NAJ DEČJE IGRAONICE NA VOŽDOVCU PREMA OCENAMA GOSTIJU

јануар 24, 2021

Dečje igraonice su u svakom gradu su najzastupljeniji vid zabave za mališane, a može poslužiti i za proslavu dečjih rođendana. Jedan od razloga dolaska u Beograd na par dana, može biti i poziv na proslavu dečjeg rođendana. Takođe se može desiti da porodica u poseti našoj prestonici u svom “sastavu” ima slavljenika kome treba organizovati proslavu. 

Ako se stan na dan koji je gostima potreban iz bilo kog razloga treba nalaziti na Opštini Voždovac, predlažemo da idealan smeštaj potražite na sajtu agencije Belano. Takođe bi bilo korisno da pomenemo nekoliko naj igraonica koje se nalaze na Voždovcu, barem prema komentarima i ocenama (ne)zadovoljnih gostiju.

Evo naše liste. Podsećamo da su sve dečje igraonice koje ćemo pomenuti ocenjene ocenama od 4,5 do čiste 5 i da je njihov redosled  u daljem tekstu nasumičan.

DEČJA IGRAONICA MAČKICE

Dečja igraonica Mačkice  http://igraonicamackice.rs/ na adresi Bilećka 36. je luksuzno opremljen prostor od oko 200 kvadratnih metara, namenjen za svakodnevnu igru i zabavu mališana svih uzrasta. U prijatnom ambijentu igraonice, uz pomoć veoma ljubaznog osoblja, mogu se organizovati proslave rođendana mlađanih naslednika.

Unutrašnji deo igraonice prostire se na dva nivoa i opremljen je brojnim sadržajima za igru mališana svih uzrasta. Za najmlađe drugare, tu je mekana soba koja je opremljena sadržajima u skladu sa njihovim uzrastom. Svim avanturistima na raspolaganju je veliki 3D lavirint koji sadrži mnoštvo zanimljivih prepreka, bazen sa lopticama, tobogani…

Deci omiljeni deo ove igraonice je diskoteka, u kojoj svi mališani imaju priliku da igraju i pevaju uz omiljene hitove za sve uzraste. Takođe, svim ljubiteljima muzike na raspolaganju je veliki klavir na kome mogu da pokažu svoje muzičko umeće.

Tokom prolećnih i letnjih meseci, mališanima je na raspolaganju igraonica na otvorenom, smeštena u lepom dvorištu. Za dobru igru i zabavu, tu su zamak na naduvavanje, klackalice, ljuljaške, tobogani, trambolina i golovi za mali fudbal za ljubitelje ovog sporta. U okviru igraonice i dvorišta, nalazi se poseban prostor za roditelje, gde mogu popiti piće, porazgovarati i sačekati svoje mališane da završe sa igrom.

Rođendanski kutak koji je opremljen najlepšim stolicama i oslikanim zidovima, upotpuniće proslavu o kakvoj klinci sanjaju. Uz vedre animatore, svečanu atmosferu, razne igre i dečiju diskoteku, mališani će uživati u svakom sekundu proslave.

Kapacitet prostora predviđen je za oko 50 odraslih I sličan broj dece. Proslava rođendana ugovara se na tri sata, tokom kojih je čitav prostor igraonice rezervisan samo za slavljenike i njihove goste.  Hrana i torta su u nadležnosti roditelja, dok se piće služi iz šanka, po jako  povoljnim cenama. Takođe, igraonica nudi besplatnu dekoraciju prostora, osobe za posluživanje i čuvanje dece, kao i kompletan prateći asortiman: pozivnice, čaše, escajg, tanjire za decu i roditelje, salvete…

LOLLIPOP DEČJA IGRAONICA

Lollipop dečja igraonica https://lollipop.rs/ na adresi Gospodara Vučića 176. je luksuzno opremljen prostor na jednom nivou, površine 300m2 i namenjen je deci uzrasta do 8 godina i njihovim roditeljima. 

Ovde možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoje dete i njegovo društvo. Možete proslaviti krštenje, polazak u školu, napraviti oproštajnu priredbu za kraj obdaništa ili za prelazak u više razrede. Animacija tokom rođendanskih i drugih proslava može biti pozorišna predstava, maskenbal, nastup mađioničara. Čak i Deda Mraz sa poklonima, jednostavno u Lolipopu se može organizovati bukvalno sve vrste animacija koje dete ili njegovi roditelji požele. 

