Disney On Ice Čarolija na ledu u Beogradu 2019.

август 28, 2019
Disney On Ice Čarolija na ledu u Beogradu 2019.

GDE: ŠTARK ARENA, Beograd

KADA: 01.11.2019 – 03.11.2019.

Spremite se za svet pun avantura inspirisan smelim pričama širom kraljevstva u predstavi Čarolija na ledu koju predstavlja Disney On Ice.

Svaka prestonica, pa i Beograd, pored činjenice da predstavlja administrativno-politički centar jedne države takođe predstavlja i centar kulturnog života. Magija umetnosti manifestuje se ne samo kroz brojne dogadjaje i aktivnosti koje se organizuju na lokalnom nivou, već i kroz brojne goste koji sa sobom donose energije dalekih zemalja i kultura, čineći sam Beograd bogatijim i lepšim.

.

A kada su u pitanju porodični događaji, iz godine u godinu su apartmani u Beogradu puni umetnika i posetilaca, porodica sa decom u smeštaju na dan ili dva. Vikend je savršen da probate nešto zabavno za celu porodicu, a Belano apartmani su upravo tu da se udobno smestite, a za ovu priliku vam preporučujemo stan na Novom Beogradu ili neki komforan apartman kod Arene. 

Čarolija na ledu – priče koje greju srce

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu.

Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbudjenja sa moćnim polubogom Mauijem u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo.

.

Magiju će prikazati princeze Ana i Elsa i zabavni sneško Olaf, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”.

Sve će postati fantastično kada Sebastijan, njegov bend iz morskih dubina i Tritonove ćerke naprave velike talase dok predstavljaju Arijel u montaži pop hitova osamdesetih godina XX veka.

Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”.

Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

Pridružićete se neustrašivoj i snalažljivoj Vajani i najvećem polubogu koji je ikada živeo, Mauiju, na njihovom putovanju prepunom akcije, kako bi vratili ukradeno srce Te Fiti. Putovaćete rame uz rame sa princezama, sestrama Anom i Elsom, prezabavnim sneškom Olafom, snažnim brđaninom, Kristofom i njegovim vernim irvasom, Svenom, iz Diznijevog Zaleđenog kraljevstva, dok prolaze blještavim predelima, u uzbudljivoj priči prepunoj hrabrosti, magije i nezaboravnih likova.

.

Zaronite u spektakl „Na morskom dnu“ koji će izvesti Sebastijan kada izađe iz svoje školjke da bi sa Arijel stvorio talase, u Diznijevoj Maloj sireni. Uplešćete se u avanturu grupe meštana, kada ih posete živahna i odlučna Zlatokosa i njen šarmantni pratilac Flin iz Diznijeve „Zlatokose“. I još, Diznijeva Lepotica i zver ostaviće vas bez daha, kada zver i začarani stanovnici njegovog zamka izađu na scenu kako bi napravili spektakularnu predstavu za Bel.

Biće to čarobni miks kraljevskih priča kada Disney On Ice u vašem gradu predstavi svoje neodoljive bajke!

Uz magične kostime, fenomenalne kombinacije okreta i skokova, individualne i grupne scene, nema sumnje da je led apsolutno stavljen na pijadestal umetnosti kao možda manje tradicionalna, ali svakako zahvalna osnova jednog potunog katarzičnog doživljaja.

Velika pogodnost – do kraja maja možete ostvariti popust od 20% za sve karte sem za VIP parter.

Ulaznice možete kupiti i na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate, na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Tržnom centru Ušće.

Velika pogodnost – do kraja maja možete ostvariti popust od 20% za sve karte sem za VIP parter.

Ulaznice možete kupiti i na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate, na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Tržnom centru Ušće.

.

Dizni kao sentiment mladosti

Junaci koje volimo imamo priliku da vidimjo zahvaljujući jednom posenom čoveku.

Volter Ilajas „Volt” Dizni  rođen je u Čikagu, 5. decembar 1901. i bio je američki filmski producent, režiser, scenarista i animator. Jedan je od najpoznatijih producenata pokretnih slika u svetu, bio je crtač strip svezaka i novinskih stripova. Stvorio je zabavni park Diznilend, a zajedno sa svojim bratom Rojem Diznijem je osnovao Produkciju Volta Diznija (Walt Disney Productions), danas poznatu kao Kompanija „Volt Dizni” (The Walt Disney Company).

Za svoj rad dobio je ukupno 950 priznanja širom sveta.

Osvojio je dvadeset Oskara, od čega su tri posebna, a jedan mu je dodeljen posthumno, što je inače najveći broj Oskara za nekog filmskog umetnika. Prvi animirani film u istoriji kinematografije koji je osvojio nagradu Američke akademije, upravo je Diznijev film „Cveće i drveće” iz 1932. godine. Godine 1935, Dizni je nagrađen Ordenom Lige naroda za veliki umetnički doprinos. Nagrađen je i Predsedničkom medaljom za slobodu.

Najpoznatiji likovi Diznijevih stripova i crtanih filmova su: Paja Patak, Pata, Vlaja, Raja i Gaja, Baja Patak, Miki Maus, Mini Maus, Mića, Belka, Horacije, Pluton, Hromi Daba, Šilja, Cakani Caja, Crna Mrlja.

Štark Arena

Bulevar Arsenija Čarnojevića 58

11070 Beograd, Srbija

Informacije o ulaznicama

 0900 / 110011

 info@starkarena.co.rs

BELANO STANOVI NA DAN BEOGRAD: Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste posetitli neku od ovih manifestacija i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete sjajan smeštaj u Beogradu ili probate srpske tradicionalne specijalitete u nekom od najboljih restorana srpske kuhinje sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.