Lafayette Cuisine Cabaret Club u Beogradu

фебруар 26, 2020

Taman kada pomislimo da je ponuda zabavnih sadržaja, restorana i lokala u Beogradu dosegla svoj maksimum, da već uveliko cela Evropa, Kina, Turska i zemlje čak i šire svraćaju u Srbiju i apartmane u Beogradu i smeštaj u centru grada kako bi uživali u svemu što naš magični grad ima da ponudi, on nas iznenadi. Nije bilo lako pronaći nišu koja Beogradu fali, ali tvorci Lafayette Cuisine Cabaret Club su u tome itekako uspeli.

Koncept kabarea popularizuju pojedini restorani, poput LittleBay restorana, kao i poneka pozorišta kao što je Pozorište na Terazijama.

Ali koncept pravog, iskonskog kabarea, noćnog života i provoda pod svetlima budoarskih i energičnih melodija i ambijenta, do sad nije postojao.

U ovom lokalu imate mogućnost da doživite, kako sami kažu „klub očaravajućih svetala, fascinantnih kabaretskih predstava i večera koje ćete pamtiti.“Ovde možete uživati u pariskom duhu na ekskluzivnoj lokaciji Beograda, sa pogledom na reku Savu.

Laffayette cuisine restoran – klub očaravajućih svetala, fascinantnih kabaretskih predstava i večera koje ćete pamtiti uz uživanje u pariskom duhu na ekskluzivnoj lokaciji Beograda, sa pogledom na reku Savu. Ukoliko se odlučite da svratite do Lafayetta-a, glamuroznog i otmenog beogradskog lokala, čiji dizajn enterijera potpisuj renomirani arhitekta Aleksandar Vidić, sigurno ćete doživeti nešto novo i nesvakidašnje. Smestite se i uživajte u fantastičnoj gastro ponudi, osmišljenoj od strane njihova dva šefa kuhinje, koji su ujedno i kreatori menija koji spaja ukusnu francusku kuhinju sa modernim azijskim ukusima. Veče upotpunite uz najfinija odabrana vina i veliki izbor koktela. Svakog vikenda, uz večeru, poznati koreografi sa svojim talentovanim umetnicima izvode spektakularan kabaretski šou na pozornici stvarajući nezaboravne trenutke vama i vašem društvu. U nastavku večeri,do ranih jutarnjih sati,moći ćete da zaigrate uz neodoljive ritmove sjajnih DJ-eva koji ovde nastupaju.

DRESS CODE: Elegant&chic

Lafayette cuisine cabaret club – prefinjeni meni i fuzija Japana i Francuske

Lafayette cabaret club donosi i specifičan meni koji je osveženje za sve ljubitelje gastronomije. Jedinstven u gastronomskom životu Beograda Lafayettecabaretclub je mesto gde se u posebno skrojenojsinergiji prepliću ukusi prefinjene francuske kuhinje sa japanskim pikanterijama.

Spektakl od menija miluje i najrazmaženija nepca, pa su tu čuveni specijaliteti kao što su Carpaccio i japanski tartar biftek, Foie Gras,Hrskavi rilet od pečetine, Topla guščija džigerica. Sirevi i pršuta, paste i rižota, zatim Azijski meni koji u ponudi ima dvadesetak suši jela kao i takozvani ’’slowfood’’ delikatesi – confit jagnjetina, ćuretina fume…čekaju na vas!

Kabare program Lafayette cabaret kluba

Vrhunski koreografi, zajedno sa profesionalnim baletskim i plesnim igračima, izvode kabaretski spektakl koji se odigrava u prefinjenom ambijentu, okupanom svetlima. Svaka tačka programa je interaktivan šou u kome i publika učestvuje u stvaranju magije.

Kabare Lafayette je programska čarolija ispunjena muzikom, atraktivnim igračkim performansima, vokalnim i instrumentalnim solistima te humorističkim i satiričnim skečevima od strane konferansijea programa. Sve to uz večeru a la carte i piće.

Umetnički direktor i koreograf Lafayette programa, Milan Gromilić kaže da je srećan sto je umetnost dobila jos jednu šansu da se približi publici i da mu je kabaretski program veliki izazov i inspiracija. I ne samo njemu, nego čitavom ansamblu, te da svi zajedno daju najbolje od sebe kako bi Beograd i na ovaj način bio prava metropola, kada je u pitanju noćni život.

Stalnu postavu umetničkog ansambla čine baletski igrači Pozorišta na Terazijama i Narodnog pozorišta, u ulozi voditelja Ivan Zekić glumac, Bojana Simeon pevačica i glumica, Filip Pat instrumentalista, Marija Nešić i Mirjana Matić operske pevačice, Aleksa Jelić pevač i performer, Danijel Kajmakoski pevač, Sanja Obradinović i Latica Adnađ akrobate…

Naše kabare noći s vremena na vreme uveličavaju i gostujući umetnici kao što su Bane Tomašević glumac, Katarina Gojković glumica, Kristina Savić glumica, Vladan Savić glumac, Zejna pevačica i dr.

(izvor: https://lafayette.rs/program/)

U Lafayettui stiču da je pored hrane i specijalne karte pića, nešto što je u fokusu predstavljeno u vidu dezerta.Pravi raskošni užitak za nepca i sladokusce, specijalne kombinacije ukusa su još jedan novitet u Beogradu. Recepture koje se graniče sa umetnošću uz primese molekularne kuhinje.

Svaki od sedam vrhunskih Lafayette deserata izaziva čistu gastro strast.

A tamo vas čekaju deserti kao što su: Gianduia krempita, Čokoladno gnezdo, Azurna obala, Yuzutart…ovo su samo neke od slatkih poslastica u kojima ćete, kako obećavaju, uživati svim čulima!

Obradujte sebe i svoje goste, kao što se raduju posetioci Belano apartmana u Beogradu, novim mestima, iskustvima i doživljajima  iz najboljeg noćnog provoda u Beogradu.

Dobrodošli u Beton halu i klub Lafajet.

BELANO Kontakt

Ako volite noćni život Beograda, izlaske kao što je ovaj i interesuje vas tako nešto prilikom vaše posete, potražite smeštaj u Beogradu, i pronađite upravo neki od popularnih događaja nedaleko od naših Belano apartmana. Ako želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka i želite da se dobro provedete tokom nekog važnog događaja ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

KONTAKT

+381 60 111 12 11

booking@lafayette.rs

Karađorđeva 2-4 Beton Hala,

11 000 Beograd, Srbija

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.