Belgrade Future Gaming 2022

Belgrade Future Gaming 2022

мај 25, 2022

Prođemo li ulicama grada ili se malo duže zadržimo na nekom televizijskom programu, iznenadićemo se koliko igara na sreću ima i koliko se u njih ulaže. Većinu kazina možete posetiti uživo i na licu mesta okušati svoju sreću, a u poslednje vreme sve su popularnije igre koje možete igrati i onlajn.

I dok se uveliko uzdamo u srećne okolnosti, sujeverno razmišljamo o srećnim danima ili brojevima, dobro je znati jednu činjenicu –ove igre se sprovode po tačno propisanim pravilima, na aparatima koji funkcionišu algoritamski po principu slučajnosti i vrlo su tačni i isprogramirani.Ono što sve nas zanima: ne postoji mogućnost prevare! Uprava za igre na sreću je zvanična državna institucija koja kontroliše izvođenje ovih igara i ima tačno utvrđena pravila kakvi ti aparati moraju da budu – ispravni, licencirani i softverski ispravni da funkcionišu na principu slučajnosti. Dakle, čista sreća!

Gaming sajam u Beogradu – izložba najsavremenijih aparata za igre na sreću

Beograd će biti u prilici da poput najvećih svetskih gejming sajmova koji se redovno organizuju u čuvenom Las Vegasu ili Londonu, organizuje sajam na kome će se predstaviti noviteti u gaming industriji. Izlagači će imati prilike da predstave najsavremeniju i tehnološki najnapredniju opremu za igre na sreću, najbolje aparate, kao i softverska rešenja i prateće servise za što bolje korisničko iskustvo.

Izložba će se održati na tradicionalnom mestu Beogradskog sajma, 31.5 i 1.6. a izlagači su vodeće svetske firme koje računaju na plodno tržište jugoistočne Evrope i plasman svojih proizvoda u države regiona – BiH, Makedoniju, Hrvatsku, Bugarsku, Rumuniju, Albaniju. Belgrade Future Gaming sajam je prepoznao regionalno rastuće tržište, potrebu za još kvalitetnijim iskustvom i zato je omogućio da budemo u korak sa svetskim trendovima.

Na Belgrade Future Gaming imaćemo prilike da se upoznamo sa najsavremenijom tehnologijom aparata (otuda ovo „future“ u nazivu), da budemo u korak sa svetskim trendovima, ali i da zainteresovani vlasnici kazina mogu da nabave najsavremeniju opremu, softversku podršku i hardverske servise iz oblasti. Biće izloženi i predstavljeni proizvodi kao što su video igre, slot mašine, mašine za više igrača, komponente i rezervni delovi, softveri za internet kockanje, softver za rezervacije, informacioni sistemi i još mnogo toga.

Prvi gejming sajam je održan 2007. godine kao jedinstvena prilika da proizvođači opreme za igre na sreću predstave svoje proizvode i usluge u ovom regionu i na taj način dođu do većeg broja korisnika. Tokom godina sajam je okupio vodeće svetske proizvođače proizvoda i platformi iz Gaming industrije i time zauzeo vrh u ovom delu Evrope.

Ove godine sajam se odžava 14. put sa ciljem da zainteresovani mogu da nabave i kupe najbolje automate i aparate i da na taj način još više unaprede svoje poslovanje. Nema bolje prilike za edukovanje iz ove oblasti, uspostavljanja novih poslovnih saradnji i širenja svog posla.

Istorija igara na sreću u Srbiji

Prve igre na sreću u Srbiji organizovane su početkom 19. veka za vreme kneza Miloša Obrenovića. Knez ih je ozakonio, kako bi pomogao privredu zemlje. Svake druge nedelje je bilo izvlačenje dobitaka koji su objavljivani u Srpskim novinama. Postoje podaci da su 1834. godine glavna premij bili konj i kola, srebrna sablja i sat.

Godine 1838. počele su da se prodaju srećke poslanstvima od strane Uprave Klasne lutrije Srbije, koja je postala jedna od najbogatijih državnih preduzeća. Državna klasna lutrija u Beogradu je obnovljena posle Prvog svetskog rata i njene poslovnice su otvorene širom Kraljevine SHS. Nakon Drugog svetskog rata bubnjevi su se najpre vrteli ručno, a zatim je kupljen prvi električni bubanj sa 6 komora.

Od 70-ih godina 20. veka prestala je da postoji zajednička Lutrija Jugoslavije, već je svaka republika i pokrajina dobila svoju državnu lutriju. Državna lutrija Srbije osnovana je 2004. godine i najpoznatije igre su joj Loto i Bingo.

Danas postoji četiri vrste igara na sreću koje se mogu sprovoditi u skladu sa zakonom:

  • Klasične igre na sreću (loto, bingo, tombola)
  • Posebne igre na sreću (igre na automatima, rulet, blackjack)
  • Nagradne igre u robi i uslugama
  • Igre na sreću na internetu.

Pravilnik o softverskim i hardverskim karakteristikama aparata

U Srbiji postoji više od 33000 automata za igre na sreću i potrebno je da svi budu licencirani i prijavljeni nadležnoj upravi i da ispune sve propisane uslove koji podrazumevaju i naknade za organizovanje igara na sreću. Evo šta to podrazumeva:

  • Aparati moraju biti tehnički ispravni.
  • Automati moraju funkcionisati prema korisničkom i servisnom uputstvu.
  • Rezultat igara na automatima mora zavisiti isključivo od slučaja koji definiše softverski ili hardverski generator slučajnih brojeva.
  • Automati moraju da imaju 4 bročanika koji će beležiti iznose i ne smeju imati prekid memorije ukoliko se desi prekid napajanja električnom energijom.
  • Strogo se kontrolišu od strane nadležnog inspektora.
  • Servis aparata se vrši u ovlašćenim servisima koji su odobreni od strane države.

Zbog svega ovoga Belgrade Future Gaming je pravo mesto za one koji žele da se na siguran, napredan i legalan način bave ovim poslom jer će najbolji svetski proizvođači predstaviti svoje automate koji su poslednja reč tehnologije. Ne propustite Belgrade Future Gaming sajam i šansu da podignete vaše poslovanje na viši nivo. Ukoliko vam je potreban smeštaj za boravak u Beogradu, pogledajte raspoložive apartmane na sajtu Belano apartmana. Udobni, odlično opremljeni, luksuzni i na najboljim lokacijama

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.