Agencije za organizaciju venčanja Beograd

јун 5, 2019
agencije za organizaciju venčanja

Agencije za organizaciju venčanja u Beogradu su pravi izbor kada želite da svoj najdivniji dan osmislite i realizujete sa najmanje moguće muke, brige i nerviranja. Dok se pripremate za tako važan dan, svaki detalj pa i nalaženje opcija za smeštaj u Beogradu za vaše goste ili izbor apartmana za prvu bračnu noć. U tom delu mi možemo da pomognemo, ali s druge strane, za kompletnu organizaciju vencanja, tu su ove agencije i stručnjaci.

.

Top 5 agencija za organizaciju venčanja u Beogradu

.

1. Mond- Plan – SAMO KAŽI DA

http://www.samokazida.com

Mond-Plan poznatiji po svom brendu SAMO KAŽI DA u svetu venčanja i drugih društvenih događaja zauzeo je svoju poziciju na samom vrhu tržišta.

Organizacija venčanja je u osnovi vrlo zahtevan i kompleksan posao jer zahteva besprekornu komunikaciju i saradnju sa puno firmi i pojedinaca.

Od prvih dogovora, preko sprovođenja u delo organizacije venčanja,do realizacije dekoracije prostora. Ovaj tim umesto Vas obavlja bezbroj kontakata,poziva i dogovora. Dekoracija prostora za vaše venčanje je posao koji njihovim dekoraterima i dizajnerima pruža izazov da premaše sva vaša očekivanja. Svaka dekoracija venčanja je individualna.

Prostor koji odaberete ovaj tim će, vođen vašim željama i stilom, pretvoriti u ekstravagantan, moderan ili pak tradicionalan ili klasičan.

Dolaskom u firmu Mond-Plan možete dobiti sve na jednom mestu. Pomoć i iskustvo pomoći će da dan vašeg venčanja dočekate srećni i bezbrizni.

Prave ljubavne priče nikada nemaju završetak.

.

2. Studio Art Garden – Agencija za organizaciju i dekoraciju venčanja

Jedan od bitnijih događaja u Vašem životu predstavlja Vaše venčanje. Posvećen i kreativan tim Studio Art Garden agencije će do detalja zajedno sa vama organizovati Vašu proslavu iz snova.

U skladu sa Vašim zahtevima i željama, mogu ponuditi sve neophodne usluge koje su vam potrebne da bi se taj dan osećeli posebno.

Zbog dugogodišnjeg iskustva u ovom poslu mogu Vam garantovati da će Vaš najbitniji dan u životu izgledati baš onako kako ste zamislili.

Kontakt podaci:

www.studioartgarden.rs

studioartdesignbeograd@gmail.com

064/2784911

.

3. ARKADIA

www.arkadia.rs

Adresa: Laze Jovanovića Porcije 17

Tel: +381 11 261 5261

Mob: +381 63 8839 856

E-mail: pisitenam@arkadia.rs

Dugogodišnje iskustvo u poslovima organizacije garancija je da nijedan detalj neće biti zaboravljen i da će vam naše poznavanje tržišta uštedeti i vreme i novac.

Veliko iskustvo u poslovima organizacije garancija je da ni jedan detalj neće biti zaboravljen, da će na sam dan svadbe dogovoreni protokol biti sproveden i da će svaki gost dobiti zasluženu pažnju i otići zadovoljan.

Organizovati jednu svadbu nije nimalo jednostavno. Potrebno je detaljno planirati, ne zaboraviti ni jedan detalj, biti spreman na svaku vrstu iznenadjenja, imati odlične odnose sa svima koji će svadbu realizovati i na kraju oštro oko za svaku sitnicu tokom same realizacije.

.

4. Nuptia

www.organizacijavencanja.rs

Adresa: Kraljice Katarine 93

Mob: + 381 60 35 46 409

Njihov zadatak je da ispune svaku Vašu zamisao i da planiranje Vašeg venčanja protekne „bez stresa“. Bilo da želite malo, intimno venčanje ili veliku svadbu ovaj tim će isplanirati svaki detalj do savršenstva, prateći viziju koju ste im Vi zadali.

.

5. Venčanja Kazablanka

www.vencanjakazablanka.com

Adresa: Bulevar Oslobođenja 7/9

Mob: + 381 65 249 16 76

Preko tri stotine organizovanih venčanja, nekoliko stotina urađenih dekoracija, hiljade bidermajera u rukama prezadovoljnih mladi, nemerljivo iskustvom u celokupnoj branši venčanja i još mnogo toga drugog garant su da će i Vaše venčanje uz njihovu pomoć biti nezaboravno. Agencija za organizaciju venčanja Kazablanka nudi vam profesionalnost i kvalitet na prvom mestu. Najbolje i najoptimalnije rešenje do kojeg dolazite zajedno. Sarađuju sa najboljim firmama koje obezbeđuju sve za venčanje, a pored VIP statusa za stalne klijente obezbedjuju i popuste. Zajedno ćete napraviti scenario događaja, pronaći pesmu za ulazak, prvi ples, odabrati najbolje specijalne efekte, raspored sedenja, obići restorane, a oni će umesto vas brinuti da sve prođe bez greške, i još mnogo drugih detalja.

Ukoliko želite da celokupnu organizaciju venčanja poverite profesionalcima, ukoliko Vam je potrebna samo manja pomoć pri organizaciji, savet, tu su za vas.

.

BELANO Kontakt

Podelite sa nama vaše utiske i iskustva. A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka i planiranja venčanja u našim apartmanima u centru Beograda, želite da se dobro provedete tokom tako važnog događaja ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, pronađete agenciju za organizaciju venčanja kako bi vam pomogao u logistici – tu smo za vas.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoje venčanje organizujete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.