Najveća Novogodišnja žurka u Beograd: Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli

јануар 2, 2019
docek nove godine u areni

Doček Nove godine 2019. Štark Arena: ACA LUKAS, JALA BRAT, BUBA CORELLI

Ako vas je, kao i mnoge, mučilo pitanje sezone, „kuda za Novu“ – taj problem je rešen. Najveći spektakl, ne samo u gradu, već na čitavom Balkanu, o kome se šuška danima, upravo je potvrđen: 31. decembra u Štark Areni nastupiće dosad neviđena ekipa – Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli. Oni su otkazali svoje prethodno dogovorene nastupe u Nemačkoj i Švajcarskoj i doneli odluku da baš u Beogradu pokažu kako zapravo izgleda „najluđa noć“. Ova senzacija bez premca već je priča godine, a izvođači, oduševljeni idejom o zaista najvećoj žurki na Balkanu, najavljuju provod o kome se sanja, o kome se priča i koji se pamti zauvek.

Datum: 31. decembar

Kada: 21:00

Gde: Štark Arena

Nabavite svoje karte na vreme i pripremite se – biće to noć kao nijedna dosad.

Naši Belano apartmani za ovaj događaj koje preporučujemo su stanovi kod Arene i smeštaj na Novom Beogradu.

Šta vas čeka za Doček 2019

Aca Lukas

Kako saznajemo, Lukas je odlučio da promeni stajling za to veče i videćemo ga u potpuni drugačijem izdanju.

– Veliki koncert zahteva i malo drugačiji autfit u odnosu na ono kako se oblačimo svakog dana i naravno da će biti različitih stajlinga za potrebe scene – kaže Aca Lukas za „Blic“

Pevač kaže da se raduje koncertu, pogovo što će posle mnogo godina prvi put dočekati Novu Godinu 2019 sa decom, što prethodinih godina nije bio slučaj, jer nije uvek pevao u Beogradu.

Popularni muzički dvojac Džala Brat i Buba Koreli već godinama nižu uspehe na regionalnoj sceni, a sarađivali su sa velikim brojem poznatih pevača, te stoje iza mnoštva hitova. Najavili su novogodišnji nastup sa Acom Lukasom u beogradskoj Areni, a tom prilikom otkrili mnogo toga zanimljivog.

Poznati su široj publici i po spektakularnom koncertu Maje Berović u Areni. Maja je, na svoj rođendan, objavila svoj sedmi studijski album koji simbolično nosi ime 7, a muziku i tekstove pesama su, kao i na prethodnom albumu, radili Jala Brat i Buba Koreli.

Bebo?

Buba Koreli

Amar Hodžić (Sarajevo, 1989), poznatiji pod pseudonimom Buba Koreli (Buba Corelli), bosanskohercegovački je reper i pevač.

Amar je kao tinejdžer bio član sarajevske rep grupe G-Recordz. Prvu pesmu je snimio 2004. godine u grupi Koreli duo. Nakon raspada grupe Amar je prestao da se bavi repovanjem, sve do 2009. godine kada upoznaje Jasmina Fazlića, poznatijeg kao Džala Brat, sa kojim snima EP pod nazivom Sin City, dok 2014. i 2016. izbacuje albume Pakt sa đavolom i Kruna takođe u saradnji sa Džala Bratom.

Buba Koreli je počeo ići uzlaznim stazama krajem 2015. godine kada izbačena pesma Habibi te su 2016. godine usledele pesme To me radi, Klinka, Ne volim, zatim u 2017. godini Ultimatum, Ego, Nema bolje. Pored pesme To me radi koju je snimio sa Majom Berović, snimio je još dve pesme sa njom naziva Balmain i Mala lomi koje su se našle na njenom albumu Viktorijina tajna, a autori njenog albuma su upravo Buba i njegov kolega Džala Brat. Najbolja godina iza njega je 2018. kada je izdao album Alfa i omega u saradnji sa Džala Bratom. Izbacio je singl Mafia, a vrhunac njegovog rada je pesma Balenciaga koja je dobro prošla među njegovim obožavateljima. Tada je Buba imao prepirku sa MS Stojanom zbog njegove pesme La Miami. Uspeh se nizao pa je objavljen singl Ona’e. Godinu dana kasnije uradio je još jedan duet sa Majom Berović na njenom albumu 7 sa pesmom Pravo vreme koji je prošao odlično kod publike kao i predhodne pesme Balenciaga i Ona’e.

Džala (Jala) Brat

Jasmin Fazlić (Sarajevo, 1986), poznatiji pod pseudonimom Džala Brat (Jala Brat) ili samo Džala (Jala), bosanskohercegovački je reper i tekstopisac.

Još kao četrnaestogodišnji tinejdžer pravio je demo snimke rep pesama, a prve ozbiljnije muzičke korake pravi 2011. i oko sebe okuplja grupu entuzijasta pod imenom BluntBylon. Iste godine objavio je i prvi studijski album pod nazivom Replay. Već naredne godine započinje saradnju sa reperom Bubom Korelijem.

Bio je deo bosanskohercegovačke delegacije na Pesmi Evrovizije 2016. u Stokholmu, zajedno sa Dinom, Dalal i Anom Rucner. Džala, koji je koautor pesme Ljubav je, na sceni je izveo rep deonicu pesme. Bosanskohercegovačka pesma koja je izvedena tokom prve polufinalne večeri Evrosonga 10. maja nije uspela da se plasira u finale takmičenja.

Nakon učešća na Eurosongu, Džala Brat je postao poznatiji širom auditorijumu te je najviše sarađivao sa njegovim kolegom Bubom Korelijem gde je usledeo niz duetskih pesama. Takođe, sarađivao je sa Majom Berović i pesmama To me radi, Balmain, Mala lomi i V.I.P. koje su radili on i Buba za Majine albume Viktorijina tajna i 7. Saradnja sa Severinom mu je donijela veliki uspeh pogotovo pesma Otrove, zatim je snimio još jednu pesmu sa njom naziva Magija.

Usled velike popularnosti u regionu, Buba i Džala su održali koncert na beogradskom stadionu Tašmajdan 23. juna 2018. gde je prisustvovalo više od 15 hiljada posetilaca.

Koliko zarade poznati za jednu noć

Aca Lukas, Marija Šerifović i Aco Pejović za veče zaraditi između 30.000 i 40.000 evra!

Radiša Trajković Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 evra, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih kolegnica Katarine Grujić i Milice Pavlović pevati za 15.000 evra.

Poznati estradni menadžer Bane Obradović koji je organizovao koncerte Pejoviću, Mariji Šerifović, Ani Bekuti i mnogim zvezdama, kaže da su se sva velika imena sjatila u prestonicu. To znači da će ove godine više nego pre možda upravo velika imena srpske estrade nastupati u mnogim najboljim beogradskim noćnim klubovima.

Pa…svaka čast.

Ukoliko uživate u ovakvoj muzici-ovo je veoma moguće najluđa žurka u Beogradu za novogodišnju noć.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.