Klizališta u Beogradu koja ne smete da propustite ove zime!

јануар 3, 2018
Некатегоризовано
Klizališta u Beogradu

Bilo da su na otvorenom ili zatvorenom, klizališta u Beogradu su nezaobilazni deo svake zime u našoj prestonici. Klizanje po glatkom ledu, u zimskim đžemperima i šalovima, zimi daju poseban šarm. Ove sezone, klizaće se po celom Beogradu, a vaše je samo da odaberete lokaciju koja vam najviše odgovara. Bilo da živite ovde, ili dolazite u goste tražeći neki zgodan smeštaj u Beogradu, obavezno posetite neko od sledećih klizališta.

 

Klizališta u Beogradu

 

Klizalište u ledenoj dvorani Pionir

Kao i svake godine, bez obzira na vremenske uslove napolju, Pionirova Ledena dvorana u Čarlija Čaplina 39, biće jedno od najposećenijih klizališta u Beogradu. Sezona u Pioniru je otvorena još 1. oktobra, a tokom decembra i januara je broj termina povećan, tako da će svako moći da nađe onaj koji mu odgovara.

 

Klizalište na Tašu

Jedno od najpopularnijh klizališta u gradu će biti otvoreno do 31. januara. Pored klizanja, građani će moći da prisustvuju bogatom program u okviru manifestacije ,,Beogradska zima,” što je ubedljiv razlog da odaberete upravo ovo klizalište. Osim klizanja, posetioci će svakog petka moći da uživaju u retro žurkama, a biće priređen i maskenbal, novogodišnja žurka, kao i klizanje sa poznatima.

 

Klizalište na trgu Nikole Pašića

Od 21. decembra do 31. januara, Beograđani će na ovom trgu moći besplatno da klizaju, uz bogat zabavni program. Posetioci će imati priliku da prisustvuju nastup benda Stereo deficit – Arctic Monkeys Tribute, Joe Cocker Real Tribute benda, Amy’s House – Tribute band to Amy Winehouse, kao i RHCP Real Tribute benda. Dobar provod je garantovan na semafor žurkama, žurkama u belom, a mališani će posebno uživati u Božićnom maskenbalu i besplatnoj školici klizanja. Mnogo je razloga da ove zime posetite Trg Nikole Pašića.

 

klizalista beograd

 

Klizalište kod kamenog grada na Adi Ciganliji

Još jedno besplatno klizalište za ljubitelje ovog zimskog sporta, koji će moći da ga koriste sve do sredine februara. Radno vreme će biti od 10 do 22 sata, a pored zabave na ledu, biće organizovano vise od 100 predstava za decu. Takođe, biće organizovana besplatna škola klizanja, umetničkog klizanja, ali i hokeja na ledu. Korišćenje klizališta je besplatno, a klizaljke će moći da se iznajme po ceni od 100 dinara (za decu do 7 godina je besplatno).

 

Klizalište u naselju Stepa Stepanović

U naselju Stepa Stepanović, na sportskom terenu u Ulici generala Štefanika, Beograđani će imati još jedno besplatno klizalište. Kao i na ostalim, na ovom klizalištu će biti organizovani brojni programi i novogodišnje fešte. Klizalište će biti otvoreno naredna dva meseca, a radiće svakog dana od 12 do 22 sata, a iznajmljivanje klizaljki će biti dostupno po simboličnoj ceni od 100 dinara po paru.

 

Klizalište ispred Delta City-a

Još jedno klizalište na otvorenom, koje je naročito atraktivno za mališane, ali i za njihove roditelje. Pored klizanja, predviđen je i bogat zabavni i edukativni program, kao što su škola klizanja i hokeja, porodične igre bez granica, škola umetničkog klizanja, vrtić na ledu, kao i disko za zaljubljene.

 

klizanje u beogradu

 

Klizalište u SC Pingvin

Klizalište koje je odličan izbor za sve one koji žive na Novom Beogradu, nalazi se u Ulici Jurija Gagarina 78. Otvoreno je radnim danima i vikendom, a termini su: 12, 14, 16, 20 sati (večernji termin), a ponedeljkom i petkom od 18 sati. Ulaznica za dnevni termin košta 250 dinara, a za večernji 300 dinara. Iznajmljivanje klizaljki je 250 dinara. Ponedeljkom je studentima omogućeno besplatno klizanje uz indeks, dok će mališani do 10 godina moći besplatno da klizaju ukoliko je jedan od roditelja platio sebi kartu.

Pored navedenih, očekujemo i otvaranje onih klizališta koja su bila aktuelna prošle zime, kao što su ,,Happy Ice” na Vidikovcu, Stari DIF, Aviv park Zvezdara, SC „Olimp,” ali i mnogi drugi.

belano apartmani stan na dan

Čini se da je ove zime Beograd prava prestonica na ledu. Pored domaćih posetilaca, očekuje se i veliki broj turista, koji traže smeštaj u Beogradu kako bi uživali u atrakcijama našeg glavnog grada. Klizanje na ledu, kao jedna od njih, svakako će ih privući. Vama ostaje da pozovite drage osobe na klizanje, jer ništa ne može tako da ulepša dan kao lepršanje na ledu i čaša kuvanog vina.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.