Apartmani Beograd Bajlonijeva pijaca

април 2, 2019
Apartmani Beograd Bajlonijeva pijaca

Apartmani Beograd u blizini Bajlonijeve pijace izbor su za one koji vole urbani gradski deo, ali i boravak u gradu vole da upotpune posetom nekoj od brojnih beogradskih pijaca. Organska hrana i povrće, voće i razne namirnice koje ovde dolaze su savršene za one koji vole u svom smeštaju u Beogradu i da kuvaju. Svi Belano apartmani su u potpunosti opremljeni za to. A pijaca Bajloni je zaista upravo jedna divna pijaca u Beogradu, otvorena još davne 1927. godine.

Dobila je ime po Čehu Ignjatu Bajloniju, vlasniku susedne pivare, a danas je jedna od najvećih i najbolje snabdevenih beogradskih pijaca. Nalazi se u opštini Stari grad, što znači praktično u samom gradskom jezgru i samim tim potpada pod kategoriju apartmana u centru grada.

Oivičena je je ulicama Džordža Vašingtona, Skadarskom, Đorđa Jovanovića, Knez Miletinom i Drinčićevom. S obzirom da je Železnička stanica – Dunav relativno blizu, dominiraju prehrambeni proizvođači iz Banata. Kratkom šetnjom uz Skadarsku se brzo stiće do Knez Mihailove i Terazija, tako da je ovaj smeštaj idealan za sve one koji vole da se gradom kreću pešaka, ili da brzo stignu nezavisno od gradskog prevoza ili taksi službi u Beogradu.

A Belano apartmani vam svakako pomažu da pronađete sve što vam je potrebno za idealan boravak u našoj prestonici.

MILANO LUX, 1-SOBAN STAN, BEOGRAD 60M2

Izuzetno luksuzan apartman u novoizgrađenoj zgradi na Dorćolu, na prvom spratu sa dve terase. Stan je kompletno opremljen nameštajem iz poznatog salona "Kare". Namenjen za boravak maksimum tri osobe kako za kraći, tako i za duži boravak. Stan je po strukturi jednosoban. U spavaćoj sobi je b[...]
Price:
50€/day
60 m2
2
1

GUNDULIĆ , 2-SOBAN STAN , BEOGRAD 60M2

U mirnoj ulici Gundulićev venac, kod Botaničke bašte se nalazi ovaj stan sa dve spavaće sobe i dnevnim boravkom, iz koga se izlazi na predivnu i prostranu terasu, kompletno opremljenu za uživanje u letnjim mesecima. Lokacija stana omogućuje lagane šetnje do boemske četvrti Skadarlija, Kne[...]
Price:
45€/day
60 m2
3
1
Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.