Apartmani kao najbolja investicija ove godine

септембар 7, 2023

U našu žemlju dolazi  sve veći broj turista, zato se povećala i potražnju za smeštajem, pa je iz tog razloga apartmanski smeštaj ove godine izbio u prvi plan kao ugostiteljska opcija. Broj apartmana u ponudi svakodnevno raste, potražnja za smeštajem u  njima je odlična prilika da se dobro zaradi, pa se pametni investitori odlučuju upravo za tu opciju.

Mnogi su iskoristili ovaj trend da stanove pretvore u apartmane, vrlo je jednostavno, samo pri opremanju treba da se osluškuju i isprate želje i zahtevi onih koji će taj apartman bukirati, odnosno treba ga urediti prema njihovim afinitetima. Uredjenje jednog apartmana za izdavanje iz tog razloga zahteva dobro promišljanje, on treba da bude komforan, ali i funkcionalan i pre svega da se lako održava, zato je trend da se apartmani oblažu pločicama za kupatilo, ima ih svuda, najbolje su rešenje za podove u ovakvom prostoru i nenadmašna zamena za laminate i parkete koji se zbog frekvencije gostiju brzo habaju.

Pločice za kupatilo kao najbolja podloga u apartmanima

Odabri podne obloge je jedan od ključnih faktora u opremanju i uredjivanju apartmana, prvenstveno zbog funkcionalnosti prostora, a onda i zbog estetskog momenta. Svaka prostorija je za sebe, ima specifične odlike, ali i izazove u opremanju, pa je potrebno dobro razmotriri ponudu materijala i odabrati onaj koji može da obloži sve podne delove apartmana,  a da se ne naruši ni funkcionalnost, ni estetika.  Idealna podloga u apartmanima je ona koja je otporna na habanje, na vlagu i fleke i da se lako održava i čisti. Jednom rečju to su pločice. Kad smo već kod njih, najbolje je da se postavljaju pločice za kupatilo zato što one čvršće od ostalih. Mehanička čvrstoća daje im jaču otpornost na lom i oštećenje, a to je važno vlasnicima aprtmana. Pločice za kupatilo veoma nisko apsorbuju vodu, što smanjuje zadržavanje i stvaranje vlage u apartmanu, svaki će gost bežati od apartmana u kome zaudara vlaga. Struktura ovih pločica je takva da obezbedjuje protivklizavost, što je još jedna mera koja dobrinosi da udobnost apartmana bude na visokom nivou.

Kupatilo kao centar apartmana, a lavabo sa ormarićem njegov dragulj

Kad gosti udju u apartman, očekuju ambijent koji su videli na fotografijama prilikom bukiranja, da je po udobnosti bar približan utisku koji su stekli razgledajući fotografije. Uglavnom potrče u kupatilo, zato što se za njega kaže da je ogledalo apartmana, a da je lavabo sa ormarićem često pravi dragulj ovog prostora. Većini je važno da se s vrata prepozna da se u kupatilu održava red, a taj red podrazumeva da su svi elementi u kupatilu funkcionalni i  da je centralni deo tih apartmanskih kupatila lavabo sa ormarićem u koji treba da se odloži sve što je za higijenu potrebno za tih nekoliko dana boravka, ni previše, ni premalo, ono što se podrazumeva prema nekim osnovnim standardima apartmanskih usluga. Vlasnici apartmana često znaju da iznenade goste pa im u tom ormariću ostave mirisne kupke, šampon, kako bi pokazali da su posvećeni gostima i da su ti sitni znaci pažnje, ustvari, veliki koraci do ponovnog dolaska u njihov apartman.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.