Koncert Aleksandre Radović 2018. Druženje u Sava Centru!

новембар 2, 2018

Najbolji vokal naših prostora, Aleksandra Radović je zakazala novo druženje sa svojom publikom za 16. novembar u Sava Centru. Nakon pauze od skoro 2 godine, Aleksandra će Beograđanima pevati svoje najveće hitove, kao i pesme sa poslednjeg albuma „Carstvo“. Trenutno se u studiju priprema novi singl koji će biti predstavljenna koncertu Aleksandre Radović.  Za koncert Aleksandre Radović spremljeno je nekoliko iznenađenja koja će sigurno obradovati vernu publiku.

Posebno praktično za posetioce koncerta Aleksandre Radović nudimo stanove na Novom Beogradu, kao i smeštaj kod Sava Centra i apartmane kod Arene.

KADA: Petak, 16. Novembar 2018, 20:00

GDE: Sava Centar, Milentija Popovića 9, Beograd Srbija

Cene karata:

I Kategorija Od 2.200,00 RSD

II Kategorija Od 2.000,00 RSD

III Kategorija Od 1.800,00 RSD

IV Kategorija Od 1.600,00 RSD

Ko je Aleksandra Radović?

Aleksandra Radović rođena je u Bogatiću, 10. septembra 1974. Ona je pevačica, kompozitor i tekstopisac i jedna od najpopularnijih pop pevačica u Srbiji. Njen album Žar ptica je bio najprodavaniji album u Srbiji i regionu tri meseca. Dobitnica je mnogih prestižnih nagrada, a takođe je jedna od retkih pevačica koja ima sopstvenu školu pevanja. Iz vanbračne zajednice sa Aleksandrom Zeremskim ima ćerku Ninu.Ona poseduje muzičko obrazovanje. Naime, završila je Nižu muzičku školu u Bogatiću, odsek harmonika, zatim Nižu muzičku školu u Šapcu, odsek solo pevanje. Srednja muzička škola „Mihajlo Vukdragović“ u Šapcu, teoretski odsek – muzički saradnik, instrumentalni odsek – harmonika, i pohađa treći – solo pevanje su usledili.

Karijeru je počela kao prateći vokal. Pojavljuje se javno prvi put na Sunčanim skalama sa pesmom Bori se. Tri godine kasnije, na istom festivalu nastupa sa pesmom Kao so u moru. Ostavlja veliki utisak, i sa tom pesmom osvaja 2. mesto.

Prvi studijski album Aleksandra Radović objavljuje samo dva meseca nakon nastupa na Sunčanim skalama. Na svom prvom albumu, ona je autor 6 kompozicija, a kao autor se oprobava i za druge izvođače. Album dobija odlične kritike, i izbija na sam vrh muzičke scene sa mnogobrojnim prestižnim nagradama. Sa albuma se izdvajaju pesme: Još danas, Ako nikada, Kažeš svejedno i Kao so u moru. Sa pesmom Karta za jug učestvuje na Budvanskom festivalu i osvaja drugo mesto i u toku od 2005.-2006. dobija nagradu za najbolji tekst i nagradu za jednu od 15 najslušajnijih pesama u 2005.

Rok opera u Beogradu

Za svoj prvi album dobija odlične kritike i izbija na sam vrh muzičko-estradne scene sa šest osvojenih nagrada

  1. Debi album godine (Beovizija 2003)
  2. Otkriće godine (Oskar popularnosti BIH 2003)
  3. Glas godine (Radio Perper 2003)
  4. Pop pevačica SCG (Radijski festival 2004)
  5. Najbolja ženska interpretacija (Sunčane skale – Prinčeve nagrade 2004)
  6. Pevačica godine – po izboru kolega pevača (Frankfurtske vesti 2004).

Prvi singl sa predstojećeg albuma pod nazivom Nisi moj, autora A. Milutinović biva objavljen još u aprilu i postaje hit i zauzima sam vrh top lista u Srbiji,Bosni ,Crnoj Gori. Drugi singl Zagrli me je objavljen u septembru. I ovaj singl postaje veoma popularan.