IGRAONICA PAHULJICA

Kapacitet igraonice je 60 odraslih osoba i 35 dece. Inovativni i neobični elementi za igranje kao što su Lego sto, interaktivni sto sa automobilima (za decu do 5 godina), ringišpil, tobogani, zidne penjalice, lavirint sa nizom prepreka, trambolina, ljuljaške, točak koji se okreće, čine ovu igraonicu jedinstvenom. Za roditelje je obezbeđen prijatan kafić sa pogledom na igraonicu i mališane, sa povoljnim cenama pića i besplatnim WiFi – bežičnim internetom, kao i dnevna, nedeljna i mesečna štampa…

Igraonica PAHULJICA se prostire na 200 kvadratnih metara od kojih je 120 namenjeno mališanima. Nalazi se na Banjici, na adresi Paunova 9. Enterijer igraonice Pahuljica pre svega se odlikuje veselim tonovima i živim bojama, a dizajnirana je tako da se u njoj mogu zabaviti najmlađi – deca predškolskog i ranog školskog uzrasta.

Igraonica je opremljena modernim i kvalitetnim elementima poput 3D lavirinta sa raznim preprekama, baby bazen sa lopticama, zipp line… Tu je i kutak za devojčice i dečake (frizerski salon, pijaca, radionica sa svim potrebnim alatom), Xbox360 sa kinect kamerom, karaoke, kostimi za decu i naravno iskusan i profesionalan tim animatora koji brinu i zabavljaju klince.  

Za odrasle je namenjen kafe Pahuljica, koji im nudi udobnost u klimatizovanom prostoru, gde se mogu opustiti uz prijatnu muziku, dnevnu štampu, besplatno korišćenje interneta i kvalitetnu kafu ili neko drugo piće. Prostor igraonice se može zakupiti za privatne proslave u trajanju od najmanje 2,5 sati, pa naviše. Svi dodatni detalji se mogu posebno dogovoriti sa poslovođama i naravno najviše zavise od želja i mogućnosti roditelja slavljenika…

IGRAONICA STEPICA

Igraonica Stepica nalazi se na adresi Vojvode Stepe 213. Napravljena je sa idejom i željom da ugodi deci svih uzrasta. Prostor igraonice je potpuno nov! Opremljen tako da roditelji mogu opušteno da uživaju u kafiću dok njihovi mališani puštaju mašti na volju crtajući po zidu, provlačeči se kroz lavirint od 90 m2 površine, đuskajući u diskoteci ili dok se zabavljaju uz veliki izbor igrica u game room-u. U Stepici se može organizovati nezaboravna rođendanska proslava. Drugačije zabave kao što su proslave krštenja, polazak u školu, različite radionice, novogodišnje žurke, maskenbale, takođe možete organizovati ovde.

“Roditeljski deo” igraonice je klimatizovan i podeljen na deo za pušače i deo za nepušače. Kapacitet je 40-oro dece i 40-oro odraslih. U letnjem periodu na raspolaganju klincima je lepa bašta. Rođendani koji se organizuju su zatvorenog tipa. U skladu sa željama slavljenika i njegove porodice, u ponudi su različiti paketi usluge, kao i all inclusive paket koji obuhvata ketering, piće, tortu, face-painting i fotografa – dakle sve! Za zabavu mališana zaduženi su profesionalni animatori…

ROĐENDAONICA TEHNOKIDS

Rođendaonica Tehnokids http://tehnokids.com/, osnovana je 2007. godine na adresi  Dobropoljska 2. sa ciljem da mališanima pruži najkreativniju zabavu u gradu. Na 400 kvadratnih metara, na dva zasebna, drugačije tematski uređena nivoa, smešteni su sadržaji za proslave rođendana i svih ostalih vrsta proslava. Sadržaji igraonice – rođendaonice su primereni interesovanjima dece od 1 – 14 godina. 

Ono sto je jako važno jeste da prilikom dolaska u ovu igraonicu ne treba brinuti za parkiranje, jer je parking gostima obezbedjen. Ideja je da se roditeljima ponudi sve na jednom mestu i da celokupna organzacija keteringa (slanog i slatkog posluženja), kao i profesionalne animacije dece, zatim fotografa, živih lutaka – maskota, bude prepuštena profesionalcima iz Tehnokidsa.

U Tehnokids igraonici su se potrudili da naprave različite ponude i različite cene u koje se svako može uklopiti. U zavisnosti od želja organizatora, tu su all inclusive servis (sve uključeno – kompletna ponuda jela, pića i torti), različiti animatori, kostimirane žurke, pinjate, vatrometi i još mnogo interesantnih iznenađenja koja će rođendan mališana učiniti savršenim. 

Čini nam se da ste u siguirnim rukama, jer je u prethodnih 13 godina u ovoj igraonici organizovano jako mnogo rođendanskih i drugih proslava, a broj zadovoljnih klijenata broji se u hiljadama. 

Postoji još lepih i kvalitetnih igraonica i rođendaonica na Voždovcu, kao što su: Šir Kan, Puslica, Voždovac, Lucky Star

Nadamo se da je sve jasno, za stan na dan na Voždovcu (i šire) treba se obratiti agenciji Belano. Za organizaciju rođendanskog slavlja možete kontaktirati neku od gore navedenih igraonica.

Budite dobro i zdravo, čekamo vas u agenciji Belano!

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.