Beer Garden 2019. u Beogradu

јул 30, 2019

Beer Garden je festival koji se održava na makiškoj strani Ade Ciganije, kod velikog parkinga. Ova manifestacija na otvorenom organizuje se od 2015. godine i traje tokom juna, jula i avgusta.

Prvi Beer garden je za 34 dana posetilo oko 100.000 ljudi koji su uživali u 70 muzičkih koncerata, što je dalo jasan znak da će se tradicija ovakvog festivala nastaviti.

Pored svakodnevnog muzičkog programa podeljenog u nekoliko celina (rok, pop, mejnstrim, di džej matine žurke), u „pivskog bašti“ su ponuđene najrazličitije vrste domaćih i stranih piva, ekskluzivnih brendova iz Irske, Kanade, Amerike i drugih zemalja koji se inače ne mogu naći u ponudi na domaćem tržištu.

Ulazak na Beer Garden je besplatan, a festival je otvoren u letnjem periodu radnim danima od 16 časova do ponoći, a vikendom od podneva do ponoći.

Otvaranje kupališne sezone – podignuta Plava zastava

Od subote, 15. juna u 10.00, kada je podignuta „Plava zastava“ i koja je zvanično označila početak sezone kupanja na Savskom jezeru traje kombinacija sportskih aktivnosti i muzičkih događaja na Adi.

„Plava zastava“ je najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu, tako da će naši sugrađani i gosti Beograda i Belano apartmana, naših brojnih smeštaja u Beogradu mogu bezbrižno da se kupaju i uživaju na plažama Ade Ciganlije svakoga dana od 10.00 do 19.00 zaključno sa 8. septembrom, a na raspolaganju će konstantno biti i spasilačke službe i služba hitne medicinske pomoći.

Svaka nova letnja sezona je vreme kupanja i uživanja na lokaciji koja pruža zadovoljstvo boravka na plaži i u prirodi, svim gostima i stanovnicima Beograda, već dugi niz godina. Festival Beer Garden, koji je bio i nastavlja da bude domaćin mnogim popularnim, ali i mladim bendovima današnje scene, donosi vreme za sve i porodice i mlade i zaljubljene i decu i starije.

.

Beer Garden – fešta do 4. avgusta

Na bini Beer Garden-a, koji ove godine traje od 15. juna do 4. avgusta u ponudi je bogat muzički program koji je centar dešavanja u toku letnje sezone na popularnom beogradskom moru.

Program manifestacije Beer Garden 2019.*

*program je zbog vremenskih (ne)prilika menjan nekoliko puta

U junu vremenske prilike jednostavno nisu bile naklonjene brojnim ljubiteljima prirode i piva u Beogradu. Nekoliko najavljenih nastupa na Beer Gardenu moralo je da se odloži i pomeri za drugi termin – kad se nebo smiluje, što konačno u julu i jeste.

14. jun  – 04. avgust 2019.

14. jun / Galija / YU grupa

15. jun / Plejboj + Buč Kesidi

17. jun / Nenad Zlatanović aka Mr Swagger

18. jun  / Nežni Neizbežni

19. jun / Remake

20. jun / Veče Vlade Divljana *pomereno za 23. jul

21. jun / Nikola Vranjković + gosti 3mačke100godina

22. jun / Bjesovi + KST hor

23. jun / CC Trip *nastup pomeren za 07. jul

24. jun / Terzze *nastup pomeren za 15. jul

25. jun / Nenad Zlatanović aka Mr Swagger

26. jun / Euterpa

27. jun / Rundek / Haustor Tribute

28. jun / Zoster + Hadži Prodane Duše

29. jun / Artan Lili + Dogs in Kavala

30. jun / Beogradski Tribute Bijelo Dugme

1.jul / Misemanta

2.jul / Just Like Johnny Cash

3.jul / Dea Dia

4.jul / Marley Brown LIVE MASHup

Push Up Challenge – takmičenje u sklekovima u muškoj i ženskoj kategoriji. Oni koji urade najviše sklekova, osvajaju najviše piva za svoju ekipu.

5. jul / Kanda kodža i Nebojša

6. jul / Đorđe Miljenović

7.jul / CC Trip

9.jul / Humanitarni koncert

10.jul / Nenad Zlatanović aka Mr Swagger *nastup pomeren za 22. jul

11.jul / Maljčiki

12. jul / Bolesna štenad / Navy ne obećava / SUS

13. jul / Obojeni program *nastup pomeren za 19. jul

14.jul / Tanja Jovićević i Reunion funk band *nastup pomeren za 28.jul

15. jul / Terzze

16. jul / New York Ska – Jazz Ensemble

18.jul / EKV / Tribute Night

19.jul / Obojeni program / E-Play / Straight Mickey and the Boyz

20.jul / Moto skup MC Srbi: Jorgovani

21.jul / ProRock

22.jul / Nenad Zlatanović aka Mr Swagger

23. jul / Veče Vlade Divljana + Haustora i Rundeka

25. jul / David Bowie Tribute / Gift

26. jul / Straight Jackin / Prti Bee Gee

27. jul / Ničim izazvan

28.jul / Tanja Jovićević i Reuniun Funk Band

29. jul / CC Trip

31.jul / Muse Tribute – The Black Holes

2. avgust / IRIEfm / d r a m /

3.avgust / Hali Garden

4. avgust / Soulfly

.

BELANO Kontakt

Ako volite kulturne manifestacije i interesuje vas tako nešto prilikom vaše posete, potražite smeštaj u Beogradu na dan ili duže, i pronađite upravo neki od popularnih festivala nedaleko od naših Belano apartmana. Ako želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka i želite da se dobro provedete tokom nekog važnog događaja ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan u centru grada, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.