HOTEL ZA PSE – LUKSUZAN ODMOR ZA VAŠEG ČETVORONOŽNOG NAJBOLJEG PRIJATELJA

јун 26, 2023

Godinama unazad, ovaj vid smeštaja za ljubimce, naročito za pse, postaje sve traženiji. Ovi specijalizovani objekti pružaju mogućnost vlasnicima da svoje ljubimce dok su na putu povere na brigu stručnim licima koji će im pružiti najbolju moguću negu i pažnju, kao i dodatne usluge ukoliko vi to poželite za njih.

Hotel za pse nije samo pansionski smeštaj, već luksuzno iskustvo kakvo vaš mali čupavi drugar i zaslužuje.

Nekada ste se brinuli kako će Vaš ljubimac provesti vreme koje vi niste u mogučnosti da provedete sa njim, sada imate veliki izbor pasiona u kojima će stručna lica to uraditi umesto vas.

Karakteristike pansiona za pse

  • Sigurnost i udobnost – Ovi objekti su specijalno dizajnirani kako bi priuštili bezbedno i prijatno okruženje za vašeg ljubimca. Obavezno su dobro ograđena dvorišta ili komforne prostorije po kojima se mogu slobodno kretati i trčati.
  • Prostori za igru – Neki pansioni imaju specijalno dizajnirane prostore za igru ili bazene u kojima se ljubimci mogu rashladiti u toplim danima.
  • Stručno osoblje – Važno je da se osoblje hotela adekvatno brine o vašem ljubimcu. Da osim brige, pruže mu ljubav i pažnju tokom njihovog boravka, kako bi im umanjili patnju zbog nedostatka vaše pažnje. Veoma je bitno da se ljubimci redovno šetaju i igraju kako bi se osećali zdravi i srećni.
  • Hrana – Ishrana je veoma bitan deo pansionskog boravka. Pa hoteli nude posebne obroke prilagođene ishrani vašega ljubimca.
  • Lux usluge – Određeni hoteli nude usluge masaža, tretmana lepote i spa usluge. Pa Vaš ljubimac može dobiti masažu mišića, tretmane za kožu i dlaku kako bi izgledali lepše.

Kada planirate putovanje ili odmor, hoteli za pse Vam omogućavaju da svoje ljubimce ostavite u sigurnim rukama. Možete se potpuno opustiti, znajući da Vaš ljubimac dobija adekvatnu negu.

Ukoliko niste iz Beograda, a boravite u smeštaju iz ponude apartmana belano.rs možete pronaći i pansion za vašeg ljubimca u blizini ili kontaktirati pansion koji će doći po vašeg ljubimca. Zato, ukoliko imate aktivnosti u kojima Vaš ljubimac ne može biti uz Vas, možete ga smestiti u obližnjem hotelu za pse.

PREPORUKA ZA HOTELE ZA PSE U BEOGRADU

PET SEASONS RESORT AND SPA

Ovaj fenomenalni hotel se nalazi u Bariču. Nudi fenomenalno, sigurno i udobno okruženje za ljubimca. Poseduje poligon za istrčavanje, poligone za igru i bazen. U ovom pansionu takođe možete dobiti usluge ličnog trenera, pa Vaš pas može proći tokom boravka i dresuru. Poseduju uslugu dolaženja i vraćanja na adresu ljubimca. Pa će po njega doći profesionalni vozač u klimatizovanom vozilu.

Pored svih ovih usluga, možete dobiti slike i video snimke i u svakom trenutku videti kako se brinu o Vašem psu. Pružaju mogućnost praćenja svih specijalnih navika Vašeg psa, pa sve na čemu insistirate biće ispunjeno.  Pored toga imaju i svog veterinara, salon za friziranje, pa ukolio se odlučite za njih, apsolutno ne morate niočemu brinuti. Čak Vam ljubimac može biti vraćen na adresu potpuno čist i mirišljav.

HAPPY HOUSE

Ovaj pansion je namenjen psima koji su mini, male i patuljaste rase. Nalazi se u Borči u blizini Pupinovog mosta. U ovom pansionu sve je podređeno pažnji i 24 h brigi o ljubimcima. Ističemo da su vlasnici ljubitelji životinja, naročito pasa, koji su ovim preslatkim stvorenjima posvetili život. Hranjenje ljubimaca se odvija u posebnim sobama. Pansion ima svoju hranu, ali ukoliko pas ima neku određenu koju jede, poželjno je da je vlasnici donesu sa sobom. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, pansion poseduje veliku travnatu površinu za trčkaranje i igru. Ostalo vreme smešteni su u kući. Ako Vam je bitno da Vaš ljubimac boravi u kućnim uslovima, onda je ovo pansion za Vas.

PANSION ZEN

Ovaj pansion postoji od 2012. godine. U okviru ovog pasniona možete ostaviti i malog ali i velikog psa. Vlasnica ima višegodišnje iskustvo u čuvanju velikih rasa. U ovom pasionu možete negu o svom ljubimcu dobiti prema vašim željama i njegovim potrebama. Osim ljubavi i pažnje koje će ljubimac dobiti, svakodnevne nege na koju je navikao prema navikama, pružiće mu se i adekvatan smeštaj u kućnim uslovima i nadzor 24h. Po potrebi, dostupan je i veterinar, a takođe Vaš ljubimac može na ovom mestu dobiti i dresuru, vaspitanje i socijalizaciju.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.