Charlotte de Witte 30. decembra u Hangaru u Luci Beograd u okviru Central Dance Event-a

октобар 17, 2019
Charlotte de Witte 30. decembra u Hangaru u Luci Beograd u okviru Central Dance Event-a

Najhvaljenija belgijska tehno di-džej zvezda, Charlotte de Witte, nastupiće u ponedeljak 30. decembra u Hangaru u Luci Beograd, na trećoj večeri sedmog izdanja Central Dance Event festivala.

Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za 30. decembar je u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 990 dinara za parter i 1490 dinara za VIP zonu. U prodaji su takođe, kompleti za ceo Central Dance Event festival, po ceni od 2790 dinara za parter i 3790 dinara za VIP.

https://cooltix.rs/event/Cde_2020Day_3-5d9f3e7978c5f90010e2f024

Iako je tek u dvadesetim godinama života, Charlotte iza sebe ima pozamašno muzičko iskustvo. Odrastajući u Belgiji, zemlji bogatoj istorijom elektronske muzike, Charlotte je otkrila elektro i tehno u svojim tinejdžerskim godinama i ubrzo je bila očarana hipnotišućim zvucima iz klubova u okolini Genta. Svoju karijeru započela je radeći na jednoj radijskoj stanici, a nedugo zatim učestvovala je na takmičenju koje joj je obezbedilo nastup na festivalu Tomorrowland. Tada je imala samo 17 godina, a njeni agresivni tehno setovi privukli pažnju najvećih belgijskih promotera.

.

„Upoznala sam tehno zahvaljujući Len-u Faki-ju i njegovom Stranger to stability remiksu za Dustin-a Zahn-a. Kada sam ga prvi put čula samo sam promislila – kakva je ovo muzika… ovo je tako neverovatno dobro!“ – govori Charlotte o svojim počecima. 

Pre nego što je osvojila srca publike i velikih klubova i festivala, pod svojim imenom, muzička andergraund scena ju je poznavala pod alijasom Raving George, sa kojim je takođe imala puno uspeha. Njen singl You’re Mine, izdat 2015. godine za Spinnin’ Records, broji na YouTube-u impresivnih skoro 25 miliona pregleda.

Charlotte de Witte za kratko vreme postala jedno od najinteresantijih imena današnje di-džej scene koja nastupa pred desetinama hiljada ljudi na najvećim festivalskim binama, kao što su Tomorrowland, I Love Techno, Awakenings, Oasis, Sonar, ADE, kao i u udarnim terminima širom klubova na Ibici, u Amsterdamu, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Španiji, Francuskoj, Severnoj i Južnoj Americi, Aziji, Australiji…

Kako se u umetničkom pravcu udaljila od elektro ka agresivnom tehno zvuku koji je postao njen zaštitni znak, osim nizanja nastupa na sve značajnijim festivalima, usledila su i priznanja od svetski poznatih di-džejeva poput Adam-a Beyer-a.

Njene zarazne i impresivne produkcije pokazuju ozbiljan talenat, a našle su mesto na poznatim izdavačkim kućama poput Drumcode, Novamute, Mary Go Wild, Turbo Recordings, Sleaze Records. Njena dosadašnja biografija već je dugačka: pojavljivanje na Essential Mix serijalu na BBC Radio 1, nastup na Boiler Room žurci, naslovnica DJ Mag-a i kontinuirana podrška uticajnih medija poput Resident Advisor, MixMag i XLR8R.

Prvo izdanje za sopstveni lejbl, KNTXT, Charlotte je objavila 27. septembra. U pitanju je EP Liquid Slow koji predstavlja kolaboraciju sa tehno velikanom Chris-om Liebing-om, koji će nastupiti u petak 28. decembra na otvaranju Central Dance Event-a, u saradnji sa Apgrade-om. Ideja za zajednički projekat rodila se na prošlogodišnjem izdanju Awakenings festivala.

Charlotte je prošle godine razvila KNTXT kao koncept i serijal žurki koji putuje svetom, a imala je čak i svoj KNTXT stejdž na Tommorowland festivalu. Liebing je bio jedan od glavnih izvođača na njenim žurkama, a takođe će joj se pridružiti na predstojećim KNTXT događajima na ovogodišnjem izdanju Amsterdam Dance Event-a kao i na žurci koja će se održati u Sportpaleis-u u Antverpenu.

Charlotte De Witte se svakog vikenda širom sveta predstavlja svojim eksplozivnim setovima mračnog i beskompromisnog, agresivnog tehna.

„Mračna muzika ima više emocija. Kada puštam muziku trudim se da se povežem sa publikom i ispričam im priču muzikom. Naravno, želim da se dobro provedu, oslobode i uživaju, ali istovremeno i da dugo nakon mog seta sećaju moje muzike.“ – izjavila je Charlotte.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.