Agencije za čuvanje dece u Beogradu

јун 5, 2019
agencije za čuvanje dece

Kada je u pitanju roditeljstvo danas, agencije za čuvanje dece u Beogradu dosta olakšavaju posao. Sa njima je lako završavati svakodnevne obaveze. Znamo da svaki korak sa decom zahteva dosta logistike i planiranja, a imajući to u vidu, Belano apartmani vam uvek nude i imaju na raspolaganju porodične stanove u Beogradu. Nudimo vam smeštaj u centru za celu porodicu, komforne apartmane i savete na blogu vezano za gastronomiju, provod, ali i pomoć ukoliko vam zatreba upravo usluga neke od agencija za čuvanje dece u Beogradu.

Top 5 agencija za čuvanje dece u Beogradu

1. Agencija Royal Care

Agencija “Royal Care” je tu da Vam pruži visoko kvalitetnu uslugu i pomogne pri odabiru prave osobe koja će preuzeti deo brige o Vašem detetu ili deci.

Svi roditelji znaju koliko je bitno i lepo kada mogu da svoje vreme provedui brinući se o deci, ali nažalost, tempo života mnoge od nas onemogućava da se o njima brinemo onoliko koliko bismo želeli.

Agencija “Royal Care” nudi rešenje – prilagođavaju se potrebama Vaše porodice i u okviru zadatih okvira i pronalaze osobu koja će u skladu sa Vašim instrukcijama brinuti o Vašem detetu ili deci. Zahvaljujući visokoj standardizaciji koju su uveli pri odabiru dadilja, sarađuju iskjlučivo sa stručnim, kvalifikovanim i obučenim osobama.

Prilikom odabira bebisiterki osnovni preduslovi koji moraju biti ispunjeni su minimum srednja stručna sprema kao i prethodno iskustvo u radu sa decom.

Tek nakon toga, bebisiterke prolaze proces selekcije „u tri koraka“:

  • inicijalni intervju sa psihologom
  • set psiholoških testova
  • zdravstvene i zakonske provere

2. Supermama

http://www.supermama.co.rs

Agencija za čuvanje dece SuperMama osnovana je u maju 2011. godine kao jedina agencija koja se bavi posredovanjem u pružanju usluga čuvanja i animiranja dece.

U bazi podataka nalazi se preko stotinu dadilja koje su prošle strogu selekciju, počevši od intervjua unutar Agencije, preko psiholoških testova (test inteligencije, test ličnosti i individualni razgovor sa psihologom), do treninga i obuka za neposredan rad sa decom.

Animacija dece je još jedna od usluga SuperMame, a u pitanju su posebni programi kojim iskusni animatori dečije proslave i rođendane čine drugačijim, maštovitijim jednom rečju – nezaboravnim.

Uvođenjem kreativnih i razvojnih radionica nastao je i Kreativno – razvojni centar gde kroz dramsku igru, slikanje i pisanje daju deci uslove za kreativni razvoj, a roditeljima podršku u vaspitanju i obrazovanju njihovih dečaka i devojčica.

3. Happy Mama

https://www.happymamma.rs/

Happymamma je srećna mama koja zna da je njeno dete u rukama osobe od poverenja za vreme dok je ona na poslu ili posvećena sebi.

Ovaj tim čine najiskreniji ljubitelji dece, koji su sasvim slučajno i psiholozi sa dugogodišnjim iskustvom u profesionalnoj selekciji.

44% kandidata uspešno prođe sam proces selekcije uz visoko postavljene kriterijume. Svaka angažovana dadilja prolazi kroz obavezan i besplatan kurs prve pomoći jer Happymamma ništa ne podrazumeva, niti prepušta slučaju. Bezbednost najdražih je na prvom mestu.

Često, a sve više i više i školske obaveze mogu biti izazov za porodicu pored svih drugih obaveza. Zato su razvili liniju mentora koji pomažu školarcima u svemu što je potrebno. Mentor uči sa decom, igra se sa njima, vodi ih na sportske i vannastavne aktivnosti i, što je najvažnija stvar, uživa u njihovom napredovanju i odrastanju.

4. Siterka

https://siterka.com/

Jednostavno, brzo – i na jednom mestu

Koristeći siterka.com sajt dobijate pristup velikom broju bebisiterki i dadilja širom Srbije. Ovaj sajt daje vam mogućnost da lako pronađete osobu koja najbolje odgovara vašim potrebama, potrebama vaše porodice. I sama web aplikacija pomaže vam u potrazi za idealnom bebisiterkom ili dadiljom. Možete koristiti više od 20 kriterijuma u vašoj pretrazi ili jednostavno možete objaviti oglas i čekati da se kvalifikovan i profesionalan kandidat javi vama.

5. Mirna kuća

http://www.mirnakuca.com/

Agencija za čuvanje dece MIRNA KUĆA je osnovana je 2008. godine.

Poseduje dozvolu za rad Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja za poslove posredovanja i zapošljavanja. Do sada su uspešno zapošljavali profile koji su obavljali usluge pomoći u kući: bebisiting, nega starih i bolesnih lica, domaćice kuće, održavanja poslovnih prostora, stambenih zgrada, apartmana, hostela i spotskih objekata.

Svoju delatnost šire i na zapošljavanje osoba sa invaliditetom, a aktivnosti i na prekvalifikaciju nezaposlenih lica.

Baza obuhvata  oko 5.000 nezaposlenih lica različitih stručnosti koja su do sad tražila zaposlenje. Do sada smo ostvarili uspešnu saradnju sa 2.400 klijenata na čiji zahtev smo odgovorili selektujući i zapošljavajući odgovarajuće profile.

Od 2009. godine ovde zaposleni radnici obavljaju poslove održavanja, pratnje dece u školu, recepcionarske poslove u Internatonal School of Belgrade.

Tim menadžera za ljudske resurse i psihologa bavi se tim bildingom preduzeća.

Predavanja iz oblasti poslovne komunikacije obuhvataju savremene teme kojima se povećava produktivnost firmi i poboljšavaju međuljudski odnosi.

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka u našim apartmanima u Beogradu, želite da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, pronađete bejbisiting servis kako bi vam pomogao u logistici – tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan na Voždovcu, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.