Koncert Sergeja Ćetkovića ― najromantičniji poklon damama za 8. mart

фебруар 18, 2018
Sergej Ćetković

Kako se bliži 8. mart, mnogi muškarci razmišljaju o romantičnom poklonu za svoje dame. Ljubav, nežnost i poštovanje su nešto što žene zaslužuju svakod dana u godini. Međutim, na ovaj poseban praznik, svaka žena potajno priželjkuje i neki dodatni znak pažnje, pa makar bio i simboličan. Cveće, bombonjera ili možda neka dobra knjiga, izmamiće svakoj dami osmeh na lice, ali i poljupce zauzvrat. Za one muškarce koji stvarno žele da se potrude, odlazak na koncert sa svojom dragom bi bio pun pogodak!

Sergej, damama sa ljubavlju

Kao i mnogih prethodnih godina, Sergej Ćetković će održati koncert 8. marta, na Dan žena. To je idealna prilika da se praznik provede u romantičnoj atmosferi, uz mnogo poljubaca, zagrljaja i sjajnih ljubavnih pesama, po kojima je Sergej nadaleko poznat. Ovaj koncert će biti 13. po redu koji crnogorski pevač priređuje u Beogradu na ovaj datum, pa možemo slobodno reći da ovaj događaj već postaje tradicionalan. Ovog puta, Sergej će nastupiti u Sava centru, sa početkom u 20 sati.

Inače, njegove koncerte ne posećuju samo Beograđani. Mnogi muškarci za 8. mart rezervišu smeštaj u Beogradu, kako bi na ovaj poseban dan iznenadili romantičnim koncertom svoje lepše polovine.

Pola čovek ‒ pola 8. mart

Da li ste znali da je 8. mart takođe i Sergejev rođendan? Ovo je dodatni razlog zbog kojeg Sergej naročito voli da priredi koncert na ovaj datum. Ima li lepše rođendanske proslave od pune dvorane Sava centra? Zvuci omiljenih ljubavnih pesama, sjajan bend koji ga prati, raspevana publika koja priređuje ovacije ‒ ne postoji lepši rođendanski poklon za crnogorskog pevača. Sergej se zato sa pravom šali kada kaže da je titula ,,pola čovek ‒ pola 8. mart“ nepravedno pripisana Željku Samardžiću.

Novine

Svoj poslednji album ,,Moj svijet,“ Sergej Ćetković je objavio 2015. godine. Kako sam kaže, turneja koja nosi isti naziv još uvek traje, jer je očigledno da se publika još uvek nije zasitila pesama sa ovog albuma. Tokom ove turneje, popularni pevač je sa svojim bendom održao mnogobrojne koncerte u zemlji, ali i u inostranstvu. U međuvremenu, objavio je sjajnu pesmu „Oči nikad ne stare,“ koju je publika prihvatila sa oduševljenjem. Kuriozitet je da je gost na ovoj pesmi bio violončelista Stjepan Hauser, član popularnog hrvatskog sastava ,,2CELLOS.“

Osim ovog singla, Sergej je krajem prošle godine snimio pesmu i spot za seriju ,,Istine i laži,“ koja je za veoma kratko vreme postala popularna. Pevač se tako u spotu našao među glumcima Janom Ilić, Stefanom Buzurovićem, Zoranom Pajićem, Vladimirom Kovačevićem, Borkom Tomović,  Jelenom Gavrilović, Bojanom Ordinačev. Muziku i tekst za ovaj soundtrack napisao je Sergej, dok je za aranžman zaslužan Marko Milatović.

Crnogorski pevač planira još novih singlova tokom 2108. godine, a neki od njih će biti i zanimljivi dueti.

U iščekivanju novih pesama, 8. marta idemo u Sava centar da ,,utvrdimo gradivo“ i čujemo uživo dobro poznate pesma sa njegovog repertoara.

Gde: Sava centar

Kada: 8. mart 2018. godine u 20 sati

Cene ulaznica: 1.500, 1.800, 2.000, 2.200 i 2.500 dinara

Prodajna mesta: Eventim i Sava centar

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.