„Dodir Pariza“ 36. Sajam kozmetike u Beogradu

март 19, 2022

Početkom aprila u Beogradu će se po 36. put održati sajam kozmetike jedne od najvećih manifestacija posvećenih kozmetici u Evropi. Uz bolonjski Cosmoprof i moskovski Intercharm, beogradski „Dodir Pariza“ spada u najveći beauty sajam u Evropi koji se organizuje dva puta godišnje, na proleće i u jesen. Prolećni kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće organizovan na Beogradskom sajmu, 9. i 10. aprila 2022. godine, a posetioci će tom prilikom moći da se upoznaju sa najnovim trendovima iz industrije lepote.

Kao i svake godine, najveće zanimanje posetilaca biće iz izložbenog dela sajma. Ovde će se predstaviti proizvođači preparativne kozmetike za negu kože za profesionalu i kućnu upotrebu, proizvoda za negu ruku, kose, stopala… Poseban deo će kao i svake godine biti posvećen izlagačima opreme za kozmetičke, frizerske salone, wellness i spa centre. Očekujte izložbene štandove gde će se naći još i:

  • Dekorativna kozmetika
  • Perfimerijski proizvodi
  • Parafarmaceutski proizvodi
  • Dijetetski suplementi
  • Kozmetički proizvodi za negu tela

Bilo da ste profesionalac u oblasti industrije lepote ili volite da pratite trendove, na štandovima ćete svakako pronaći nešto za sebe.

Kongresi i edukacije

Ono što svake godine posetioci sajma mogu očekivati je višednevni kongres kozmetike, koji će se ovaj put održati u dve kongresne sale. Organizovan u cilju razmene znanja i iskustava, kao i upoznavanja sa novitetima u svetu industrije lepote, ovaj kongres bi trebalo da bude odredište za sve one koji se profesionalno bave negom i lepotom. Kongres kozmetike će činiti: 9. CIDESCO kongres, Kurs kontinuirane edukacije i Predavanja Orientedukativnog centra.

Novina na ovogodišnjem sajmu kozmetike su „Open space“ edukacije. Ove otvorene edukacije se nalaze na štanovima izlagača u specijalno prilagođenom prostoru, u samom sklopu štanda. Možete odabrati predavanja renomiranih kozmetičkih kuća iz različitih oblasti i edukovati se o najnovijim, aktuelnim temama. Edukacije i kongresna predavanja namenjena su svima koji žele da nauče nešto novo, da primene tretmane koji su u trendu i da svojim klijentima pruže najsavremenije i najkvalitetnije usluge.

Ove godine će poseban ciklus predavanja biti posvećen zdravstvenom i wellness turizmu. Ova predavanja su namenjena velnes i SPA terapeutima, nutricionistima, fizioterapeutima, menadžerima zaposlenim u eko turizmu, seoskom turizmu i zdravstvenom turizmu. Kurs je posvećen globalnim trendovima, pre svega „J“ wellness trendu koji podrazumeva kupanje u šumskom vazduhu, čajne ceremonije, relaksirajuće Zen vrtove i kupanje u lekovitoj vodi. U vreme post-kovid stanju koji je svakako ostavio posledice na zdravlje i psihu savremenog čoveka, ovakva edukacija i implementiranje znanja u svakodnevnu praksu, više je nego potrebna i korisna.

Festival masaže

U sklopu „Dodira Pariza“, planirana je i manifestacija „Festival masaže“. Ona je pokrenuta sa idejom da fizioterapeute i masere spoji u cilju kvalitetnog druženja, razmene energije i razmene znanja i veština. Ove godine je već bilo organizovano „Balkansko takmičenje masaže“, koja je takođe imala za cilj druženje i upoznavanje mnogobrojnih kolega iz zemlje i inostranstva. Kako je planiran broj posetilaca za ovaj sajam oko 20000, jasno je da će svi imati mogućnost za sklapanje novih poslova, promociju ali i sertifikate koji ima mogu pomoći i boljem pozicioniranju na tržištu.

Festival će trajati 6 sati i svako će imati svoj termin za masažu, kao i krevet koji će imati mogućnosti da vizuelno prilagodi svojim potrebama. Modeli učesnicima će biti dobrovoljci iz publike.

DISCOUNT ZONA

Prodaja po sniženim, sajamskim cenama nije novina Sajma kozmetike. Međutim, ono što jeste novina je što će posetioci na predstojećem sajmu biti u prilici da se unapred informišu o tome koji brendovi, koji proizvodi i koliki popusti se mogu očekivati na sajmu. To znači da se dolazak sajmu može unapred detaljno isplanirati, kako bi se budžet iskoristio na najoptimalniji način. Kupićete profesionalne proizvode za negu i ulepšavanje proverenih brendova  po sniženim cenama, bez ikakvog iznenađenja i bez impulsivnih kupovina. Sve informacije napred možete pronaći na zvaničnom sajtu, u odeljku o „DISCOUNT ZONI“.

Profesionalni kontakt – B2B segment

Putem zvaničnog sajta od ove godine je omogućeno da zakažee sastanak sa najvećim distributerima, prodavcima ili proizvođačima profesionalnih, kozmetičkih i frizerskih proizvoda, aparata ili opreme. Imaćete prilike da u direktnom kontaktu sa predstavnicima kompanije dogovorite poslovnu saradnju i odaberete pouzdanog partnera za svoj biznis. Vaše je da samo odaberet kompaniju, temu sastanka, a da se po potvrdi rezervacije, samo pojavite na sastanku i ispregovarate najbolje uslove za sebe.

Sajam kozmetike se održava 9. i 10. aprila i očekuje se rekordni broj posetilaca. Ponuda firmi i izlagača, kao i bogat prateći program, učiniće da i ove godine među najbrojnijim posetiocima vidimo kozmetičare, frizere, farmaceute, lekare, estetske hirurge, vlasnike salona lepote, menadžere hotela…

S obzirom na to da „Dodir Pariza“ predstavlja najveći beauty sajam na području Jugoistočne lepote, učešće na njemu je stvar prestiža, čime se stavlja do znanja da kompanijeide u smeru inovacija, brine o svom imidžu i prati trendove u industriji lepote.

Organizujte posetu sajmu, budite vidljivi na galopirajućem tržištu kozmetike, edukujte se o trendovima u zdravstvenom turizmu. Smeštaj za vas i vaše zaposlenemožete lako i bez dodatnog angažovanja organizovati uz pomoć ljudi iz agencije Belano koji će vam na najbolji mogući način izaći u susret i pronaći ono što vam je potrebno: odlično opremljene stanove na izuzetnim lokacijama.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.