Jelena Rozga ponovo u Beogradu

Jelena Rozga ponovo u Beogradu

март 1, 2023

Jelena Rozga će u Beogradu nastupiti 7. aprila 2023. godine u beogradskoj Štark areni u organizaciji Skymusic-a.
Regionalni mediji skoro svakodnevno pišu o velikom koncertu Jelene Rozge koji je održan 17. decembra 2022. godine u Zagrebu, što je bio koncert kojim je ova regionalna pop zvezda započela svoju turneju.

Jelena Rozga miljenica je svih generacija, a poznata je po jedinstvenim nastupima kao i neverovatnoj harizmi koja krasi njene nastupe. Zaista nema sumnje da će publika okupljena 7. aprila u najvećoj koncertnoj dvorani u Beogradu uživati u vanvremenskim hitovima kao što su „Bižuterija“, „Okus mentola“, „Nirvana“, „Solo igračica“ ali i „Cunami“ pa i svi oni hitovi dok je bila deo grupe Magazin u kojoj je i počela svoju uspešnu muzičku karijeru.

Jelena Rozga najavila spektakl u Beogradu

Kako je ranije izjavila Jelena za beogradske medije, ona ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg koncerta, a tom prilikom je i obećala kako će publika čuti pesme sa novog akustičnog albuma koji je uveliko u pripremi.

Rozga više od dvadeset pet godina vlada pop scenom u regionu, a veliki uspeh je dostigla i duetima sa popularnim muzičkim zvezdama poput Saše Matića, Željka Samardžića, Matije Cveka i mnogih drugih. Upravo se zbog ove činjenice u beogradskoj areni očekuje veliki broj gostiju ne samo iz prestonice već i iz regiona.

Svoju karijeru Jelena Rozga je počela da gradi, sada već davne, 1996. godine kada je uz grupu Magazin stekla ogromnu popularnost i naklonost publike svih generacija. Upravo je ona otpevala neke od najvećih hitova pomenute grupe, pa se svi sećamo pesama poput: „Da li znaš da te ne volim“, „Dani su bez broja“, „Ginem“ i mnoge druge. Prema oceni muzičkih kritičara, ovi su i hitovi vinuli u nebesa i svrstali grupu Magazin u top pet bendova bivše Jugoslavije.

Pevačica je 2006. godine počela svoju solo karijeru, ali to ne znači da na svojim nastupima ne otpeva i najpopularnije numere Magazina, što se prema najavama očekuje i na beogradskom koncertu u Štark Areni.

Kako je organizator koncerta najavio publiku očekuje vrhunska audio – vizuelna produkcija.

Karte za koncert Jelene Rozge u Beogradu

Karte za koncert Jelene Rozge su u prodaji od 20. septembra 2022. godine, a veći deo je rasprodat već krajem prošle godine.

Vip tribine, kao i tribine prve i druge kategorije su trenutno rasprodate, ali se karte  mogu kupiti za Fan pit, Nivo 400 prve i druge kategorije i sl. Cene se kreću od 1.900 dinara zavisno od same pozicije, a mogu se kupiti preko Efinity mreže.

Kako je ranije pevačica najavila spektakl, svi oni koji se osećaju nostalgično i žele da se prisete starih dobrih vremena, ali i da uživaju sa dragim osobama, potrebno je da požure po svoju kartu. I sama Jelena sa nestrpljenjem očekuje koncert u srpskoj prestonici, a nedavno je nakon održanog koncert u Zagrebu izjavila: „Jako sam sretna da je zagrebački koncert, kojim sam započela „Minut srca mog“ odlično prošao i da je publika tako dobro reagovala. Ostvarila sam svoj san! Čeka me još mnogo nastupa, a posebno se radujem onom u mom rodnom Splitu, a nakon toga i u Beogradu. Obećavam ludu žurku, dobar provod i sjajnu produkciju, za koju je Skymusic zadužen. Tako da nema greške! Čujem da se karte odlično prodaju, da je fan pit već rasprodat i eto, već su ispunjeni svi preduslovi za fantastično putovanje sa mojom najboljom publikom“ napomenula je Rozga.

Smeštaj uoči koncerta Jelene Rozge

Ogromno interesovanje vlada za koncert Jelene Rozge u Beogradu, a skoro pa i svi smeštajni kapaciteti preko Booking-a su u tom terminu rasprodati. Za sve one koji žele da priušte sebi jedinstveno muzičko iskustvo preporuka je da kartu kupe na vreme s obzirom na to da su rasprodate.

Isto važi i za sve one koji žele da imaju potpuni ugođaj tokom samog koncerta. Ukoliko dolazite iz drugog grada u Srbiji ili regiona na koncert Rozge u Beogradu, potrebno je da razmislite gde ćete prenoćiti.

Kako ne biste morali da tog dana jurite za vremenom, potrebno je da pronađete najbolju opciju smeštaja. Naša preporuka je da za ovaj datum iznajmite neki od apartmana u blizini Arene Agencije Belano i priuštite sebi jedinstveni doživljaj.

Ovo je idealna varijanta i za sve one koji svojim partnerima žele da priušte veče za pamćenje. Pre ili nakon koncerta možete se opustiti u apartmanu u Beogradu, kako na sam koncert ne biste bili previše umorni. Čeka vas đuskanje celo veče, to se podrazumva.

Požurite sa kupovinom karata  

Ovo je zaista neverovatno ukoliko u ovom trenutku pogledate koliko karata je slobodno za koncert Jelene Rozge u Beogradu. Gotovo pa dva meseca pre zakazanog nastupa, većina karata je rasprodato. Pojavila se čak i inicijativa fanova da se prave liste čekanja.

Kapaciteti Štark Arene, najvećeg koncertnog prostora u Srbiji su gotovo pa popunjeni do poslednjeg mesta za koncert Rozge u Beogradu, a kako su rekli čelnici Štark arene ne pamte da je nekada bilo ovoliko interesovanje za nečiji koncert.

Lepa vest za fanove jeste i ta što su iz pr službe koncerta saopštili kako će zbog nezapamćenog interesovanja ovih dana biti prošireni kapaciteti, pa se u prodaju očekuju i karte za sektor koji prvobitno nije bio planiran.

Preporuka za sve vas jeste da, ukoliko želite da prisustvujete ovom jedinstvenom spektaklu, kupite svoju ulaznicu na vreme ali i obezbedite povoljan smeštaj u Beogradu za koncert Jelene Rozge.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.