Koncert Lexington benda u Beogradu

јануар 12, 2020

Koncert: Lexington bend

Kada: 08 Mart 2020, Nedelja

Vreme: 20:30 časova

Gde: Štark Arena u Beogradu

Lexington bend (izvorno Lexington Band) pop je grupa iz Beograda, osnovana 2004. godine; svoj prvi album je izdala 2010. godine, u saradnji sa izdavačkom kućom Cityrecords.

Pevač Leksington benda je Bojan Vasković.

Jedan su od najpopularnijih pop bendova u Srbiji i regionu. 17. juna 2017. godine na stadionu Tašmajdan održali su koncert pred 13.000 ljudi. Najveći hitovi Leksington benda su: Dobro da nije veće zlo, Miris karmina, U srce udaraj, Prišla, Potraži me, Dođi ove noći, Godinama, Donesi, Trijeznili me prijatelji, Ja te srećom častim, Ljetne kiše, Ne postoji razlog, Nema šanse, Cvijeće, Kako je, tako je…

Lexington band je jedan od najpopularnijih pop-rock grupa danas u Srbiji, pa i na Balkanu. Bend Lexington sastoji se od 5 članova, to jest njega čini 5 izuzetno talentovanih muzičara. Članovi benda Leksington su:

Bojan Vasković-frontmen grupe

Milos Vuksanović-gitarista

Gagy Stević-bass

Đorđe Krstić-bubnjevi

Filip Krvavac i Peđa Jovanović-klavijature

Na velikom koncertu 2017. godine, lider benda Lexington koncert je otvorio rečima:

„Dobro veče, Beograde. Srce mi je puno što vas vidim u velikom broju, ovako nasmejane i lepo raspoložene. Vašim dolaskom omogućili ste i da Institut za neonatalogiju dobije sredstva. Nećemo večeras mnogo pričati. Želim vam lep provod naredna dva sata – obratio se fanovima i nastavio sa hitovima sa poslednjeg albuma kao sto su „Letnje kiše“, „Noć pod zvijezdama“, „Uvrijedi me“.“

Nastupom ovog benda pod zvezdama obeležen je bio kraj manifestacije na Zvezdari u okviru koje su građani tih meseci mogli da gledaju predstave i filmove na scenama na otvorenom, a ujedno je to bio i uvod u planirana nova jesenja iznenađenja, navode iz opštine.

Lexington bend – pesme koje se vole

Na njihovom prvom albumu nalazi se pesma koja se ubraja u jedan od njihovih najvećih hitova, a to je pesma „Bol je uvijek ista“, sa kojim su 2010. godine nastupili na Radijskom festivalu u Vrnjačkoj banji.

2010. godine ovi divni momci uradili su još jednu pesmu, “ 100 na sat“ , sa našom poznatom folk pevačicom Indirom Radić.

Pesma „Da nije veće zlo“ je jedan od najvećih hitova takođe i ova pesma je doživela veoma veliki uspeh kod publike. Koliko već posle samo tri meseca postojanja ove pesme na YouTube platformi, pesma je imala preko 3.000.000 pregleda. Lokacije snimanja spota su Rim i San Marino, čime bend nastavlja niz kvalitetnih video produkcija i spotova i destinacija za snimanje. Recimo spot za pesmu ,,Ma, sretno“ rađen je u Smederevu i Beču.

Na koncertu u Areni, od benda se očekuje jednaka energija i još više iznenađenja. Na sceni im se tradicionalno pridružuju muzičari kao što su Dženan Lončarević, Ilda Šaulić sa kojom imaju duet.

U emisiji „Balkanskom ulicom“, Bojan Vasković je samo uz gitaru otpevao jedan deo pesme „Nina“, a Lexington bend je u tom nastupu uspeo da dirne toliki deo publike da su, zbog velike potražnje i na zahtev publike, završili pesmu na neki način vanredno i neočekivano. Upravo se sa ovom pesmom Leksington bend kasnije i predstavio na Radijskom festivalu 2013, a tekst i muziku, kao i većine njihovih pesama potpisuje gospodin Bane Opačić.

Godinama..

Tako je i 2014. godine Leksington bend učestvovao na Pinkovom Muzičkom Festivalu. Bend se predstavio  pesmom „Godinama“, a ovaj fenomenalan tekst i atraktivna muzikaje takođe delo Baneta Opačića.

Lider benda Bojan Vasković  je u srećnom brakom sa suprugom Aleksandrom i imaju dvoje dece. Bojan i Aleksandra od samog početka imaju harmoničan odnos i retko ulaze u sukobe, a pevač je nedavno otkrio zbog čega najčešće svađa sa suprugom – to su izlasci i noćni provod, ali i tome pristupaju sa dozom humora i ne tumače to kao svađe.

To je žurka kakva privlači posetioce u Beograd, pa će i ovim povodom, kao i po samom datumu, očekujemo, smeštaj u Beogradu biti popunjen dupke. Naši apartmani kod Arene i povoljni stanovi na Novom Beogradu prvi odu, ali smo tu da na vreme obezbedimo vaš vrhunski provod i prevashodno odmor posle istog.

Lexington bend – Albumi

„Kako je, tako je“ (2010)

„Ma sretno 2012“ (2012)

„Balkanska pravila“ (2014)

„Noć pod zvijezdama“ (2017)

Leksington bend – Singlovi

2011. Ma, sretno

2013. Donesi

2013. Dve čaše – duet sa Tribal bendom

2015. Cvijeće

2015. Ti, nevoljo moja – duet sa Ildom Šaulić

2016. Sve je isto

2016. Letnje kiše

2016. Ne postoji razlog

Leksington bend – Festivali

2006. Radijski festival – Ne zovi me

2007. Radijski festival – Nisam ti ja drug

2010. Radijski festival – Bol je uvek ista

2013. Radijski festival – Nina

2014. Pink festival – Godinama

Kontak Štark Arena

Adresa: Štark Arena, Bul. Arsenija Čarnojevića 58, 11070 Beograd, Srbija

Karte:0900/ 11 00 11

callcenter@tickets.rs

E-mail: info@starkarena.co.rs

Web: www.starkarena.co.rs

BELANO Kontakt

Ako volite muzičke manifestacije kao što je ovaj koncert i interesuje vas tako nešto prilikom vaše posete, potražite smeštaj u Beogradu, i pronađite upravo neki od popularnih događaja nedaleko od naših Belano apartmana. Ako želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka i želite da se dobro provedete tokom nekog važnog događaja ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.