Najbolji provod za doček Nove 2019. godine u Beogradu

септембар 4, 2018
docek nove godine

Ako ste kao i ja, obično vas doček Nove godine zateče odjednom, i pre nego što se i osvestite, vreme je za plan, šta kuda, kako, s kim. Kao što znamo, Beograd je noću živahan i ovako, a za najluđu noć potpuno oživi, stanovi u Beogradu (klik za ponudu ovde) kao i lokali su puni, bez rezervacije za doček Nove godine teško da ćete ući, a klubovi i restorani vrve od stranaca, turista, porodica i društva željnog provoda. Možda je svaka godina drugačija, možda svake godine poželimo nešto drugačije ili pak robujemo navikama i idemo na siguricu. Šta god da je vaš izbor, neponovljiv provod vas čeka u Beogradu, a evo kako da budete sigurni da ništa nećete propustiti.

 

 

1. Rezervišite mesto u klubu ili restoranu

 

Beograd postaje centar dobrog provoda, pa ne čudi činjenica da je za doček prepun praktično svaki lokal i klub, a bendovi bukirani već u letnjim mesecima. Klubovi su izbacili svoje ponude i one variraju kada su cene dočeka u pitanju. Cene za doček Nove godine u Beogradu kreću se između 10 i 80 eura po osobi, a obično podrazumevaju all inclusive ili pića, sa ili bez žestine uključene. Popularni portali su već obezbedili mogućnost rezervacije, tako da posetite recimo Beogradnocu.com i budite bez brige da vas čeka vrhunski provod.

 

 

2. Rezervišite smeštaj u Beogradu na vreme

 

Kapaciteti hotela i hostela u Beogradu su se značajno proširili, međutim i pored ovoga bude pitanje do koje mere mogu da pokriju potražnju tokom novogodišnjih dana i noći. Belano apartmani vam nude najbolje apartmane u Beogradu za najluđu noć, a posebno su atraktivni luksuzni apartmani i stanovi u centru grada.
Ne propustite doživljaj beogradskih ulica i vatromet na Trgu, dobru zabavu i vreme praznika oko samog dočeka.

 

3. Ulica otvorenog srca

 

Ne samo lokalno stanovništvo, a naročito porodice, već i mnogi turisti koji sve više dolaze u Beograd i posle burne noći i odmora u svojim toplim smeštajima u centru ili šire, žele da iskuse autentično lokalno iskustvo. Ulica otvorenog srca je upravo to. Nasmejana lica, porodice na okupu, mir nakon burne noći.
Program se otvara novogodišnjom čestitkom i obraćanjem gradonačelnika. Nakon toga, mali vatromet simbolično označi početak „Ulice otvorenog srca“. Iz zgrade pozorišta izlaze izvođači Ulice Otvorenog srca, a gosti posle šetnje „Ulicom otvorenog srca“ ulaze u Srpsku kafanu – na tradicionalni svečani ručak. Goste, tradicionalno, služe glumci Ateljea 212.

 

 

Tradicionalno se na Ulici otvorenog srca rado nose crveni nosići koje naravno možete kupiti na licu mesta. Biti vedar i veseo, malo blesav i pomalo rasterećen, makar tih nekoliko sati svakako je odličan momentum za predstojeću godinu i vedrinu u istoj. Tu su i mađioničari da se pobrinu za sveopšti utisak magičnosti, čemu se svakako najmlađi posetioci najviše i raduju. Ali nije zgoreg da se i odrasli malo opuste i prepuste magiji.

 

4. Beogradski novogodišnji festival

 

Dođite u Beograd koji dan ranije i uživajte porodično u manifestaciji koja vas čeka u halama 1, 1a, 2 i 4 Beogradskog sajma.

Ko ne pamti redove, ušećerene jabuke i pljeskavice u lepinji, uzbuđenje koje raste kako se približavamo glavnoj hali u kojoj se ori glana muzika, glasovi sa razglasa koji najavljuju vrtoglave vožnje i vrteške od kojih se zavrti u glavi samo gledajući ih? Kuda pre – pitalo se bar nekad svako dete, strpljivo čekajući na red za autiće, balerinu ili Enterprajz.

58. Beogradski novogodišnji festival, poznatiji možda još kao nekadašnji Novogodišnji vašar spremno dočekuje sve one koji žele da na par sati malo podetinje, malo udju u neki svet magije i ostave brige negde van velelepnih hala.

Beogradski novogodišnji festival je novo ime za staru i prepoznatljivu manifestaciju punu stare dobre zabave i praktične novogodišnje i praznične kupovine, ali i one neodoljive preukusne hrane čiji se mirisi mešaju sa hladnim štipanjem zime i ulaze u same strune naših kaputa i jakni.

 

 

Na Beogradskom novogodišnjem festivalu posetioce očekuju najkvalitetniji novogodišnji sadržaji: zabava i druženje, klizališta, koncerti, predstave, zabavni programi za decu, kupovina poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama.

 

5. Božićno seoce i Božić u Beogradu

 

Iskoristite praznične dane da iskusite lepe trenutke sa porodicom udobno smešteni u stanove blizu Hrama recimo. Pored već standardnog programa, u Beogradu se od 2018. godine održava ,,Božićno seoce kod Hrama,“ kome ne mogu da odole ni Beograđani, a ni turisti. Ovom prilikom, organizuju se mnogobrojni koncerti, pozorišne predstave, kao i priredbe folklornih ansambala.

,,Božićno seoce kod Hrama“ je svakako mesto okupljanja Beograđana, a naročito onih najmlađih. Međutim, gradske vlasti ovu manifestaciju organizuju delom i zbog stranih turista, kojih iz godine u godinu ima sve više. U 2017. godini, Beograd je ugostio čak 20% više turista u odnosu na prethodnu. Neki od njih su na proputovanju, pa u našoj prestonici potraže smeštaj na dan, ali se većina turista se zadrži po nekoliko dana, kako bi imali priliku da na pravi način upoznaju čari Beograda. Novogodišnji praznici, a sa njima i ,,Seoce kod Hrama,“ zaokružiće na pravi način uspešnu turističku godinu i započeti novu.

 

docek nove godine

 

BELANO Kontakt

 

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu za doček Nove godine, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.