Agencije za čišćenje i održavanje zgrada u Beogradu: 3 predloga za izbor!

октобар 5, 2019
Agencije za čišćenje i održavanje zgrada u Beogradu

Profesionalno čišćenje zgrada ne obezbeđuje samo očuvanje vrednosti objekta. Čist i održavan prostor pospešuje, pre svega, blagostanje njegovih korisnika i posetilaca.

Bilo da se radi o održavanju Vašeg prostora, ili je u pitanju čišćenje i održavanje kancelarijskog prostora, higijena poslovnog prostora i prostorija, pranja staklenih površina, agencije za ciscenje i odrzavanje zgrada u Beogradu čiste i održavaju stanove u Beogradu, zgrade i poslovne prostore upravo prema Vašim potrebama ili prema individualno ustanovljenim potrebama. Uglavnom je moguće ustaliti termin i uslove, kao i specifične potrebe vezane za konkretne namene.

Recimo, za Belano apartmane je iznad svega važna čistoća, higijena, estetika i besprekornost svake smeštajne jedinice, odnosno naših smeštaja u Beogradu.

.

Tražite od agencije za čišćenje i održavanje zgrada individualnu ponudu za stambenu ili poslovnu zgradu, kancelariju, komercijalni prostor ili čišćenje stana.

ČIŠĆENjE  I ODRŽAVANJE ZGRADA

Današnje nove gradnje stambenih zgrada nisu iste kao stare.

Razlike u izgledu, godini izgradnje, broju korisnika i frekventnosti samih stambenih zgrada, zahtevaju poseban pristup i način čišćenja i održavanja, kako bi zgrada uvek izgledala higijenski dobro i zdrava za boravak.

Kako izgleda generalno čišćenje zgrada?

Kada je u pitanju čišćenje zgrada i prostora, uglavnom postoje dve varijante, a to su generalno čišćenje i redovno održavanje zgrada, stanova u Beogradu, apartmana ili poslovnih prostora.

Generalno čišćenje zgrada se rade nakon delimičnog ili kompletnog renoviranja zgrade, nakon izvršenih građevinskih radova, nakon proslava korisnika zgrade, radi primopredaje samog prostora ili dovođenja u red same higijene kompletnog ili parcijalnog dela zgrade.

Redovno čišćenje zgrade je redovno održavanje koja se u dogovoru sa korisnicima obavlja u kontinuitetu nakon recimo generalnih čišćenja zgrada.

Usluga podrazumeva određeni broj dolazaka angažovanih lica, održavanje i čišćenje, dogovoreno vreme održavanja, dane, a po nekom pravilu se sada koriste optimalna ekološka sredstva i profesionalna oprema za obavljanje usluga.

1. Clean and Tidy

CLEAN & TIDY d.o.o. je servis za profesionalno održavanje i čišćenje zgrada Beograd.

Bilo da se radi o Vašem stambenom ili poslovnom prostoru, garaži, dvorištu ili nekom drugom objektu, ova agencija za čišćenje i održavanje objekata Vam može pružiti kompletnu uslugu održavanja čistoće i higijene i time doprineti Vašem daljem uspehu!

Svojim profesionalnim pristupom i kvalitetom pružene usluge, garantuju Vaše zadovoljstvo i dugu saradnju.

.

Osoblje sa iskustvom, najsavremenija profesionalna oprema, namenska hemija i naša politika kvaliteta osiguraće da Vi budete maksimalno zadovoljni a Vaš prostor besprekorno čist i uredan.

Uverite se i Vi!

CLEAN & TIDY d.o.o.

Matični broj:      20956453

PIB:        108227654

Račun:  Banca Intesa A.D. Beograd

160-395873-28

Telefoni:              011 / 630-70-80

060 / 630-70-80

Adresa:                Bulevar Kralja Aleksandra 56

11000 Beograd

Srbija

office@clean-tidy.rs

2. Agency Brilliant

Agency Brilliant je specijalizovana agencija koja već duži niz godina profesionalno čisti i održava higijenu različitih enterijera i eksterijera u stambenim i poslovnim prostorima.

Unapređenjem i razvojom tržišta razvili su i dosta pratećih ili dodatnih usluga tako da mogu odgovoriti skoro na sve potrebe za čišćenjem i sređiivanjem prostora klijenata.

Stalnom edukacijom zaposlenih u našem radu primenjujemo najefikasnije metode čišćenja i održavanaja kako bi Vam pružili vrhunski kvalitet naših usluga.

Opremljeni su savremenim mašinama, a pored njih u procesu rada koriste ekološke i pH neutralne proizvode koji pored namene čišćenja dezinfikuju prostor i prijatnog su mirisa.

.

Call centar

RADNO VREME:

pon.-sub.: 08.00-20.00h

Nedeljom ne radimo.

 tel. +381 (0)11 357 3326

 mob. +381 (0)61 220 3330

 mob. +381 (0)64 223 3434

 mob. +381 (0)69 234 0345

 tel. 06778 06778

 callcentar@agencybrilliant.com

3. Agencija SOS za vaš dom –  čišćenje zgrada i stanova

Agencija SOS za Vaš dom nudi Vam visoko profesionalne standarde, maksimalno poverenje, kvalitetne usluge, razumevanje za sve Vaše želje uz odlične preporuke, apsolutnu posvećenost i izlaženje u susret svim Vašim potrebama. Naše usluge čiščenja su Vam na raspolaganju 365 dana godišnje.

Tim čine provereni i iskusni radnici sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga usluga čiščenja, bilo da se radi o stanovima ili poslovnim prostorima.

Potrebno je samo da ih pozovete i ukažete im Vaše poverenje, a oni će umesto Vas učiniti da Vaš poslovni prostor bude čist i blistav.

.

Pružanjem kvalitenih usluga pridobili su poverenje velikog broja klijenata kako kod fizičkih tako i kod pravnih lica. Najveći prioritet su zadovoljni klijenti.

Agencija SOS svakom klijentu pristupa sa maksimalnom pažnjom i predanošću kako bi zadovoljili zahteve svakog klijenta.

Kontakt informacije:

„SOS Agencija za čišćenje“

Beograd, ul. Jurija Gagarina 231

I sprat – TC ENJUB

tel: (061) 30-18-333

tel: (061) 40-18-333

tel: (061) 24-666-55

Radno vreme kancelarije:

radnim danom: 09-20h

subotom i nedeljom: 09-17h

email: svetlanasecerkovic@gmail.com

BELANO SMEŠTAJ BEOGRAD: Kontakt

A ako dolazite u Srbiju kako biste upoznali ovaj grad i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete najbolji i jeftin smeštaj u Beogradu ili pronađete sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte.

.

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete savršeni filmski klasik ili otkrijete novi način uživanja u ovoj umetnosti, a nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.