Chris Liebing u saradnji sa Apgrade-om 28. decembra na Central Dance Event-u

октобар 5, 2019

Sedmo izdanje Central Dance Event novogodišnjeg festivala održaće se od 28. do 31. decembra u Hangaru u Luci Beograd. Veče otvaranja zakazano je za subotu 28. decembar kada će u saradnji sa Apgrade-om, nastupiti harizmatični tehno pionir Chris Liebing.

Ograničen broj early bird ulaznica za dan otvaranja 28. decembar, u prodaji je putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 890 dinara za parter i 1390 dinara za VIP zonu. U prodaji je takođe, i ekskluzivnih 100 četvorodnevnih kompleta za ceo Central Dance Event 2020 festival, po ceni od 2490 dinara za parter i 3490 dinara za VIP.

Chris Liebing je kao jedan od pionira evropske tehno scene, posvetio život stvaranju i deljenju muzike, ostajući uvek veran sebi i svojoj muzičkoj viziji. Nakon ranog perioda fascinacije tehnom 1993. godine, koji je rezultirao angažmanom u legendarnoj prodavnici ploča Eye Q u Frankfurtu i otvaranjem sopstvenog kluba Spinclub, Chris pokreće izdavačku kuću CLR – koja tokom naredne dve decenije pored njegovih autorskih radova, remiksa i kolaboracija objavljuje renomirane tehno autore (Speedy J, Umek, Joseph Capriati, Terence Fixmer, Adam Beyer), osvetljava nove talente (Monoloc, Black Asteroid, Tommy Four Seven) i tako postaje sinonim za savremeni tehno zvuk. 

Proslogodišnji album Burn Slow objavio je za Mute Records. Nakon godina provedenih upravljajući osećanjima publike na podijumu, ovaj album je bio prilika da Chris još jasnije izrazi svoja osećanja. „Hteo sam da napravim nešto slično čitavog života“, rekao je o ovom albumu. Melodični, psihodelični pravac po uzoru na njegove rane uticaje, označava početak novog poglavlja. Njegovi hvaljeni remiksi za Depeche Mode i Goldfrapp ponikli su iz istih kreativnih ideja – stapanja granica između elektronske i alternativne muzike.

Ove godine započinje saradnju sa belgijskom producentkinjom i jednom od najvećih mladih di-džej zvezda Charlotte de Witte, zajedničkim EP-jem Liquid Slow upravo objavljenim za njen novi lejbl KNTXT.

Nekada maestro sa vinilima, Liebing je među prvima iskoristio inovacije koje je donela digitalna tehnologija. Konfiguracija njegovog Hybrid DJ nastupa podrazumeva produkciju u realnom vremenu, konstantan miks nekoliko numera, kombinaciju lupova i grovova, poznatih muzičkih fraza ali i neobjavljenih deonica. Brojne kolege ističu njegov nastup kao jedinstven, a setove kao unikatne i uvek različite. Rezultat saradnje sa Native Instruments, specifična di-džejing tehnologija kreirana po njegovim idejama i potrebama, postala je tako dostupna širom sveta. https://djtechtools.com/2017/03/09/chris-liebing-interview-gear-walkthrough-2-hour-set/

Chris Liebing je jedan od vodećih tehno izvođača današnjice i hedlajner festivala kao što su Time Warp, Burning Man, Awakenings, WMC, BPM, Hyte, ADE, Sonus, DGTL, Hyperspace, zvezda najvećih žurki na Ibici (Afterlife, Circo Loco), redovan gost najpopularnijih svetskih klubova (Fabric – London, Labyrinth – Brisel, Block –Tel Aviv, Concrete – Pariz). Vreme prolazi, trendovi se menjaju, ali kvalitet, inovacije i doslednost ostaju; filozofija na kojoj je sagrađena karijera Chris-a Liebing-a, čini da je on uvek korak ispred svih.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.