Najbolje ginekološke ordinacije u Beogradu

децембар 4, 2018
najbolje ginekoloske ordinacije u beogradu

Redovan ginekološki pregled jedan je od najvažnijih uslova za očuvanje zdravlja žene i najbolja prevencija od sve brojnijih bolesti ženskih polnih organa. Bilo da je u pitanju prvi ginekološki pregled, ginekološki pregled u trudnoći, ili je isti pak posledica pojave neželjenih simptoma, značaj ginekoloških pregleda za reproduktivno i opšte zdravlje žene je veliki.

Akušerske i ginekološke ordinacije Beograd pružaju niz zdravstvenih usluga – ginekološka dijagnostika, biopsija, brisevi i testovi (papa test, HPV tipizacija), ultrazvuk dojke i ginekološki pregled 4D ultrazvukom, laparoskopija, kolposkopija, histeroskopija i kiretaža.

Takođe, ginekološke ordinacije se bave i složenim procedurama kao što su inseminacija i vantelesna oplodnja, održavanje trudnoće (dabl test, tripl test, amniocenteza), ili pak prekid iste, odnosno, abortus. Na kraju, bave se i edukacijom i tretiranjem ginekoloških bolesti i poremećaja među kojima su sterilitet, ginekološki polipi, kondilomi, ciste na jajnicima, kandidijaza, vaginalne infekcije, neredovna menstruacija, amenoreja, endometrioza, urinarna inkontinencija, različiti oblici polno prenosivih bolesti i karcinoma materice i jajnika itd.

Tokom ovih procedura, udobnost je od izuzetnog značaja, i upravo zato su prenoćište na dan, ili opcije dnevni odmor ili apartman u Beogradu u blizini vašeg odabranog ginekologa idealno rešenje ukoliko u Beograd dolazite kako biste se podvrgli nekoj od navedenih procedura.

Sudeći po korisnicima, ovo su četiri najposećenije ginekološke ordinacije u Beogradu, a slobodno nama i našim čitateljkama u komentarima dajte vaše lične preporuke, jer-važno je!

 1. Klinika Papić

Milovana Marinkovića 23, 11000 Beograd

Klinika Papić je osnovana 1994. godine. Nalazi se na veoma lepom mestu u blizini prostranih apartmana na Voždovcu u predivnom ambijentu kuće, koja je adaptirana isključivo za potrebe ginekološke ordinacije.

Vlasnik ordinacije i glavni koordinator svih usluga je Dr Dušan Papić. Osnivač klinike: Prim Dr Sci Nadežda Papić renomirani ginekolog, koja je pre penzionisanja i otvaranja privatne ordinacije bila dugogodišnji načelnik patologije trudnoće u KBC “Zvezdara”. Jedna je od prvih koja je na teritoriji Srbije u bivšoj Jugoslaviji počela sa radom i lečenjem muškog i ženskog steriliteta.

Papić ginekološka ordinacija omogućava kompletan ginekološki tretman. Primarna i uskospecijalistička delatnost je lečenje muškog i ženskog steriliteta. Ono što je veoma važno da ordinacija zahvaljujući stručnosti kao i opremljenosti odgovarajućom laboratorijom i opremom ima mogućnost kompletne dijagnostike i daljeg tretmana u lečenju steriliteta individualno, prilagođeno svakom pacijentu.

U ordinaciji se obavljaju kompletni opšti ginekološki pregledi: ultra-zvučni, kolposkopiski, praćenje trudnoće, CTG zapis, a moguće je obaviti i kompletne hormonske analize, uraditi briseve kod muškaraca i žena, na Chlamidiu, Mycoplasmu, Ureaplasmu i Beta hemoliticni streptokok, najraniju 100% sigurnu dijagnostiku trudnoće analizom hormona HCG.

Iza rada Papić ginekološke ordinacije stoji veliko iskustvo i rezultati.

