Maderoterapija u Beogradu – Lista salona za lepotu i zdravlje

јануар 18, 2019
maderoterapija u beogradu

Maderoterapija ili anticelulit masaža oklagijama je izuzetno popularan, a ujedno i izuzetno efikasan način rešavanja problema celulita u različitim zonama tela. Maderoterapija u Beogradu je poslednjih nekoliko sezona postala izuzetno popularna. Podigla je svest o nezi i zdravlju tela i svoj trend proširili širom Srbije. Kada je reč o maderoterapiji Beograd ima brojne salone.

Najbolji saloni za maderoterapiju nude upravo ovaj tretman, a pogledajte listu najpopularnijih salona za maderoterapiju u Beogradu. Bilo da odlučite da planirano ili spontano svoje telo podvrgnete ovakvom tretmanu, pročitajte koji salon u okolini brojnih Belano apartmana će biti idealan za vaš tretman anticelulit masaža oklagijom.

Šta je maderoterapija?

Maderoterapija je vid posebne anticelulit masaže. Maderoterapija je tretman koji se vrši drvenim oklagijama, kako bi se ćelije celulita razbile dubinski iznutra. Oklagije su specijalno napravljene za ovu tehniku masaže, tako da o tome takođe treba voditi računa prilikom odabira salona za maderoterapiju. Drveni elementi kojima se radi masaža su posebno oblikovani, i njihova prednost je u tome što pružaju intenzivni pritisak na fibrozni celulit a masne naslage se uklanjaju zajedno sa svim ostalim toksinima u telu.

Ova vrsta masaže pospešuje limfnu drenažu u telu. Ovo dovodi do toga da se sam celulit vremenom povlači, i to na svim problematičnim regijama.

Oklagijama se razbijaju džepovi debelih naslaga celulita, raznih nabubrenja na koži i konačno se rešava problem narandžine kore. Za ovu vrstu masaže se sa sigurnošću može reći da je sto procentno prirodna. Nema uočenih štetnih efekata ili kontraindikacija, alergija ili reakcija na koži nakon maderoterapije.

Maderoterapija je izuzetno uspešna metoda kojom se konačno možete rešiti tih ružnih naslaga celulita, popularno nazvane narandžine kore i napokon dobiti telo o kojem ste oduvek sanjali.

Brojne prednosti maderoterapije pored rešavanja problema celulita za one koji žele da ga se reše su takođe tu.

 • Ubrzavanje metabolizma
 • Opuštanje celokupnog tela i uma
 • Dobijanje tonusa i zatezanje mišića
 • Sagorevanje masti
 • Redukcija obima delova tela
 • Izbacivanje toksina
 • Poboljšavanje mikrocirkulacije
 • Stimulacija limfnog sistema.

Kako deluje maderoterapija?

Maderoterapija, odnosno popularna masaža oklagijama se radi u nekoliko serija. Po pravilu ne bi trebalo praviti veće pauze između tretmana tj masaža. Maderoterapija se ne radi dakle uz pomoć običnih oklagija, već sa posebno dizajniranim drvenim oklagijama, kupama i rolerima. Maderoterapija podrazumeva serije pokreta koji se ponavljaju.

Masažom se duboko prodire unutar kože, zahvaljujući čemu se aktiviraju ćelije iznutra. Baš zbog toga, efektima maderoterapije su najzadovoljnije one osobe koje su želele da eliminišu sedalni deo na bokovima, zategnu butine i noge, izdefinišu noge, koriguju struk, smanje obim stomaka…

Cene maderoterapije u Beogradu?

Kada je u pitanju maderoterapija, cene jednog (od preporučenih više) tretmana variraju od 1000 do 2000 dinara, u zavisnosti od salona.

