DIY rentiranje stanova – magija udobnosti i stila

април 10, 2018
DIY RENTIRANJE STANOVA – MAGIJA UDOBNOSTI I STILA

Rentiranje stanova, ali i njegovo uređivanje, bilo da ga uređujete za sebe ili nekog drugog, ne mora da podrazumeva ogromne troškove. Uz obraćanje pažnje na jednostavne detalje, možete učiniti svaku nekretninu univerzalno idealnom i spremnom i za najzahtevnije goste vašeg smeštaja u Beogradu, ali i bilo gde.

 

1) Lokacija stana za rentiranje

Ne možete promeniti lokaciju vaše nekretnine, ali ono što svakako možete učiniti jeste da lepo i jasno prezentujete sve njene prednosti i mane (budite iskreni). Nije sve za svakoga i ako nekom smeta miran kraj, neko drugi to upravo i traži. Nekom je parking imperativ, neko za njim nema potrebe jer će koristiti prevoz, taksi ili pešačiti. Napomenite vašim gostima gde su prodavnice, marketi, pijace, lepi restorani, kafići. Sve ovo pomoći će im da unapred vizualizuju svoj boravak u vašem apartmanu u Beogradu, a onda i da se lakše snađu shodno svojim potrebama.

 

2) Parking

Pitanje parkinga je često među gostima ne samo apartmana u centru Beograda, već generalno uvek i svuda. Ništa ne može da iznervira koliko potencijalna kazna, nepotrebno odnošenje paukom ili nemogućnost nalaska parkinga. Jasno napomenite to svojim gostima i budite sigurni da su dobro obavešteni. Neće svima biti parking poteban, kao što smo već napomenuli. Cilj vam je da pravi smeštaj nađe prave goste. Mi sa širokom ponudom stanova u centru Beograda, stanova na Novom Beogradu, apartmana kod Knez Mihailove i šire svakako imamo opcija, ali ovo važi i za one koji izdaju samo svoj stan.

 

3) WiFI

Nemoguće je zamisliti danas smeštaj u gradu koji ne nudi odličan i besplatan wifi. Apsolutno morate obezbediti besprekorno funkcionisanje interneta za svoje goste. Lista sa korisničkim imenom i lozinkom, dobar protok i domet su optimalni uslovi za svakoga. Krenite i od sebe. Posebno tokom putovanja, ali i poslovnih poseta, gosti žele da saberu utiske ili završe poslove, ili se pak relaksiraju uz onlajn sadržaje. Blisko ovome jeste i ponuda kanala i TV programa. Iako ljudi koji putuju nemaju uvek previše vremena, poznato je da je vreme koje se provodi na društvenim mrežama pozamašno. A znamo da posebno putnici iz inostranstva ne koriste još uvek kod nas toliko mobilni internet, dok je u Evropskoj uniji već ujednačen protok.

 

4) Higijena u stanu

Vaš smeštaj mora biti besprekorno čist. Ne smete zaboraviti sitne detalje i zavučena mesta. Čisti podovi i uredne police, dezinfikovana kuhinja, a iznad svega blistavo kupatilo jesu ono što će gosti vašeg apartmana prvo gledati, pored opšteg utiska. Možete imati timove za sređivanje ili se lično postarati za to, ali u svakom slučaju, uzmite u obzir i slučajeve u kojima će vaši gosti možda biti i deca, da li je neki stan pet-friendly ili nije, te obratite pažnju i na to koji smeštaj ćete kome preporučiti i izdati. Ubacite opcije za zaštitu, činije za vodu/hranu, ali i omogućite vašim gostima da brinu o higijeni i sami, posebno ako ostaju duži period.

 

5) Posteljina

Vrhunska posteljina napraviće ogromnu razliku u sveukupnom utisku vaših gostiju. Pamučne, ispeglane i mirisne posteljine možete pospešiti dodatno parfemima za posteljinu, ali i ambijentalnim mirisima u prostoru za poseban osećaj opuštanja. Naravno, ne voli svako to, tako da i tu možete unapred predvideti sve situacije i ostaviti prostor za odlaganje istih. Posteljina nije sve, udobni jastuci pre svega i adekvatni prekrivači koji će odgovarati klimatskim uslovima,ali i različitim afinitetima.

 

6) Brendiranje

Sav materijal koji je frekventan u vašem stanu za iznajmljivanje treba da bude brendiran, ili bi bar bilo poželjno. Daje na luksuzu i nekom glamuru, a jednostavno je i nije preskupo za uraditi. Vaš logo na posteljini, peškirima, otiraču, detaljima u stanu, onda potrošni materijal kao što su šibice, salvete, podmetači i slično, jasno će definisati vašu nekretninu u odnosu na sve druge.

 

7) Detalji

Ne zaboravite na sitnice, sveže cveće, sveće, prostor da vaši gosti ostave neku poruku ili utisak, da komuniciraju sa vama. Izbor čajeva i kafa, poneka čokoladica ili slatkiš, komplementarni paket dobrodošlice i jasna uputstva za korišćenje aparata u stanu učiniće da se svaki vaš gost oseti kao kod kuće. Uostalom, domaćinski odnos prema gostima je upravo ono što svi posetioci apartmana u Beogradu prvo upamte. I to je baš-beogradski.

belano apartmani stan na dan

 

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.