Avio karte u Beogradu: 5 pouzdanih agencija za kupovinu karata!

октобар 4, 2019
kupovina avionskih karata u beogradu

Kada nabavljate avio karte imajte u vidu da se zapravo radi o velikoj svetskoj berzi avio karata. Na ovoj berzi se sve avio kompanije takmiče za putnike, bilo po ceni, kvalitetu usluge, dodatnim pogodnostima kao što su besplatan prtljag, sakupljanje milja i sl. a vi, putnici ste u prilici da izaberete opciju koja vam najviše odgovara.

Iako se često desi da brojne opcije u ponudi nisu idealne za svakoga, u poslednje vreme je cena jedan od ključnih faktora za odlučivanje prilikom kupovine avio karte.

Naši gosti Belano apartmana i smeštaja u Beogradu dolaze sa svih strana. Internacionalni putnici možda više vole luksuzni smeštaj na Novom Beogradu, dok low cost putnici ćele komforan smeštaj u centru grada kako bi bili u centru dešavanja. Isto tako kao što postoje razne preferencije vezane za apartmane u Beogradu, postoje i preference vezane za avio karte koje će putnike dovesti u Beograd. Sve se svodi na balans onoga koliko ste spremni da priuštite, istrpite, kao i koliko blagovremeno planirate svoje putovanje, karte, pa i smeštaj u Beogradu.

1.Avio karte rs

Agencija Intertravel osnovana je u Beogradu 2009. godine. Specijalizovana je za prodaju avio karata, aranžmana i hotelskog smeštaja, a u ponudi je osiguranje i druge turističke usluge.

Intertavel je deo Putnik grupe, osnovane 2000. godine, koja se u Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj i Srbiji bavi poslovima prodaje avionskih karata i ostalim uslugama u oblasti turizma.

Agenciju izdvaja jedinstveni servis pošto je naš Call Center na usluzi klijentima 365 dana u godini. Jednim pozivom može da se kupi avio karta, da se obezbedi aranžman ili hotelski smeštaj i polisa putnog zdravstvenog osiguranja za putovanja po celom svetu.

Ono što garantuje vrhunski kvalitet koji nude je dostupnost 560 prevoznika u sistemu, saradnja sa brojnim avio kompanijama i konstantne akcije i popusti na avio karte, kao i saradnja sa najpoznatijim svetskim turoperaterima i osiguravajućim kućama.

.

Turističke usluge pružaju:

– online … veoma lako i brzo u samo nekoliko klikova;

– telefonskim pozivom … brojni operateri su dostupni svakog dana bez obzira na vikende ili praznike a govore srpski, nemački i engleski;

– u poslovnici … njihova kancelarija otvorena je za putnike radnim danima od 9:00 do 16:00, a subotom od 9:00 do 14:00 (Beograd; Topličin venac 19-21, II sprat), dok nedeljom poslovnica ne radi.

Pozovite njihov Call Centar na 011 310 89 99 – svakog dana od 08:00 do 20:00!

U Nišu ih možete naći u Cara Dušana 39, radnim danima od 09:00 do 17:00, a telefonom na 018 300 222, svakog dana od 8 do 20 časova!

Putnik grupa ima poslovnicu u Švajcarskoj, na Aerodromu Cirih (Terminal 2 – Poletanja/Abflug; CH-8060 Zürich, Flughafen), a posluje i u Nemačkoj i Austriji.

Call Center (8:00 – 20:00)

Švajcarska … +41 43 544 7007

Nemačka … +49 211 955 89 895

Austrija … +43 1 890 16 62

Pronađite ih online:

Švajcarska … www.putnik.ch

Nemačka … www.putniktravel.de

Švajcarska … www.putnik.ch

Bilo gde u svetu … www.putnik.at

2. Filip travel

FlyFilip.rs nastao je kao ideja da se klijentima turističke agencije Filip Travel maksimalno olakša, pojednostavi i ubrza kupovina avio karata.

Na portalu www.flyfilip.rs najbrže i najlakše možete sami rezervisati i uplatiti avio kartu. U FlyFilipu možete kupiti najpovoljnije avio karte svih svetskih avio kompanija. Ljubazno osoblje FlyFilip-a je tu da vam pruži uslugu maksimalnog kvaliteta i sve informacije u najkraćem roku.

Možda niste znali, kada su 1993. Godine počeli, to je bilo upravo vazeno za prodaju avio karata.

.

Kako su godine prolazile, Filip Travel doo je postajao sve veći organizator putovanja, a avio karte je razvijao kao poseban sektor. Danas je Filip Travel vodeći turoperator u Srbiji i bavi se organizacijom putovanja u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata, kao i minibus i autobuskim prevozom.

U direktoj saradnji sa svim svetskim avio kompanijama (ponosni smo nosilac licence IATA) svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije u željenim terminima.

Veoma brzo i lako pronaćiće najpovoljniju avio kartu i najbolje termine leta za destinacije do kojih želite da odletite.  Ljubazno i profesionalno osoblje FlyFilip –a će vas, uz višegodišnje iskustvo i poznavanje najnaprednijih rezervacionih sistema, najjednostavnije i najekonomičnije uputiti do željenih destinacija.

