija Knežević bavi se zastupanjem fizičkih i pravnih lica u različitim pravnim oblastima. Prvo na šta će vam skrenuti pažnju je izuzetna ljubaznost i predusretljivost. Mogu se pohvaliti uspešno rešenim imovinskim sporovima, zaštiti na radu i posredovanjem pri kupovini nekretnina. Nalaze se u ulici Džona Kenedija 51.

Advokatska kancelarija Cvjetićanin i partneri

Impresivno radno iskustvo i uspesi koji se samo nižu sigurno će biti glavna referenca pri odabiru kvalitetnog i pouzdanog pravnog zastupnika ili savetnika. Advokatska kancelarija „Cvjetićanin i partneri“ istakla se svojom brzinom, efikasnošću i posvećenošću svim svojim klijentima. Ključ za uspeh leži u prilagodljivosti vremenu i potrebama savremenog društva. Nude niz usluga kako pravnim, tako i fizičkim licima. Ono što ih sigurno izdvaja od svih je prekogranična saradnja sa advokatima sa kojima čine istu pravnu mrežu. Imaju potpisane bilateralne ugovore o saradnji sa advokatskim kancelarijama iz regiona, što vam umnogome može olakšati pravnu poslovnu saradnju sa firmama iz zemalja bivše Jugoslavije.

Kojim god povodom da dolazite u Beograd, boravak u Zemunu će biti udobniji uz naše apartmane koje možete pronaći na sajtu Belano.rs. Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć u pronalaženju adekvatnih lica za vaše probleme, obratite nam se, uputićemo vas na najbliže i najbolje objekte u blizini vašeg odabranog smeštaja.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.