RADNO VREME

radni dani od 09:00 do 20:00

subota od 09:00 do 14:00

http://klinika-papic.rs/

 1. Klinika Natal

Gospodar Jovanova 19, 11000 Beograd

Ginekološko-akušerska ordinacija Natal posluje od 2000. god pod tim nazivom na adresi ul. Gospodar Jovanova 19, Beograd u blizini stanova za dan na Vračaru. U okviru svojih delatnosti pružaju kompletnu ambulantnu uslugu korisnicima vezanu za ginekološke preglede i praćenje trudnoće.

Ovde je moguće uraditi ginekološki pregled ultrazvučne preglede, analize briseva, i sledeće intervencije:

– biopsije grlića,

– explorativne kiretaže,

– otklanjanje kondiloma

– prekide trudnoće.

Takođe u saradnji sa konsultantima možete odraditi UZ pregled dojke, abdomena, štitne žlezde i kukova kod beba.

Ginekološka ordinacija ima dve stalno zaposlene med. sestre koje su veoma edukovane da posavetuju pacijente oko većine problema ukoliko je lekar odsutan.

Od opreme, klinika poseduje UZ aparat, 2 ginekološka stola za pregled, aparat za anesteziju, elektrokauter, radio-nož, aspirator, defibrilator i sve potrebne instrumente za adekvatno pružanje usluga.

Novi UZ aparat pruža mogućnosti za detaljnije i pouzdanije preglede (bolja rezolucija, kvalitetnije sonde…).

http://www.natal.co.rs

 1. Ordinacija Palmotićeva

Palmotićeva 33

Ordinacija “Palmotićeva” svoje početke vezuje za 1998 godinu. Osnivač i rukovodeći doktor je Mr Sci Dr Med Slobodanka Petković. Njeno bogato iskustvo u ginekologiji, akušerstvu i lečenju steriliteta obezbeđuje veliki broj medicinskih i hirurških terapija danas poznatih kako bi pomogla našim pacijentima.

Ordinacija teži konstantom unapređivanju kako najsavremenijom medicinskom opremom, tako i stručnim usavršavanjem i odnosom sa pacijentima.

U Ordinaciji „Palmotićeva“ posvetićemo Vam vreme, saslušaćemo Vas, dati odgovore na Vaša pitanja i pružiti najbolju moguću negu.

https://www.palmoticeva.com/ordinacija/

 1. Doktor Ćorac

Cvijićeva 128/II, stan 7

Ginekološka ordinacija “Dr Ćorac” je osnovana 2002. na dan Zaljubljenih.

Osnivač i vlasnik ordinacije je Dr Zorica Ćorac, specijalista ginekologije i akušperstva.

Ordinacija “Dr Ćorac” pruža kompletne usluge preventive, dijagnostike i terapije iz oblasti ginekologije i akušerstva, dečije i adoslescentne ginekologije,ginekološke onkologije, ispitivanje i lečenje steriliteta, ranu dijagnostiku genetskih anomalija kod ploda,lečenje problema menopauze…

Angažovano i stručno osoblje, lekari specijalisti ginekologije i akušerstva, te subspecijalisti iz dečije i adolescentne ginekologije, perinatologije i ginekološke onkologije mogu da vam odgovore na pitanja na koja niste uspeli naći odgovor.

Uz pomoć vrhunske opreme, “Dr Ćorac” ordinacija pruža kontrolu trudnica tokom cele trudnoće.

http://www.drcorac.co.rs/

     5. Dr Miloš Radović

Mr. sci. med. dr Miloš Radović
Specijalista ginekologije i akušerstva

ginekolog dr milos radovic

Načelnik odeljenja Dnevne bolnice, “GAK Višegradska“ od 2014 god. Klinika za Ginekologiju i Akušerstvo, Kliničkog Centra Srbije. KGA KCS.

Stručni konsultant ginekolog u ginekološkoj ordinaciji Raović.

