Apartmani kod kliničkog centra Srbije

март 22, 2018
Некатегоризовано
Smestaj Klinicki Centar

Apartmani u blizini kliničkog centra Beograd

Men sana in corpore sano, kaže latinska izreka, a kada to nije slučaj i kada posustanemo telom, ili pak možda duhom, verovatno jedno od najboljih lokacija na kojima se možemo naći jeste upravo Klinički centar Srbije sa sedištem u Beogradu. Na Klinički centar ćemo ići i lepim povodima, rutinskim, a na Urgentni u njegovom sklopu često skoknu i oni koji su beogradski noćni provod, slavlje ili veselje malo previše ozbiljno shvatili ili plaćaju danak neiskustvu. Klinički centar je ustanova koja gleda rađanje života, ali i njegove smiraje. Duh ovog zdanja stoji iznad ljudskih sudbina kao svedok onoga što život jeste-prolazni treptaj oslikan brojnim iskustvima i događajima, unikatnim za svakoga od nas.

Ovo je takođe jedna od najtraženijih lokacija u Beogradu. Apartmani kod Kliničkog centra se retko nalaze, bilo da planirate da iznajmite stan na dan ili da kupite nekretninu. Ovi apartmani su specifični, kvalitetne gradnje i uglavnom luksuznog tipa. Blizina Hrama Svetog Save i Železničke stanice, ali i veza sa gradom, Novim Beogradom i autoputem su sve predsnoti ove lokacije, pa ne čudi ni činjenica da je u ovom kraju i cena kvadrata nešto ,,jača“.

 

Šta sve obuhvata Klinički centar Srbije

Klinički centar obuhvata brojne centre u svom sklopu. Tu su: Centar za medicinsku biohemiju, Centar za nuklearnu medicinu, Centar za anesteziologiju i reanimatologiju, Centar za radiologiju i magnetnu rezonancu, Pejsmejker centar, Poliklinika i Centar za naučno-istraživački rad.

Prošle godine je obeleženo i 30 godina od osnivanja Urgentnog centra.

Davne 1987.godine kada je izgrađen, Urgentni centar bio je prvenstveno ustanova namenjena lečenju pacijenata iz Beograda. Danas, trideset godina kasnije, to je jedna od najposećenijih i najprometnijih zdravstvena ustanova u našoj zemlјi, kroz koju dnevno prođe skoro 1000 pacijenata iz čitave zemlјe, pa i regiona. Godišnje se u Urgentnom centru obavi više od 6000 operacija i uradi više od 350.000 analiza u laboratoriji ove ustanove.

Urgentni centar predstavlјa najviši nivo zajedništva klinika, centara i službi Kliničkog centra Srbije, u stručnom radu, organizaciji i tehnologiji rada na zbrinjavanju urgentne patologije na području grada Beograda i Republike Srbije.

Pored ostalog, Urgentni centar danas predstavlja istinskog lidera u razvoju transplantacionog programa u našoj zemlјi, jer se u ovoj ustanovi i najsloženije transplantacije organa obavlјaju redovno, po savremenim metodama. Tri puta povećan broj obavlјenih transplantacija, uz najveći broj ikada obavlјenih transplantacija srca, ugradnja savremenih srčanih pumpi, istih onakvih kakve se ugrađuju u najbolјim svetskim klinikama u Švajcarskoj, Nemačkoj i drugde.

 

Koje sve klinike postoje na Kliničkom centru Srbije?

Klinički centar Srbije obuhvata veliki broj klinika takođe. Tu su:

Klinika za infektivne i tropske bolesti

Klinika za neurohirurgiju

Klinika za endokrinologiju dijabetes i bolesti metabolizma

Klinika za hematologiju

Klinika za psihijatriju

Klinika za neurologiju

Klinika za kardiologiju

Klinika za kardiohirurgiju

Klinika za vaskularnu hirurgiju

Klinika za grudnu hirurgiju

Klinika za pulmologiju

Klinika za digestivnu hirurgiju – I hirurška

Klinika za gastroenterohepatologiju

Klinika za nefrologiju

Klinika za urologiju

Klinika za ginekologiju i akušerstvo

Klinika za očne bolesti

Klinika za ORL i MFH

Klinika za dermatovenerologiju

Klinika za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju

Klinika za alergologiju i imunologiju

Klinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Klinika za opekotine plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju

Pored velikog broja klinika na koje se upućuju pacijenti, ono što je takođe veoma značajno su učestali besplatni pregledi i uopšte posvećenost konceptu preventivnog lečenja. Kaže srpska poslovica ,,bolje sprečiti, nego lečiti“. Ovo je velika istina i u vreme kontroverzne ,,bele kuge“, zdravlje, psihičko kako i fizičko, nacije je opšti prioritet. Teme kao što su pušenje, vakcinacija, natalitet, kardio-vaskularne bolesni i dijabet su samo neke od gorućih pitanja kojima se bave svetski stručnjaci zaposleni na Kliničkom centru Srbije.

