Hotel Falkensteiner Novi Beograd

фебруар 3, 2020

Hotel Falkensteiner Novi Beograd je popularna opcija za smeštaj na dan ili vaš boravak u apartmanima na Novom Beogradu. Ovaj beogradski hotel u ponudi ima besplatan bežični internet i elegantan restoran. Smešten je u centralnom delu Novog Beograda, u dinamičnoj četvrti, nedaleko od poslovnog centra Beograda. Dunavski kej kao popularno šetalište i prostor za odmor i relaksaciju, kao i sportske aktivnosti sa brojnim noćnim klubovima nalazi se na udaljenosti od 800 metara. Beogradska arena je na 1,5 km udaljenosti, u blizini naših apartmana kod Arene.

Idealna lokacija za događaje

Sve sobe imaju elegantan enterijer sa prostorom za sedenje i zidnim LCD TV-om. Kupatilo je moderno uređeno.

Iz hotelskog Executive salona možete da uživate u čarima panoramskog pogleda. Odavde se vidi panorama i lepota Starog grada Beograda. U modernom spa centru možete se opustiti i koristiti salu za fitness. Za potrebe konferencijskog turizma, na usluzi vam je sala, kao i Executive salon.

Organizatorima događaja, Hotel Falkensteiner Belgrade nudi mogućnost da razne vrste događaja (banketi, poslovni sastanci) organizuju u prostoru koji zrači kreativnom i inspirativnom atmosferom, a koja garantuje uspeh.

Hotel Falkensteiner – elegancija na novobeogradskoj obali

Hotel Falkensteiner u svojoj ponudi ima ukupno 170 soba i apartmana, od kojih su 134 Standard i Comfort soba (24 m2 – 27 m2), 28 Royal soba (oko 33 m2), 7 Junior apartmana (oko 36 m2), 1 Senior apartman (oko 60 m2).

Beograd koji je ne samo administrativno-politički, već i ekonomski centar Srbije, po automatizmu donosi i brojne i idealne mogućnosti za one koji žele da se pozabave jednako poslom i uživaju u blagodetima slobodnog vremena.

Klijentima Falkensteiner Hotela Belgrade na raspolaganju su konferencijske sale koje zauzimaju površinu od 700 m², a koje su pogodne za organizovanje raznih vrsta događaja (konferencije, seminari, banketi, itd.).

Na 1. spratu Falkensteiner Hotela organizatorima događaja na raspolaganju su ukupno 4 sale za konferencije i 2 sale za sastanke različitih veličina. Četiri od ovih sala se mogu spojiti u dve veće odnosno razdvojiti pokretnim zidom. Hotel u svojoj ponudi ima i sale za manje bankete, za razne druge vrste prijema, ali i za svrhe predavanja ili seminara.

Lokacija hotela

Boravak u ovom hotelu znači da niste daleko od centra. Hotel se nalazi oko 5 km od centra Beograda, a do centra grada saobraćaju česte i direktne linije autobusa, a tu su i usluge taksi kompanija u Beogradu, kao i rent a car opcije. U centru Beograda, nedaleko od Belano apartmana u u centru grada, možete posetiti razne popularne znamenitosti, poput Beogradske tvrđave na Kalemegdanu, Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlija, ali i muzeje u Beogradu, kao i razne opcije za zabavu i razonodu, ili parkove. Tu su i escape sobe u Beogradu za one koji dolaze u društvu.

Međunarodni aerodrom Nikola Tesla udaljen je 15 km. Do aerodroma se može lako doći, jer je smešten na istoj strani grada kao i hotel. Na recepciji je na zahtev i uz doplatu moguće dogovoriti uslugu prevoza do aerodroma ili nazad. Važno je napomenuti da se parking u hotelskoj garaži takođe naplaćuje.

Destinacija Novi Beograd je odličan izbor za putnike koje zanimaju tradicionalna hrana, restorani i atmosfera s obzirom na to da se u okruženju nalaze brojni restorani na Novom Beogradu, kao i restorani u Zemunu, riblji restorani i mediteranski restorani uopšte.

Šta vas sve čeka u hotelu Falkensteiner?

Parking

Besplatni brzi internet (ViFi)

Fitnes centar sa teretanom / prostorijom za vežbanje

Bar / salon

Aerodromski prevoz

Biznis centar sa pristupom internetu

Konferencijske sale

Spa

Prikaži više

Karakteristike sobe

Klima uređaj

Sobna usluga

Sigurno

Minibar

Televizor sa ravnim ekranom

Tipovi soba

Sobe za nepušače

Apartmani

Porodične sobe

Šta se nalazi u blizini hotela Falkensteiner?

Beogradska arena

1,1 km

Zemunski Kej

1,7 km

Poslovni centar Ušće

1,8 km

Ušće shoppingcenter

1,9 km

Airport City Belgrade

1,9 km

Ušće

2 km

Delta City

2,2 km

ClubSound

2,5 km

Noćni klub Fristajler

2,5 km

Splavovi

2,6 km

Restorani i prodavnice *

Pizza Bar Kafe/bar

0,1 km

Jerry Restoran

0,1 km

Durmitor Restoran

0,2 km

Merkator Mall Supermarket

0,3 km

Merkator Mall Pijaca

0,3 km

Tako je sudjeno Restoran

0,3 km

Ipak, za veće porodice nekad smeštaj u ovako luksuznom hotelu može da predstavlja značajan izdatak. U tom smislu svu udobnost i luksuz povoljnog smeštaja u centru grada nudi upravo Belano, sa preko 100 apartmana opremljenih po strogim standardima čistoće, kvaliteta i različitim kriterijumima prilagođenim potrebama svakog gosta ponaosob.

Ovo je svakako povoljnije i praktičnije rešenje, a za savete vezane za to gde lepo večerati, koji su najbolji spa i wellness centri, gde u Beogradu možete da se rekreirate, gde da pobegnete van grada, gde je najbolji shopping i koji su najbolji tržni centri, kako da uštedite na taksi prevozu ili kako da ulepšate i sopstveni dom brzo i lako-pogledajte Belano blog.BELANO Kontakt

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u hotelima i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan ili apartmanom u Beogradu, pa se nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd.

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.