Drugi studijski album pod nazivom Dommino objavljen je 25.jula 2006. u izdanju Muzičke kuće Siti rekords. Album vrlo brzo postaje komercijalni uspeh. Sa albuma se izdvajaju pesme: Nisi moj (singl), Čuvam te, Ne verujem da me ne voliš i već pomenuta Karta za jug. U naredne dve godine usledile su nagrade kao što su: Pevačica godine, Pop album godine,Najbolja ženska interpretacija…

Prvi solistički koncert u Sava centru bio je održan 11. novembra 2007. Pesme koje su izvođene na koncertu su bile sa prva dva albuma, a gosti na koncertu su bili Jelena Tomašević i Sergej Ćetković. Posle ovog koncerta posetila je i druge veće gradove u Srbiji. Godinu dana kasnije, posetila je i gradove u Bosni na svojoj mini-turneji.

Sa albuma Žar ptica su se i izdvojile poznate pesme kao što su i: Bivši dragi (singl),Ni zadnji ni prvi, Otpiši sve bivše, Mirno more. Album je na kraju 2009. godine postao jedan od 3 najprodavanija albuma u 2009.

Pevačica je bila u žiž javnosti i tokom emitovanja emisije Prvi glas Srbije. Od 2012. godineje pored Vlada Georgieva i Saše Miloševića Mareta, Aleksandra Radović bila novi član žirija muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije na Prvoj srpskoj televiziji. Povodom toga Radovićeva je izjavila da je upravo ovo takmičenje odlična prilika za one koje traže svojih 5 minuta i da je to jedino muzičko takmičenje koje svima pruža šansu.

ŠKOLA PEVANJA

Škola pevanja Aleksandre Radović je osnovana 2006.godine u Beogradu, a od 2010.godine je krenula sa radom i u Novom Sadu.

Nastava u školi je organizovana po četvoromesečnim semestrima (prolećni i jesenji) i posvećena je talentovanim mladim ljudima, budućim pevačima, koji žele da rade na sebi, usvoje znanja iz oblasti savremene muzike i pripreme se za izazove koje karijera u muzičkom svetu nosi sa sobom.

Srž nastavnog plana i programa škole čine individualni časovi na kojima polaznici u „jedan na jedan“ interakciji sa predavačima uče osnovne tehnike pevanja i za svoj glavni cilj imaju razvijanje individualnosti kod mladih pevača.

Pored individualnih časova, nastava u školi obuhvata i grupne časove kao i predavanja koja drže gosti – predavači iz javnog života (pevači, glumci, aranžeri, tekstopisci, kompozitori, producenti). U prethodnim semestrima gosti – predavači su bili: Sergej Ćetković, Marija Šerifović, Jelena Tomašević, Zoran Radetić, Saša Vasić, Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić, Ogi Radivojević, Marinko Madžgalj, Romana Panić, Tanja Banjanin, Lejla Hot, Jelena Mitić, Bojan Marović, Beauty Queens, Marko Kon, Akoš Laki, Frajle, Jovan Adamov, Glorija, Ivan Firči, Tijana Bogićević i mnogi drugi. Kao dodatne aktivnosti, škola organizuje posete tonskim studijima, koncertima i televizijskim emisijama.

Završni koncert – javni čas, gde mladi budući pevači pred stručnim žirijem prezentuju svoj napredak i učestvuju u kompletnoj produkciji koncerta, a od septembra 2011.godine u okviru škole počinje da funkcioniše hor „Soulmasters“, posvećen savremenom horskom izrazu. Hor je sačinjen od bivših učenika škole, kao i drugih talentovanih mladih ljudi.

BELANO Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste posetili ovaj spektakl i tražite apartman u Beogradu ili stan u centru grada kako biste proveli vreme sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili se opustite uz dobru muziku, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.