Inovacija koju donosi www.flyfilip.rs je mogućnost kupovine avio karte online. U par jednostavnih koraka na portalu www.flyfilip.rs možete pretražiti željene letove, rezervisati ih i uplatiti.

Ukoliko vam je ipak neophodna asistencija, savet i pomoć prilikom kupovine možete ih pozvati na 011/4-159-169.

Čekaju vas i na adresi Trg Nikole Pašića broj 8 kako biste zajedno našli najbolje rešenje za vaš naredni let.

Jeftine avio karte možete potražiti i u svim ostalim poslovnicama Filip Travel-a.

Upite sa željenim datumima i destinacijama možete slati i na adresu avio@flyfilip.rs.

Pratite promotivne akcije putem sajta i društvenih mreža FlyFilip, pretražite letove prema datumima i željenom itinereru brzo i lako, rezervišite online ili lično u FlyFilip poslovnicama.

3. Jeftine avio karte rs

Radno vreme korisničkog centra:

Pon. – Petak: 09:00 – 17:00

Subota: 09:00 – 14:00

Nedelja: Neradni dan

Radno vreme poslovnice Resavska 11, Beograd:

Pon. – Petak: 09:00 – 17:00

Subota: 09:00 – 14:00

Nedelja: Neradni dan

Poslovno ime firme: Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge  VDV DOO BEOGRAD 

Prijem reklamacija:

Potrošač može da izjavi reklamaciju usmeno, pismenim putem, pozivom na telefon 011/32-23-111 ili elektronskim putem slanjem emaila na vdv@sbb.rs, u objektu gde je usloga kupljena na adresi Resavska 11, Beograd a u vreme radnog vremena poslovnice.                     

Ime i prezime lica za reklamaciju: Nataša Varagić

Možete nas kontaktirati putem elektronske pošte,faksa, ili call centra.U dnu stranice postoji kontakt formular preko koga nam možete direktno sa sajta poslati pitanje.Naši agenti će Vam odgovoriti u što kraćem periodu.

4. Balkan fun travel

Najpovoljnije avio karte uz samo nekoliko klikova. Bilo da tražite povoljne ili low cost avio karte za ceo svet, kao i avionske karte u visokom klasama, pošaljite nam upit za manje od 60 sekundi, a naši eksperti će Vam odgovoriti sa najboljim ponudama. Naravno, putem Balkan Fun sajta možete i sami pronaći najjeftinije avio karte uz pomoć jednostavnog pretraživača.

Ako i Vi poput mnogih drugih ljudi niste strpljivi i ne razumete se u pronalaženje povoljnih avio karata, i radije biste da neko odradi to umesto Vas – tu uskačeBalkan fun!

Uz pomoć besplatnog VIP upita za avio karte, možete za samo jedan minut uneti sve potrebne informacije kako bi njihovi agenti u najkraćem roku pronašli povoljne avio karte za Vas. Tokom celog procesa će obavljati pretragu u svrhu pronalaženja najbolje avionske karte prema Vašim potrebama.

.

U većini slučajeva putnici koji šalju upite žele najjeftinije avio karte u datom trenutku, što vam i nude. Ukoliko se desi da ne mogu da pronađu avio kartu po željenoj ceni, njihova misija postaje pronalazak najbolje alternative, uz veliki izbor drugih opcija koje Vam mogu poslužiti kako bi se Vaš put odvijao po planu.

5. Jumbo rs

Kompanije koje imaju lošije veze ili duže vreme putovanja često nude povoljnije cene i time to kompenzuju a najbolja cena pobedi.

Avio karte možete rezervisati na više načina:

Online pretragom uz pomoć formulara za avio karte na ovoj stranici

Slanjem upita na www.jumbo.rs/pitajte-nas 

Pozivanjem našeg stručnjaka za avio karte na +381 11 303 88 77

Slanjem e-mail poruke na avio-karte@jumbo.rs

Dolaskom u poslovnice Jumbo Travel-a – Beograd – Brankova 28, Beogradska 33, Novi Beograd – Antifašističke borbe 14

Rezervacija je besplatna i moguće je napraviti je u svakom trenutku. Svaka rezervacija ima svoj rok za kupovinu u kome treba da se odlučite da li želite da kupite tu avio kartu ili ne. U međuvremenu možete menjati rezervaciju za druge opcije, datume, vremena, avio kompanije i cene a mi to sve radimo besplatno i u cilju pronalaženja najbolje opcije koja vama odgovara.

Kada se odlučite i obavite kupovinu nastaje ugovorni odnos između avio kompanije i Vas, a posredstvom agencije. Od tog trenutka sve promene rezervacije se rade po uslovima avio kompanije a što su karte jeftinije to su uslovi promena i otkazivanja rigorozniji.

BELANO STANOVI NA DAN BEOGRAD: Kontakt podaci

A ako dolazite u Srbiju kako biste upoznali ovaj grad i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete najbolji i jeftin smeštaj u Beogradu ili pronađete sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano blogu.

.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete savršeni filmski klasik ili otkrijete novi način uživanja u ovoj umetnosti, a nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.