Eros Ramacoti u Štark Areni 29. septembra 2019.

3 јула, 2019
Eros Ramacoti

Najveća italijanska pop zvezda današnjice najavila je izlazak novog albuma “Vita Ce N’è” i velike svetske turneje u okviru koje će posetiti i Beograd! Eros Ramacoti nastupiće 24.septembra 2019.godine u Štark Areni.

Jedan od najvećih italijanskih autora i pevača, Eros Ramacoti (Eros Ramazzotti), najavljuje izlazak novog albuma. Predstojeće izdanje “Vita Ce N’è” naći će se u prodaji 23.novembra preko Polydor-a i to u više formata: CD, CD Deluxe, 2LP, 2LP Colored & Super Box Deluxe.

U saradnji sa Facebook Italija, Eros Ramacoti postao je prvi Italijan koji je najavio album i turneju preko aplikacije “Video Premiere” koja samo što je počela da funkcioniše u ovoj zemlji. Takođe, prateći digitalne inovacije u muzičkom svetu, rešio je da korisnicima Spotify-a da ekskluzivu – pretprodaja ulaznica za koncerte na njegovoj predstojećoj svetskoj turneji ići će isključivo preko ove mreže do 13.septembra kada će ulaznice i zvanično biti u prodaji.

Pre-save na Spotify-u kreće 10.septembra u ponoć, a u i isto vreme novi album, koji ćete moći da slušate na italijanskom i španskom jeziku, u svim formatima moći će da se naruči i preko Amazona.

Velika svetska turneja koja prati izlazak novog albuma Erosa Ramacotija kreće naredne godine u februaru koncertom u Minhenu. “Vita Ce N’e World Tour” odvešće ga u neke od najvećih i najspektakularnijih arena na 5 kontinenata!

Na našu sreću i zadovoljstvo – Eros je odlučio da ponovo poseti Srbiju i ova turneja dovešće ga i u Beograd!

Nove pesme ali i neki veliki stari hitovi i nesumnjiv kvalitet i šarm ove vanserijske zvezde, samo su neki od razloga zbog kojih ne treba propustiti nastup Erosa Ramacotija – dođite 24.septembra 2019.godine u Štark Arenu!

Karte za koncert Erosa Ramacotija 2019.

Ulaznice po ceni već od 3900 RSD su u prodaji od četvrtka, 13.septembra u 10h na svim prodajnim mestima Eventima kao i online na www.eventim.rs.

Ko je Eros Ramacoti?

Eros Valter Lučano Ramacoti (ital. Eros Walter Luciano Ramazzotti; Rim, 28. oktobar 1963) jedan je od najpoznatijih italijanskih pevača i autora pop muzike.[1] Smatra se veoma značajnim italijanskim izvođačem današnjice takođe poznatim i širom sveta, a vrhunac karijere je doživio osamdesetih godina i početkom dvadeset prvog veka. Do sada je prodao malo više od 50 miliona diskova.

Biografija Erosa Ramacotija

Već kao dete, Eros Ramacoti je zavoleo fudbal i muziku. On je zajedno sa bratom Markom osnovao bend koji je izvodio i prerađivao pesme poznatih autora. Ubrzo je počeo i samostalno da komponuje. Svoju karijeru je započeo na Kastrokaro (ital. Castrocaro) festivalu 1981. kada potpisuje svoj prvi ugovor. 1982. izdaje prvi singl Ad un amico dok 1984. doživljava veliki uspeh pesmom Una terra promessa.

Ubrzo je stekao veliku popularnost, pa posle albuma Nuovi eroi kreće na svoju prvu turneju.

Otkako je izdao i svoj treći album, Eros Ramacoti pravi verzije i na španskom jeziku za veliko latinoamerčko tržište, i tako dostiže svetsku slavu.

Godine 1994. učestvuje na dodeli MTV nagrada u Berlinu, a potom i u projektu Trio koji biva ocenjen kao muzički događaj godine. Potpisavši ugovor BMG Recording 1995. godine učestvuje na letnjim festivalima zajedno sa čuvenim zvezdama kao što su Elton Džon, Rod Stjuart, Džimi Pejdž i Džo Koker za koga je kasnije napisao pesmu That’s all I need.

Jedan od najznačajnijih događaja za Erosovu karijeru je bio album Dove c’è la musica koji biva prodat u šesnaest miliona primeraka.

Snimio je nekoliko izuzetno poznatih dueta sa Lučanom Pavarotijem, Džo Kokerom, Andreom Bočelijem, Šer, Umbertom Tocijem, među kojima je Cose della vitta sa Tinom Tarner 1997. godine, i I belong to you sa Anastasijom 2005. koji se pojavljuje na albumu Calma aparente.

Diskografija Erosa Ramacotija

  • Ad Un Amico (singl, 1982)
  • Adesso Tu (1984)
  • Terra Promessa (singl, 1984)
  • Cuori agitati (1985)
  • Nuovi eroi (1986)
  • In certi momenti (1987)
  • Musica è (mini album, 1988)
  • In ogni senso (1990)
  • Eros in concert (dupli album, 1991)
  • Tutte storie (1993)
  • Dove c’è musica (1996)
  • Eros (1997)
  • Eros live (album sa koncertnim snimcima, 1998)
  • Stilelibero (2000)
  • 9 (2003)
  • Calma apparente (2005)
  •  (2007)
  • Ali e radici (2009)
  • Noi (2012)
  • Perfetto (2015)

Organizator: Charm Music Serbia

Detalji

Početak: 24 septembra -12:00 am Kraj: 25 septembra -12:00 am

Događaj

Kategorije: Arena, Muzika

Mesto

Štark Arena

Bulevar Arsenija Čarnojevića 58 Beograd, 11070 Serbia + Google Map

Telefon: 0900/ 11 00 11

Linkovi:

Web Site: www.ramazzotti.com

Facebook: @ramazzotti.eros.official

Instagram @ramazzotti_eros

Twitter: @RamazzottiEros

BELANO Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste posetili ovaj spektakl i tražite smeštaj na Novom Beogradu blizu Štark Arene ili stan u centru grada kako biste proveli vreme sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili se opustite uz dobru muziku, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.