“Lord Of The Dance” Beograd 2018

фебруар 28, 2018
lord of the dance

Muzičko scenski spektakl „Lord Of The Dance“ ponovo stiže u Beograd. Ovaj događaj nas očekuje u utorak 10. aprila 2018. Početak predstave je u 20 časova.

U aprilu ove godine domaća publika, ali i posetioci Beograda koji dolaze u smeštaje u Beogradu upravo pred proleće, za vikend ili na dan ili dva, poslom ili užitka radi, će uživati u jedinstvenom „Lord of the Dance“ plesnom spektaklu.

Još od davne 1998. i njihovog nastupa u legendarnoj Areni Vembli, Lord of the Dance trupa drži svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave. Nakon osvajanja brojnih pozorišnih hala širom sveta, od kojih se ističu  čuvene West End i Broadway, višestrukih obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, „Lord Of The Dance“ se konačno ponovo vraća u beogradski Sava Centar.
Predstavu koju nam spremaju nismo imali prilike pre da gledamo.

Članovi „Lord Of The Dance“ sa svojim raznovrsnim talentima će beogradskoj publici prikazati spektakularan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Predstava koja spaja efekte kroz rasvetu, specijalne efekte i vrhunske svetske akrobate u jednu nezaboravnu celinu, prirediće spektakl za svačije oči. Ovakav spektakl je ono što se prepričava i pamti.

Light show, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama i mnogi drugi specijalni efekti, zajedno sa velikim LED video zidom, sastavni su deo ovog spektakla. Kako ovaj šou uvek ide u korak sa vremenom, za novu turneju spremaju se efekti koji su poslednja reč tehnologije i koje do sada niko nije imao prilike da koristi.

Čuveni i svestrani umetnik Majkl Fletli predvodi umetničku trupu „Lord Of The Dance“ na novoj turneji. Majkl Rajan Fletli je proslavljeni plesač, koreograf, glumac, reditelj i producent. Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uključujući Feet of Flames, Celtic Tiger i njegov najnoviji šou „Lord of the Dance“.


Lord Of The Dance: Dangerous Games je spektakularno novo delo omiljenog tradicionalnog master komada. U šou učestvuju James Keegan, Morgan Comer, Mathev Smith, Cathal Keanei, Fergal Keanei i Andras Kren kao „Gospodari plesa“ i koreografiju i režiju potpisuje Michael Flatley.

,,Oduševljen sam izuzetnim talentom i sposobnostima odličnog glumca koje smo okupili na ovom projektu“, kaže Majkl.

Uz sve visceralne preciznosti i uzbuđenja originala, Lord of the Dance: Dangerous games karakterišu nova scenografija, novi kostimi i koreografija. Sa 40 najistaknutijih mladih izvođača na svetu u režiji Majkla i nove muzike kompozitora Gerarda Fahija, ova najnovija iteracija kombinuje najbolju tradiciju uz uzbudljivost nove muzike i plesa.

Majkl je premijerno prikazao Lord of the Dance: Dangerous games na proslavljenom Paladijum teatru na Londonskom Vest Endu 2014. godine i preselio ga u Dominion Teatar 2015. godine, gde je imao i svoj poslednji nastup na Vest Endu pre nego što će nastupiti pred, još jednom rasprodatom, Vembli Arenom za svoj konačni i poslednji nastup u Velikoj Britaniji.

Majkl je bio ponosan što je ostvario svoj san debitujući na Brodveju upravo u Lord of the Dance: Dangerous games u Lirik teatru.
Plan putovanja podrazumeva 200 nastupa i planiran je u 15 zemalja tokom 18 meseci.

Karte za ovaj šou su u prodaji i mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima, i na blagajni Centra Sava, a cene će se kretati u rasponu od 2.200 do 3.500 RSD.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.