Diamond Garden Bazeni: Tropska oaza u Beogradu

јул 31, 2019
diamond garden bazen

Bazeni su često u središtu mnogih letnjih događanja, a korišćenje kompleksa kao što su Diamond Garden Bazeni Beograd koji u svom sklopu imaju bazene i uz to su ukrašeni živopisnim dekorom i zabavom doprinosi svečanoj, toploj atmosferi. Od plutajućih remek-dela do brendiranih igračaka za bazen, postoji mnoštvo načina na koje može da se uveliča svaka letnja zabava na bazenu.

Leto je najbolje provoditi s prijateljima i porodicom na otvorenom. Jedan od najboljih načina da uživate u suncu i da se lepo rashladite je da idete na kupanje! Međutim, ako živite u gradu, odlazak na plažu nije uvek opcija. Zašto ne biste bacili sjajnu zabavu u bazenu? Bilo da se slavi Dan nezavisnosti, letnji rođendan ili samo leto, kupanje sa prijateljima je odličan način da iskoristite sunce.

Bazeni kao opcija za Beograđane odavno nisu više samo vezani za sport. Vrhunska ponuda kompleksa bazena, akvaparkova, spa i wellness centara u Beogradu idealna je ne samo za porodični provod Beograđana i ljudi iz cele Srbije, pa i šire, već i za goste Belano apartmana i smeštaja u Beogradu, stanova u Beogradu koji su u blizini bazena ili ne, uz usluge rent a car i iznajmljivanje vozila, pa i limuzina, možete sebi priuštiti vrhunski ugođaj tokom svog boravka u glavnom gradu Srbije.

Cene ulaznica su zavise od lokacije i sadržaja, i kreću se od 150 pa do 1.000 i više dinara. Međutim, osim celodnevnog boravka, cene ulaznica su niže ako se kupuje poludnevna karta, ili nedeljna pa čak i mesečna.

.

Pored resort kompleksa koji je namenjen ljudima željnim nešto ekskluzivnijeg provoda, tu su i prisupačni, dobro opremljeni i sve popularniji akvaparkovi. Oni su najpre počeli da se grade širom Srbije, a zatim tek u Beogradu. Sada tokom vrelih letnjih dana i naši gosti u apartmanima u Beogradu rado odlaze da ih posete, posebno ukoliko su u Beogradu porodično. Radni dan je verovatno bolja varijanta, iako je i vikend zabavan. S obzirom da je leto vreme kada su školarci na raspustu, ovo je i idealna rekreacija i prilika da se na zdrav način provedu, družeći se i plivajući.

Ipak, gosti Belano apartmana i smeštaja u Beogradu najčešće nemaju previše vremena, već ulažu svoje vreme u posetu nekog spa centra, odlaska na masažu u Beogradu ili pak posetu nekog od najboljih internacionalnih restorana u Beogradu. Sada su tu i sve popularnije opcije bazena u sklopu resorta, upravo kakav je i ovaj Diamond centar nedaleko od smeštaja u centru grada i stanova na Paliluli.

„Diamond Garden” koji se nalazi na Zrenjaninskom putu jedno je od sve popularnijih opcija ne samo kada su u pitanju bazeni, već i kada su u pitanju venčanja. Proslave, krštenja, rođendani i slavlja uopšte.

Opcija u kojoj se pristupa slavlju i konceptu abzena na jedan elegantan način jeste ono što odvaja povaj kompleks od drugih.

Cena karata Diamond bazen Beograd

Celodnevna ulaznica košta 2.000 dinara, ali uz nju dobijate ležaljku, peškir i suncobran. Deca do sedam godina ne plaćaju kartu, a za ostale je cena ista i radnim danima i vikendom. Iz ovog kupališta pojašnjavaju da su njihovi bazeni, pre svega, luksuzni, a poseduju i mali broj ležaljki. To znači da nema gužve i da vam niko ne stoji iznad glave dok se sunčate. Takođe, navode da je kvalitet vode besprekoran.

Diamond garden kompleks – slavi ljubav

Venčanje je vaš praznik, vaših 5 minuta, i treba da se odvija baš kako ste vi zamislili.

Diamond Garden je za to stvoren.

Savremeno koncipirana arhitektura objekta i vrhunsko ozvučenje i rasveta pružaju bezbroj mogućnosti da se stvori atmosfera. U kreiranju svoje fantazije budite slobodni, a poveravanjem organizacije nama i  sigurni da je jedino o čemu vi treba da brinete – provod sa gostima. Naša sala prima 300 gostiju, ali u letnjem periodu uz korišćenje bašte moguće je organizovati proslavu za 600 gostiju.

Za srećnu ljubav, skladan odnos i savršen brak i onako još nije pronađen univerzalni recept, ali uz njihovu pomoć i malo mašte dogadjaj i slavlje koje se ovde organizuje i jeste univerzalni recept za vaš savršen početak.

KONTAKT ZA SVE INFORMACIJE:

+381 69 111 222 3

+381 63 471 565

BELANO Kontakt

Ako volite bazene i interesuje vas tako nešto prilikom vaše posete, potražite apartman na Novom Beogradu, i pronađite upravo neki od popularnih bazena nedaleko od naših Belano apartmana. Ako želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka i želite da se dobro provedete tokom nekog važnog događaja ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.