Big Fashion Shopping Centar – tržni centar Karaburme

јул 27, 2018

Šta ima u Big Fashion Shopping Centru?

 

U Big Fashion tržnom centru očekuje vas preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova na dva nivoa i treći sprat posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi, sa velikim izborom restorana, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav.

Ovde se nalaze i pošta, IDEA, menjačnice, hemijsko čišćenje, optika, mobilni operateri, kao i mnogo zabave i dešavanja.

Juhu igraonica je idealno mesto za decu, i jedna od mnogih igraonica za decu u Beogradu.

Doncafe, Monument, Cineplexx Big Fashion Shopping Centra donose sve što vam treba da provedete lep dan i efikasno obavite svoju kupovinu, zabavite se i opustite.

Big Shopping centar nalazi se nedaleko od Belano apartmana na Karaburmi, Tašmajdanu, pa i Skadarlije.

 

Tržni centri u Beogradu – kontroverza i oprečni stavovi

 

Kada su počeli da se pojavljuju, tržni centri su bili prihvaćeni na različite načine. Neki su to nazivali krajem svih vrednosti, poslednjom pobedom kapitalizma, ulaskom konzumerizma na velika vrata i slično. Međutim, iako suština tržih centara jeste u tome da se obavi neka kupovina, aktivnost, pogleda film ili jede, oni donose u svoj komšiluk i mnogo toga više.

 

 

Tržni centri kao srce zajednice

 

Možda ne deluje tako na prvi pogled, ali tržni centri pored naizgled konzumeristčkih dešavanja donose u zajednice koje njima gravitiraju i brojne aktivnosti i događaje, posebno za decu. Na neki način, pokrivajući široku publiku, posebno porodice, zaista se trude da uključe sve, osmišljavajući dodatni sadržaj, kreativne radionice, organizujući gostovanja popularnih ličnosti, nastupe i muzička dešavanja. Posebno se vidi atraktivnost velelepnih holova tokom sezona praznika.

Leti su to mesta u kojima se možete osvežiti, popiti kafu i opustiti, a zimi ugrejati i skloniti od vremenskih prilika kako biste na miru obavili regularnu kupovinu ili pronašli neki lep poklon.

Tržni centri postali su i zona druženja, zabave za sve generacije, pa tako obavezni bioskopi i restorani, praktičnost parkinga, posebno kada znamo kakav je parking u Beogradu, doprinose tome da su uvek rado posećeni.

 

big shopping centar

 

Karaburma – Velika opština za Big Fashion Shopping Centar

 

„Karaburma“ zvuči kao „crni prsten“ na turskom. To bi moglo značiti da su ljudi trebali zaobilaziti područje kao da je zabranjeno; ili da je tu bio turski zatvor tog imena; ili da su na tom mestu izvršavane smrtne kazne vešanjem o neku alku; ili da su Turci pogubljenje eufemistički zvali „venčanje sa smrću“ (jer burma je venčani prsten).

Međutim, na starim osmanlijskim i austrijskim kartama, područje je imenovano kao Kajaburun (Kaya-burun), što na turskom znači „stenoviti rt“ – Zvezdarsko brdo (odn. Veliki Vračar) je nekada bilo bliže Dunavu nego danas. Na karti kapetana Amana iz 1721-22. (vreme druge Austrijske okupacije), na staroj Karaburmi je označen jedan kamenolom (Stein Bruch)

Karaburma se nalazi između naselja Zvezdara (jug), Bogoslovija (zapad), Ada Huja (sever), Rospi Ćuprija (istok) i Ćalije (jugoistok). Njena južna granica (ul. Dragoslava Srejovića, bivši Partizanski put) takođe je i opštinska granica između Palilule i Zvezdare (s druge strane se nalazi Zvezdarska šuma). Severna granica je Višnjička ulica, a istočna Mirijevski bulevar.

Karaburma je pretežno stambeno područje, jedno je od naseljenijih krajeva Beograda, sa ukupno 55.343 stanovnika u svim mesnim zajednicama. U naselju postoje dve zelene pijace i Omladinski stadion, na kojem igra OFK Beograd.

(source: Wikipedia)

 

O KOMPANIJI Big CEE

 

BIG CEE Srbija predstavlja deo kompanije Big Shopping Centers Israel koja trenutno rukovodi sa 58 šoping centara širom sveta, uključujući 27 šoping centara u SAD i 3 u Srbiji.

BIG Fashion je najveći tržni centar u starom delu Beograda, a ovaj gigantski kompleks pruža široki izbor robe i kvalitetan sadržaje za sve Beograđane, svih uzrasta.

Ovaj projekat predstavlja jedan od najvećih izraelskih investicija u oblasti nekretnina u Srbiji.

 

Projekti kompanije BIG CEE u Srbiji:

 

 

Kako doći do big fashion šoping centra (Višnjička 84, beograd)

Linije gradskog prevoza koje vode do Big Shopping Centra su: 25p, 32, 32e, 35,35L, 74, 202, 16, 23, 25

 

 

Korisne informacije – Big Fashion Shopping Centar

 

Tržni centar BIG Fashion

Adresa: Višnjička 84 , 11060 Beograd (Palilula)

Kontakt telefon: 011/4320‑111

website: www.bigfashion.rs

Kontakt email: office@bigfashion.rs

Radno vreme Big Fashion Shopping Centra

Ponedeljak 10:00-22:00

Utorak 10:00-22:00

Sreda 10:00-22:00

Četvrtak 10:00-22:00

Petak 10:00-22:00

Subota 10:00-22:00

Nedelja 10:00-22:00

Radno vreme drugih objekata u Big Fashion tržnom centru:

Radno vreme IDEA: 09-22h

Radno vreme Cineplexx Big Fashion: 15 – 01 (vikendom 11 – 01h)

Radno vreme pošte u Bih Fashion Centru: 09 – 19h

Radno vreme Fud korta: 10 – 23h

Radno vreme Macao Slot Klub: 10 – 04h

Juhu igralište

Telefon: 063 66 22 99, 011 40 52 694

Drugi sprat – Lokal 206

BIG FASHION – idealna destinacija gde je vaš svet uvek u centru pažnje.

Renta stan Beograd

 

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.