Ipak, ukoliko želite vidljive i trajnije rezultate kojima ćete biti zadovoljni je paket od minimum 10 tretmana. Idealno bi bilo da iskoristite vezanih deset poseta, a najmanje osam, nakon čega su rezultati i te kako vidljivi. Potom se savetuje da ponovite čitavu proceduru, dakle još deset vezanih tretmana.

Većina salona za maderoterapiju u Beogradu na ovaj broj tretmana nudi često i popust. Ovi tretmani bi trebalo da budu obavljeni najčešće i najbolje u roku od dve nedelje.

Šta je razlika između klasičnih anticelulit masaža i masaže oklagijom?

Osnovna razlika je u tome da se masažom uz pomoć oklagija za značajno kraće vreme i lakše postižu željeni rezultati, a ujedno se uklanjaju i nagomilani toksini (otrovi) u predelu stomaka, zadnjice, nogu, bokova, pojačava se mikrocirkulacija, i eliminišu se masti, otklanja se zadržavanje vode, i uklanjaju se razne štetne ćelije u oblastima tela koje se tretiraju maderoterapijom.

maderoterapija u beogradu

Da li masaža oklagijama boli?

Sve je zaista individualno i zaviis od ličnog osećaja. Može se dogoditi da ste neko ko će tokom celog tretmana zapravo uživati, ili ćete možda reagovati na blagi bol ili osećati neku nelagodnost, posebno tokom delova zahvaćenih celulitom.

Maderoterapija u Beogradu: Lista salona

Saloni za maderoterapiju u Beogradu nalaze se širom grada, a često pomažemo našim gošćama da u blizini Belano apartmana, bilo da je reč o smeštaju na Novom Beogradu, da je to stan na dan na Vračaru ili smeštaj u centru grada, postoji izbor koji je povoljan, praktičan i na korak od udobnosti naših luksuznih apartmana.

 1. Salon Venera J & Make Up by Maya

Zvezdara, Beograd

 1. Centar za edukacije Beauty Ladies Andrijana Ana

Obrenovac, Beograd

 1. Beauty Fit

Vračar, Beograd

 1. Nova Ženska Priča – kozmetički salon

Čukarica, Beograd

 1. My Divine Look

Savski venac, Beograd

 1. Deja estetic & anti aging centar

Čukarica, Beograd

 1. Masaža Zvončica

Voždovac, Beograd

 1. Kozmetika Harmonija masaža

Palilula, Beograd

 1. My magic beauty studio

Zvezdara, Beograd

 1. EstetikPro kozmetološki centar

Savski venac, Beograd

 1. Profesionalni terapeut i kouč Bisera R

Zvezdara, Beograd

 1. Kozmetički salon Style up

Voždovac, Beograd

 1. Studio Body Relax

Zvezdara, Beograd

 1. 011 Kozmetički Studio MIOLIFT

Novi Beograd, Beograd

 1. Kozmetički Salon Maša 7

Zvezdara, Beograd

 1. Salon lepote My Little Secret

Rakovica, Beograd

 1. Kozmetički salon Afrodita DM

Zvezdara, Beograd

 1. Kozmeticki studio Ivana

Zemun, Beograd

 1. Kozmetički salon Plava Princeza

Vračar, Beograd

 1. Studio za eliminaciju celulita i maderoterapiju Beograd Dušica R.

Stari grad, Beograd

 1. Masaze Namaste

Vračar, Beograd

 1. Frizersko kozmetički salon MAGIJA 80

Palilula, Beograd

 1. Kozmetički salon SILHOUETTE BEAUTY STUDIO

Novi Beograd, Beograd

 1. Salon lepote Perla

Zvezdara, Beograd

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, bilo da poklonite ove tretmane nekome ili i sami odete, sigurno pored toga želite i preporuku za to gde da se odlično provedete ili pronađete sve što želite kako bi vaše vreme u Beogradu bilo idealno i savršeno. Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete brzo i lako. Čak iako planirate detaljan tretman u nekom od salona za maderoterapiju u Beogradu, možemo da vam pomognemo. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.