Hotel Radisson Collection, Old Mill Belgrade

Hotel Radisson Collection, Old Mill Belgrade

децембар 25, 2019

Hotel Radisson Collection Old Mill Belgrade nalazi se u Beogradu, na oko 2,5 km od centralnog Trga republike. U ponudi ima saunu i fitnes centar, koji mogu da se koriste besplatno. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu. Ovo je prvi hotel u Srbiji kojem je dodeljen sertifikat Zeleni ključ.

Duh i šarm Beograda u Radisson Collection hotelu Old Mill

Smešten u sačuvanom Starom mlinu iz 19. veka u blizini obale Save, hotel Radisson Collection, Stari mlin Beograd u svom dizajnu se opredelio za jednu savremenu estetiku. Uz nju je savršeno došlo do integracije sa elementima istorijske prošlosti zgrade. U smeštaju u Beogradu kao što je ovaj, možete da uživate u živopisnoj mešavini starog i novog. Na neki način ovaj koncept je idealan prikaz i onoga što vlada u glavnom gradu Srbije, koji se u nekoliko godina radikalno vratio ulaganju sebe. Ako tražite luksuzni hotelski boravak u centru Starog Beograda, ovo je pravo mesto za vas.

Dizajn-butik hotel u istorijskom centru Beograda

Pronađite utočište u mirnom, uzvišenom enterijeru hotela, sa sobama obučenim u umetnička dela firme Strauss&Hillegaart, i prepustite se ugodnim i kvalitetnim materijalima i mekanim, zemljanim paletama boja. Iz svoje baze, hotela u neposrednoj blizini Belano apartmana na Senjaku i stanova na dan kod Ade Ciganlije, možete da iskoristite odlične saobraćajne veze kako biste otkrili poznate atrakcije, kao i lokalne znamenitosti na samo nekoliko koraka od vas. Hotel Radisson Collection je smešten u blizini najvažnijih istorijskih znamenitosti i poslovnih mesta kao što je Beogradski sajam, hotel Radisson Collection Old Mill savršen je za odmor i poslovne putnike. Međunarodni aerodrom Beograd je udaljen samo 15 minuta od hotela Radisson Collection Old Mill.

Šta nudi Hotel Radisson Collection, Old Mill Belgrade

Elegantne sobe sa prozorima od poda do plafona imaju dizajnerski nameštaj i pojedinačni termostat za klima-uređaj. Pojedine smeštajne jedinice opremljene su aparatom za pripremu kafe. Kupatila sadrže kadu ili tuš, fen za kosu i besplatan toaletni pribor.

U hotelskom restoranu i baru OMB služe se raznovrsni specijaliteti balkanske kuhinje i osveženja u kojima možete uživati i na terasi restorana. Lagani obroci i pića na raspolaganju su u executive salonu koji obuhvata radni prostor i prostor za sastanke.

Beogradski sajam je udaljen 700 metara. Glavna železnička stanica nalazi se na oko 1,5 km od hotela RadissonCollection, OldMillBelgrade.

Aerodrom Beograd je udaljen 17 km.

Destinacija Savski venac je odličan izbor za putnike koje zanimaju razgledanje, šetnje gradom i šetnje pored reke.

Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 8,2 za boravak udvoje.

Ukoliko želite romantični vikend u Beogradu, probajte i neki od Belanospa apartmana u Beogradu, romantičnih luksuznih apartmana u Beogradu sa saunom i jakuzzi kadom. Divan poled uglavnom je samo bonus, a besprekorna čistoća i vrhunska udobnost svakog našeg stana u Beogradu se podrazumevaju.

Sastanci i događaji

Hotel Radisson Collection, Old Mill Belgrade može biti domaćin vaše sledeće konferencije, venčanja ili susreta. Događaj u istorijskom i elegantnom ambijentu hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade jeste nešto što će da se pamti. Njihov posvećeni tim spreman je da vaš događaj prilagodi svakoj vašoj prigodi, uz dodatkepažljivo osmišljenihdetalja koji će dobar događaj pretvoriti u vrhunski.

Sala za sastanke ima svu najsavremeniju tehnologiju, brzi Wi-Fi i može ugostiti konferencije do 225 gostiju. Grand enterijeri, autentični trg i plato na otvorenom i niz mogućnosti ugostiteljstva čine hotel privlačnom lokacijom i za venčanje u Beogradu. Sa optimalnim linijama javnog prevoza u srcu Beograda, naš hotel je smešten na idealnoj lokaciji tako da može da ugosti goste spremne za događaje svih vrsta.

Kako doći do hotela Radisson Collection, Old Mill Belgrade

Adresa:

Bulevar Vojvode Mišića, 15, Beograd11000, Srbija

Hotel Radisson Collection, Stari mlin Beograd, nalazi se na odličnoj lokaciji u Starom gradu Beograda, blizu obale prelepe reke Save. S druge strane reke je Novi Beograd, centralni poslovni deo grada, što naš hotel čini ugodnom bazom za istraživanje grada na dve polovine.

Povoljan smeštaj u Beogradu

Ipak, za veće porodice nekad smeštaj u ovako luksuznom hotelu može da predstavlja značajan izdatak. U tom smislu svu udobnost i luksuz povoljnog smeštaja u centru grada nudi upravo Belano, sa preko 100 apartmana opremljenih po strogim standardima čistoće, kvaliteta i različitim kriterijumima prilagođenim potrebama svakog gosta ponaosob.

Ovo je svakako povoljnije i praktičnije rešenje, a za savete vezane za to gde lepo večerati, koji su najbolji spa i wellness centri, gde u Beogradu možete da se rekreirate, gde da pobegnete van grada, gde je najbolji shopping i koji su najbolji tržni centri, kako da uštedite na taksi prevozu ili kako da ulepšate i sopstveni dom brzo i lako-pogledajte Belano blog.

BELANO Kontakt

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u hotelima i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan ili apartmanom u Beogradu, pa se nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd.

Ukoliko dolazite u Srbijukako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.