Web sajt: Ginekolog Miloš Radović

„Tu sam da na raspolaganje stavim svoje znanje i dugogodišnje kliničko iskustvo u situacijama kada je to vama najpotrebnije. 26 godina rada sa velikim brojem pacijenata, praćenje najsavremenijih trendova u ginekologiji, profesionalan, poverljiv i lojalan odnos je ono što doprinosi da saradnja između mene i pacijenata bude kvalitetna i uspešna.“ reči su dr Radovića.

Kada je vreme za prvu posetu ginekologu?

Izbor ginekologa, kao i odluka o prvom pregledu kod ginekologa je vaša privatna stvar.
Prirodno, neke okolnosti i situacije, kao i životna dob određuju kada je i zašto neophodno posetiti ginekologa.

 • Ako ste napunili 16 godina, a još niste dobili prvu menstruaciju
 • Ako ste napunili 18 godina, a još nikada niste bili na pregledu kod ginekologa
 • Ako ste postali seksualno aktivni ili to uskoro planirate
 • Ako ste postali seksualno aktivni, a izostao vam je ciklus
 • Ako vam ciklus/menstruacija traju duže od 9 dana
 • Ako imate bolne grčeve u donjem delu stomaka koji ne prolaze
 • Ako imae obilan sekret iz vagine
 • Ako vam se pojavio svrab u predelu genitalija
 • Ako planirate da koristite neki vid kontracepcije (antibebi pilule ili neko drugo kontraceptivno sredstvo)

(Izvor: Klinika Papić)

NAJČEŠĆA GINEKOLOŠKA PITANJA

 1. Koja maligna obolenja su najcešća kod žena?

Prvi po učestalosti je karcinom dojke i odmah za njim sledi karcinom grlića materice. Oba obolenja su prilično užasavajuća za žene. Srećna okolnost: i jedan i drugi karcinom je izlečiv ukoliko se otkriju na vreme.

 1. Rano otkrivanje karicnoma?

Tačni uzroci karcinoma se ne znaju, ali na sreću, znamo brojne faktore rizika, odnosno stvari koje bi trebalo da izbegavate, onda kada je to moguće, naravno!

 1. Faktori rizika za pojavu karcinoma dojke?

– genetsko nasleđe,

– starije životno doba (posle 40. god),

– nerađanje i nedojenje ili kasna prva trudnoća,

– dug period menstrualnog života (rana prva menstruacija ili kasna menopauza ili oboje)

– gojaznost i ishrana bogata mastima,

– alkohol i cigarete,

– fizička neaktivnost.

 1. Faktori rizika za pojavu karcinoma grlića materice?

– rano stupanje u polne odnose,

– veliki broj seksualnih partnera,

– infekcije humanism palpiloma virusom,

– izbegavanje ginekoloških kontrola.

U najvećem broju slučajeva rak dojke otkrije sama žena u obliku čvrstog i bezbolnog čvorića. Zato je veoma važno da jednom mesecno same pregledate svoje grudi, a ako niste sigurne kako pitajte svog ginekologa.

 1. Na šta treba obratiti pažnju?

Sve iole neuobičajene pojave poput spontane sekrecije iz bradavica, uvučene bradavice i pojava neuobičajene sekrecije iz vagine ili krvarenje van ciklusa. Smesta se javite ginekologu kako bi otkrio uzrok!

 1. Koje su to dijagnosticke metode za otkrivanje karcinoma i koliko često ih treba sprovoditi?

– ginekološki pregled i Pappanicolau test (jednom godišnje),

kolposkopija (svake druge godine),

– UZ pregled dojke (jednom godišnje),

– mamografija

(Izvor: natal.co)

najbolje ginekoloske ordinacije u beogradu

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, bilo da pomognete nekome ili i sami odete na pregled ili tretman, sigurno želite i preporuku za to gde da se odlično provedete ili pronađete sve što želite kako bi vaše vreme u Beogradu bilo idealno i savršeno. Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete brzo i lako. Čak iako planirate detaljan zdravstveni pregled u nekoj od ginekoloških ordinacija u Beogradu, možemo da vam pomognemo. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.