Hounted house žurka u klubu DOT u sklopu No Sleep festivala

новембар 5, 2019

Klub DOT se u petak 8. novembra pridružuje maratonskom No Sleep Festival 2019 vikendu, kada u okviru Haunted House žurke za di-džej pult stiže Kid Kimi koji već dugi niz godina propagira poseban muzički spektar. U svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, a njegovi nastupi uvek su fuzija ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da di-džejing ne zna za granice.

Iste večeri za mikspultom će se naći i Knower koji je beskonačno sebe izmotivisao da slobodno upada u nepoznate muzičke vode i fanatički istražuje sve što se čuje. Kako je ponekad teško prikazati šta on misli, zna i osluškuje, najbolje je pristupiti densfloru I osetiti energiju koju dostavlja u svojim setovima.

Kao dodatak Haunted House postave  pristižu i Stefan Nikolić aka Stenik, di-džej i producent koji je već dugo u svetu elektronske muzike i čiji zvuk karakteriše prepoznatljiv stil – mešavina funky-deep-tech bassline-ova, sa minimalističkim i deep house sintezama kao i Luka Šćepanović aka Luton – mladi di-džej i duboki istraživač svih sfera house muzike.

Ulazak na žurku No Sleep festivala u klubu DOT biće dostupne svima sa festivalskom narukvicom, kao i onima koji na ulazu kluba kupe ulaznicu. Cena karte na ulazu iznosiće 300 rsd.

FB event https://www.facebook.com/events/2700688359962759/

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.