Život će vam spasiti mladi doktori ugradnjom stenta, dijagnostički eksperti će vam pomoći da budete upućeni kod odgovarajućeg specijaliste, a na Kliničkom centru se uspešno izvode i transplantacije srca, kao i kompleksni hirurški zahvati.

Iako u sklopu Kliničkog centra postoji i notorna klinika ,,Laza Lazarević“, postoje ona standardna beogradska ludila kojima tu nije mesto. Kao što je ljubav prema gradu koji nudi sve. Kao što je besana noć na splavovima ili čašćavanje društva do u nedogled. Kao što je odluka mnogih da ostanu upravo u Beogradu, koliko god ga drugi krstili novim Berlinom ili Barselonom Evrope, zapravo jedinstvenom i unikatnom gradu u kojem nikad niste sami, osim kad poželite to.

A uz Klinički centar Srbije i ljude koji tamo rade, budite sigurni da bar imate šansu i da budete-zdravi ili izlečeni. Ne čekajte. Redovno se pregledajte.

I uživajte u životu u Beogradu i u našoj prelepoj, takvoj kakva jeste – Srbiji.

SLAVIJA LUX, 1-SOBAN STAN BEOGRAD 42M2

Ovaj izuzetan stan celom svojom površinom veoma uspešno spaja minimalističku tradiciju i jednostavnost Japana sa savremenim izgledom i materijalima koje zastupa italijanski dizajn. Stan odiše mirom bez obzira što se nalazi u prometnoj ulici Kralja Milutina, ali pošto je dvorišno orijentisan, [...]
Price:
50€/day
43 m2
2
1

SLAVIJA LUX 2, 2-SOBAN STAN, BEOGRAD 65 M2

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini Hrama Svetog Save i na svega par koraka od Trga Slavija. U neposrednoj blizini apartmana, na 450 m udaljenosti, nalazi se Univerzitetska dečija klinika - Tiršova, kao i najveći klinički centar u našoj zemlji - Klinički centar Srbije. Nedaleko je [...]
Price:
45€/day
65 m2
3
1
Studio

STUDIO GENTLEMAN, BEOGRAD 30 M2

Apartman se nalazi u Makenzijevoj ulici u jednom od starijih delova grada, Crveni Krst, i u blizini Bulevara Kralja Aleksandra. Iako na vrlo prometnom mestu, ispred zgrade je mini trg uređen zelenilom za kratak predah na otvorenom. Povezanost sa centrom grada je odlična jer se nadomak zgrade nalaz[...]
Price:
45€/day
33 m2
1
1

FLOWER, 1-SOBAN STAN BEOGRAD 55M2

Flower je odlično koncipiran stan za boravak do 4 osobe. Nalazi se na svega 300 m udaljenosti od Kliničkog centra Srbije i Univerzitetske dečije klinike, na uglu ulica Kralja Milutina i Tiršove. Stan ima odvojenu spavaću sobu u kojoj se nalazi francuski ležaj, a u dnevnoj sobi je velika ug[...]
Price:
50€/day
55 m2
2
1

SLAVIJA LUX 3, 2-SOBAN STAN BEOGRAD 65M2

Fantastična lokacija stana Slavija Lux 3  i odlična povezanost sa apsolutno svim delovima grada čini stan idealnim za boravak bilo da ste u Beogradu poslovno ili turistički. U neposrednoj blizini apartmana, na 450 m udaljenosti, nalazi se Univerzitetska dečija klinika - Tiršova, kao i najv[...]
Price:
60€/day
65 m2
3
1
Dvosoban

FRIDA, 2-SOBAN STAN, BEOGRAD 65 M2

Stan se nalazi u Makenzijevoj ulici, u istoj zgradi i na istom spratu, kao i studio Gentleman. Ispred zgrade je mini trg uredjen zelenilom, kao i autobuska stanica sa svim linijama koje vode u samo srce Beograda. Stan Frida je dvorišno orijentisan pa Vam je obezbeđen potpuni mir. U neposrednoj[...]
Price:
65€/day
65 m2
3
1
Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *