Beogradska zima za vedar kraj godine

децембар 23, 2017
Некатегоризовано

Od 25. do 28. decembra u okviru manifestacije Beogradska zima, na Trgu republike će biti održani Muzički dani, kao uvertira u veliku koncertnu proslavu Nove godine.

Za svakoga će se naći ponešto i ove godine program je obuhvatio najrazličitije žanrove.
Ljubitelji dobrog zvuka pronaći će ponešto za sebe u bogatom četvorodnevnom programu podeljenom na četiri tematske celine – rok, hip hop, elektro i pop.

Prvo na redu, da probije led biće rok dan, i to 25. decembra u 20.00.

Beogradsku zimu će otvoriti The Bangcocks, sastav koji neguje moderni rok pristup sa jasnim uticajem hard roka i grandža, a od 21.00 nastupa beogradski power bluz-rok trio Texas Flood.

The Bangcocks

Kultni alternativni bend Kanda, Kodža i Nebojša nastaviće sa dobrim zvukom od 22 časa, a zatim će od 23.00 na bini biti Đorđe Miljenović sa svojim autorskim numerama u bluz, kantri, soul i rok žanru.

Strancima i gostima Beograda koji stižu možda u svoje apartmane na dan i dva i možda i nedelju dana ranije, ovaj dan će biti malo teži jer nastupaju lokalni bendovi. Bez obzira ljubiteljima hip hop zvuka će ovo biti zanimljivo.

belano apartmani stan na dan

Dakle, utorak, 26. decembar, biće hip hop dan, a prvi nastupa Iskaz, sastav poznat po angažovanim tekstovima i fuziji hiphopa, fanka i hard roka.

Kultni MC Bvana i Neznani ludaci nastupaju od 21.00, a od 22.00 rep duo THC la Familija. Koncert legendarne grupe Prti Bee Gee će zatvoriti ovo veče.

Prti Bee Gee

Sledeći dan, sreda, 27. decembar, rezervisan je za ljubitelje elektronske muziku, pa će se među izvođačima naći poznata imena beogradske klupske scene – Kristijan MolnarDanijel Čehranov i Ilija Đoković. Beograd sve više neguje tradiciju dobrog elektronskog zvuka, a u ambijentu centralnog trga, ovo veče će svakako biti pomalo nesvakidašnje za sve goste.

Kraj manifestacije obeležiće pop dan – četvrtak, 28. decembar. Tradicionalno, pop muzika jeste ono što privlači najviše publike, tako da se očekuje dobra zabava i veselje uz lagane i popularne melodije.

U tom smislu će nekadašnja pevačica benda Svi na pod! koja je ove godine krenula u svoju solo karijeru zapaženim debi albumom, Bojana Vunturišević, nastupiti prva od 20.00.

Gitarinet duo sa svojim originalnim obradama pozna  tih pesama uslediće odmah posle nje, a zatim će se sa publikom družiti i dobro poznata ljubiteljima domaće muzičke scene, Ana Stanić.

ana stanic

Irie FM, bend koji je u poslednje vreme u žiži javnosti zahvaljujući svežem zvuku zatvoriće ove muzičke svečanosti. Njihovi hitovi koji su veoma brzo dospeli na sve top liste biće pozitivan uvod u same finalne novogodišnje svečanosti i naravno-pripreme za ulazak u 2018. godinu.

U nastavku možete pogledati kompletan plan i program Muzičkih dana za 2017.

Muzički dani 2017 – program

Ponedeljak, 25. decembar – Rok dan
20.00… The Bangcocks
21.00… Texas Flood
22.00… Kanda, Kodža i Nebojša
23.00… Đorđe Miljenović bend

 

Utorak, 26. decembar – hip-hop dan
20.00… Iskaz
21.00… Bvana i neznani ludaci
22.00… THC la Familia
23.00… Prti BG

 

Sreda, 27. decembar – Elektro dan
21.00… Kristijan Molnar
22.00… Danijel Čehranov
23.00… Ilija Đoković

 

Četvrtak, 28. decembar – Pop dan
20.00… Bojana Vunturišević
21.00… Gitarinet duo
22.00… Ana Stanić
23.00… irieFM

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.