Hotel Vozarev u Beogradu: Smeštaj u mirnom delu grada!

фебруар 27, 2020

Hotel Vozarev je još jedan od beogradskih hotela koji se nalaze u ponudi prestonice za opcije smeštaja u Beogradu ili poslovnih kongresa, konferencijskog turizma ili romantičnog produženog vikenda.

Garni hotel Vozarev *** nalazi se u mirnom i lepom okruženju nedaleko od centra Beograda. Smešten na ivici opština Zvezdara i Vračar, u centru mnogih dešavanja, idealan je izbor za poslovne ljude, sportiste i sve one koji turistički posećuju Beograd. Garni hotel Vozarev udaljen je svega 20 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla i 10 minuta od glavne autobuske stanice i Beogradskog sajma. Nedaleko od hotela nalazi se Bulevar kralja Aleksandra, Beogradsko dramsko pozorište, Hram svetog Save, Sportski centri Olimp, Vračar i Tašmajdan, kao i veliki broj restorana, barova, kulturnih i drugih sadržaja koji upotpunjuju boravak gostiju.

U toku boravka gostima je na raspolaganju besplatan parking hotela. Hotel je Pet friendly, ljubimci su dobrodošli.

Ukoliko Vam je potreban smeštaj u Beogradu neka garni hotel Vozarev bude Vaš idealan izbor. Naša kvalitetna usluga i ljubazno osoblje dostupno 24h učiniće da se u našem hotelu osećate prijatno i sigurno.

Osnovne informacije

Zvanično vreme za prijavu je od 14:00h. Sobu je potrebno napustiti do 11:00h. Ukoliko dolazite automobilom hotel poseduje sopstveni parking koji je 24/7 pod video nadzorom.

Konferencijska sala

Hotel poseduje konfrencijsku salu površine 38 m2. Sala može biti sa pratećom opremom ili bez opreme, oprema se dodatno naplaćuje.

Hotel nudi uslugu prevoza od i do aerodroma. Za ovu uslugu neophodno je da unapred obavestite recepciju, a u dogovorenom vremenu naš vozač će Vas sačekati na aerodromu.

Sobe u hotelu Vozarev

Ekonomi sobe

Ekonomi sobe hotela Vozarev, predviđene su za jednu ili dve osobe. Soba koja svojom površinom do 17m2 ispunjava sve uslove koje postavljaju standardi u hotelijerstvu. Krevet dimenzija 160×200 garantuje miran san u toku boravka u Hotelu Vozarev.

Standard sobe

Garni Hotel Vozarev je svojim gostima omogućio boravak u standardnim sobama čija je površina do 20 m2. Standard sobe poseduju jedan bračni krevet dimenzija 180×200 ili dva pojedinačna kreveta dimenzija 90×200. Standard sobe su predviđene za boravak jedne ili dve osobe, sa mogućnošću ubacivanja još jednog kreveta ili dečijeg kreveca.

Komfor sobe

Hotel Vozarev svojim gostima nudi boravak u komfornoj sobi površine 36m2, koja će ispuniti sve uslove za ugodan boravak u našem hotelu. Kvalitetni bračni krevet dimenzija 180×200, ili dva pojedinačna kreveta dimenzija 90×200 omogući će svakom gostu kvalitetan odmor i miran san. Zbog svoje veličine komfor soba je pogodna za boravak četvoročlane porodice ili višečlanog društva, jer je u njoj nalazi i sofa na kojoj mogu da udobno spavaju još dve osobe.

Soba sa terasom

Hotel Vozarev je za sve one, koji posebno žele da uživaju u dizajnu svoje sobe i koji svoj odmor ne mogu da zamisle bez terase, pripremio sobe koje će ispuniti sve njihove zahteve. Sobe sa terasom poseduju jedan bračni krevet dimenzija 160×200. Sobe sa terasom hotela Vozarev su predviđene za jednu ili dve osobe, sa mogućnošću ubacivanja dodatnog kreveta. Površina soba sa terasom je do 22 m2.

Sobe za više osoba

Trokrevetna soba

Trokrevetne sobe Hotela Vozarev poseduju jedan bračni krevet dimenzija 180×200 i jedan pojedinačni krevet dimenzija 90×200 ili tri pojedinačna kreveta dimenzija 90×200. Modernim dizajnom, savremenom rasvetom i zidovima obloženim tapetama trokrevetna soba je pravi izbor za sve koji posebno žele da uživaju u dizajnu svoje sobe. Površinom sobe od 24 m2 i mogućnošću ubacivanja dečijeg kreveca ova soba je odlična odluka kako za četvoročlanu porodicu sa malim detetom tako i za tročlano društvo.

U okolini se nalaze i restoranii najbliži možete pronaći na svega 200 metara udaljenosti.Ukoliko želite da imate u blizini prehrambenu prodavnicu, na svega 400 metara udaljenosti od hotela Vozarev upravo to možete naći. Tu u blizini ovog smeštaja možete naći i sportski centar Vračar koji se nalazi takođe na 400 metara od hotela. Ovaj sportski centar koji je u blizini o naših Belano apartmana na Zvezdari raspolaže bazenom, teniskim terenima, kao i saunama. Za ljubitelje nauke koji žele sadržaj obrazovnog tipa, Muzej Nikole Tesle udaljen je 2 km. Hotel je smešten na 3,5 km od Glavne autobuske i železničke stanice.

Zvezdara kao destinacija za vaš boravak i smeštaj u Beogradu je odličan izbor za putnike koje zanimaju razgledanje, istraživanje starog grada i prijatni ljudi.

Standardno opremljene sobe za vrhunsku udobnost

32“ LCD TV sa kablovskom TV

Telefon

Besplatan Wi-Fi

Minibar

Sef

Klima uređaj

Fen za kosu

Pegla na zahtev gosta

Peškiri

Hotelska kozmetika

KONTAKT

 Pop Stojanova 16, Beograd

 +381 11 4060988

 +381 64 8451248

 office@hotelvozarev.rs

 00-24h

BELANO Kontakt

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u hotelima i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan ili apartmanom u Beogradu, pa se nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd.

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.