Dan zaljubljenih i nezaboravni provod u Beogradu

јануар 13, 2021
dan zaljubljenih 2021

Već sada razmišljate šta je to što biste voljenoj osobi mogli pokloniti za Dan zaljubljenih? Tu smo mi da vam pomognemo da svoje ideje realizujete i imamo savet za vas. Sem poklona možete napraviti iznenađenje i priuštiti joj nezaboravni vikend u Beogradu. Zašto da ne? Znamo da stranci sa zadovoljstvom dolaze u naš glavni grad, a pitanje da li smo mi otkrili sve čari Beograda.

Uživajte zajedno u lepotama Beograda

Ukoliko želite Dan zaljubljenih da provedete u Beogradu, a niste iz Beograda naš predlog je da iznajmite stan na dan. U romantičnom ambijentu ćete se odmoriti i uživati pre nego krenete u razgledanje Beograda. U ponudi imamo stanove na raznim lokacijama, tako da je vaše samo da odaberete a zatim neka čarolija počne. U nastavku teksta vam donosimo neke ideje šta je to što biste mogli zajedno videti u Beogradu i uživati u lepotama našeg glavnog grada.

Posetite Kalemegdan za Dan zaljubljenih

Kalemegdan je beogradska tvrđava koju obavezno treba posetiti. To je ogroman uređeni park koji istovremeno ima neverovatan kulturni i istorijski značaj. Zbog svog položaja Kalemegdan predstavlja vidikovac sa koga se pruža prelep pogled na ušće dve reke, kojim retko koji grad u svetu može da se ponosi. Na kalemegdanu se nalazi trijumfalni spomenik „Pobednik“, a u okviru kalemegdanskog kompleksa se nalazi Crkva Ružica i Kapela Svete Petke.

.

Kalemegdan je oduvek bio omiljeno sastajalište zaljublenih parova, tako da nećete pogrešiti ukoliko ovu destinaciju izaberete za Dan zaljubljenih.

Skadarlija – boemska četvrt

Ukoliko vaš izbor bude Beograd za Dan zaljublenih ne zaboravite da svratite do Skadarlije, jer ova boemska četvrt ima autentičnu atmosferu i duh prošlih vremena. Skadarlija se nalazi u blizini Narodnog pozorišta, tako da je razumljivo što su u njoj stanovali i obitavali kako glumci tako i drugi umetnici. Autentičan izgled je sačuvala još iz doba Turaka, tako da je popločana i romantično osvetljena.

.

Vremenom su dužinom Skadarlije nicale jedna za drugom kafane kao što su „Dva jelena“, „Tri šešira“ i mnoge druge. Sem tradicionalnih restorana u Skadarliji se mogu pronaći saloni i moderni barovi, tako da za svačiji ukus ima po nešto. Ono po čemu je takođe Skadarlija prepoznatljiva je sigurno sjajna muzika i odlična domaća kuhinja. Ovakva atmosfera pogoduje ukoliko želite da obradujete voljenu osobu na Dan zaljubljenih nekim autentičnim poklonom stavljajući joj do znanja da su vam prioritet njeno sreća i zadovoljstvo. Sigurni smo da bi ovakav gest u ovakvoj atmosferi omekšao i najtvrđe srce a kamoli voljenu osobu.

Osetite čari noćnog života u Beogradu

Izreka – „Beograd živi 24 sata“ je sasvim opravdana. I zaista je tako. Beograd živi i noću, bez obzira da li je vikend ili radni dan. Noćni život u Beogradu je raznovrstan i nadaleko po tome poznat. Beograđani vole provod i dobru zabavu i vrlo lako takvu atmosferu prenesu i na posetioce. Izbor je veliki počev od kafića, barova pa do kafana, splavova i noćnih klubova. Na vama je samo da odaberete.

Ne zaboravite da večernji provod može da započne u ranim večernjim satima i traje onoliko koliko vi želite. U centru grada se nalaze sjajni klubovi koji nude najbolje koktele. Ukoliko imate želju da posetite splav najbolje bi bilo da se raspitate gde se sluša muzika koju vi preferirate, jer Beograd je poznat po svojoj raznovrsnosti čak i u ovom segmentu. U svakom slučaju za šta god da se odlučite nećete pogrešiti.

A kako sve to u doba pandemije?

Verovatno vam se nameće logično pitanje, koliko je sve to izvodljivo s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju kako kod nas, tako i u svetu. Mada kao što i sami znate, život ne sme da stane. Bez obzira na trenutnu situaciju, Beograd i dalje ima svoje specifičnosti po kojima se izdvaja kao metropola nad metropolama. Istina je da ćete možda ostati uskraćeni za neke manifestacije ili javna dešavanja, ali zar je to bitno ako ste sa voljenom osobom. Naravno ne propustite da joj čestitate Dan zaljubljenih na nekom romantičnom mestu našeg glavnog grada.

Neka vam to bude dan za pamćenje

Kada ste zaljubljeni imate svakog dana razlog za slavlje i ne morate čekati Dan zaljubljenih. Ukoliko želite da iznenadite voljenu osobu ne treba vam povod. To može biti sasvim običan dan. Bilo da ste zajedno pod kišobranom u romantičnoj šetnji ili skidate pahulje sa kose, možete od sasvim običnog trenutka napraviti čaroliju. Ukoliko je podelite sa dragim bićem utoliko više dobija na značaju. Neka taj dan bude vaš zajednički dan za pamćenje.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.