XII KUĆNI SAJAM EXPO 2019

фебруар 5, 2019

Došlo je i to vreme kada se ekskluzivno okupljaju pripadnici određene industrije kako bi nam doneli neka nova iznenađenja u narednoj sezoni. Jedna od takvih događaja biće upravo Kućni sajam EXPO XII koji se dešava u Beogradu ovog februara.

U neposrednoj blizini naših Belano apartmana kod Ade Ciganlije i stanova na Savskom Vencu, Beogradski sajam je ponovo sedište noviteta, aktuelnosti i mesto koje okuplja brojne zanimljive stručnjake, posetioce i goste iz zemlje, regiona i sveta.

Kada: 18 – 20. februar 2019.

Kategorija: Poljoprivreda, garden program.

GDE: Hala 5 Beogradskog sajma

www.agromarket.rs

CENA ULAZNICE

Sajam je zatvorenog tipa. Ulaz je dozvoljen samo sa pozivnicom organizatora.

Ko su članice Agromarket grupe?

Organizator Kućnog sajma EXPO XII je Agromarket grupa.

Agromarket je danas vodeći proizvođač, zastupnik i distributer širokog portfolia proizvoda iz oblasti primarne poljoprivredne proizvodnje na tržištu Zapadnog Balkana. Od početne delatnosti kompanije, pre više od trideset godina, početaka u sektoru veleprodaje i maloprodaje osnovnim repromaterijalom za primarnu poljoprivrednu proizvodnju u regionu centralne Srbije, kompanija Agromarket je izrasla u jedan od vodećih snabdevača tržišta pesticida, semenske robe i garden uređaja u celom regionu.

 

 

Pesticidi, semenska roba i garden uređaji okosnica su razvoja kompanije. Distribucijom pesticida Agromarket pokriva 1/3 celokupnog tržišta Srbije, dok prometom semenske robe zauzima 1/4 tržišta. Tržište garden proizvoda tj. tržište mašina i alata, kako za poljoprivredu tako i hobi i profesionalnu primenu, kvalitetno je pokriveno najširim prodajnim portfoliom u zemlji zahvaljujući kojem  Agromarket sa dva pozicionirana brenda Villager i AGM dominira i ostvaruje udeo od 25 % celokupnog tržišta baštenskih proizvoda.

U poslednjih par godina se ova firma uže specijalizovala za segment specijalizovanih vodotopivih i tečnih đubriva pod brendom Fitofert sa kojim Agromarket zaokružuje kompletnu paletu proizvoda u domenu primarne poljoprivredne proizvodnje.

Tu je i posebna bio linija, koja obuhvata biopesticide i fitovakcine. To znači da kao organizator AGromarket ima autoritet jer pokriva ponudu prema oba segmenta proizvodnje – organskoj i konvencionalnoj proizvodnji.

Agromarket je dugogodišnjim razvojom svoje prodajne mreže dostigao vodeću ulogu u regionu po logističkim mogućnostima. Distributivna mreža je dobro organizovana i pozicionirana i predstavlja značajnu konkurentsku prednost.

Distribucija proizvoda se odvija kroz rad postojećih 8 distributivnih centara u Srbiji. To su Kragujevac, Beograd, Valjevo, Niš, Subotica, Sombor, Sremska Mitrovica i Zrenjanin, a od decembra 2017. godine i najveći i najsavremeniji logistički centar u Inđiji.

Razvoz proizvoda se svakodnevno obavlja do više od 3500 malo i veleprodajnih objekata, od čega više od 2000 poljoprivrednih apoteka, poljoprivrednih imanja i zemljoradničkih zadruga, više od 100 hipermarketa i oko 1000 objekata koji prodaju garden proizvode.

Van granica Srbije, kompanija Agromarket je organizovana kroz predstavništva u Bosni i Hercegovini (Bijeljina, Banja Luka i Sarajevo), Crnoj Gori (Danilovgrad), Sloveniji (Ljubljana) i Kosova (Priština-Gračanica), čime svakodnevno kroz komunikaciju sa svim tržištima, kompanija dokazuje poziciju regionalnog lidera.

Upravo zato, sjedinjavanje proizvodnje i prodaje pod istim krovom stvara uslove za razvoj i jačanje Agromarket Grupe.

 

 

Koji brendovi će biti predstavljeni na Kućnom Sajmu EXPO XII?

 

Pored svojih proizvoda, Agromarket je zastupnik brendova nekih od vodećih svetskih proizvođača pesticida kao što su Syngenta, Du Pont, Dow AgroSciences, Bayer Cropscience, BASF, United Phosphorus, Arysta LifeSciences, Sinochem Ningbo, Agriphar, Spiess Urania, Cheminova, Nissan Chemical Industries, Mio, Zapi, Goemar, Lida, Cinkarna… Zastupnik je i brojnih domaćih i stranih selekcionih semenarskih kuća (ZP, KWS, Franchi sementi, Caussade…), proizvoda garden programa (Oregon, Fiskars, ECHO, Lawor-wash, Al-Ko, Alpina, Telwin, G.F., Di Martino, Elpumps…), opreme za navodnjavanje (Sunstream, AgroDrip), folija za plastenike (Illeri Plastic) i supstrata (Kekkili).

 

AGROMARKET GRUPA

 

 

Kućni Sajam EXPO XII i  Agromarket

 

Tržište zahteva stalne inovacije i praćenje najnovijih trendova. Važan deo nastupa na tržištu su upravo i sajmovi koje kompanija organizuje, a koji su pre svega orijentisani na biznis segment.

Tradiconalni kućni sajam EXPO koji Agromarket krajem februara svake godine organizuje  u Beogradu, okupe više od 2500 poslovnih partnera i prijatelja predstavljaju nezvanični početak trgovanja poljorepromaterijalom i garden proizvodima. Često su gosti naših apartmana u Beogradu i smeštaja u centru grada.

Jedan od sektora koji se najbrže razvija u okviru kompanije je garden sektor.

Brend Villager, sa više od deset godina tradicije, je prepoznat na tržištu kao takozvani value for money brend koji svoju poziciju potvrđuje kvalitetnih i širokim portfoliom proizvoda ali i usluga: servis, rezervni delovi, ovlašćena prodajna mreža. Villager je svojim kvalitetom izborio mesto i na zahtevnom tržištu Evropske Unije, u koju se plasman obavlja preko kompanije Villager Slovenija. Uz slovenačko tržište, Villager je dostupan na tržištima Češke, Slovačke, Grčke, Hrvatske, Albanije, Makedonije, Rumunije, Francuske, itd.

 

 

BELANO Kontakt

 

A ako tražite smeštaj u Beogradu, imate ulaznice i dolazite na Kućni sajam ekspo XII, ili pak neki drugi od brojnih aktuelnih kongresa ili događaja, bilo poslom ili samostalno, tu smo za vas. Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u luksuznim stanovima   ili spa apartmanima u Beogradu pronađete svoje nove poslovne partnere, unapredite svoj biznis, a slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

 

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.