7. ISEC 2019. – Međunarodni sajam pametnih tehnologija u Beogradu

август 26, 2019
isec sajam beograd 2019

KADA: 2 – 4. oktobar 2019.

GDE: Beogradski Sajam, HALA 1

SAJT: www.isec-expo.rs

Međunarodni sajam pametnih tehnologija – iSEC, regionalno je poznat i priznat kao Sajam bezbednosti. Na njemu se stručnoj i široj javnosti predstavljaju visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti.

Savremena IT rešenja koriste se za nadzor, monitoring, senzorsku detekciju i merenje, automatizaciju, bezbednost i softversko-hardverska pametna rešenja u okviru raznovrsnih oblasti.

Ovako projektovana pametna tehnološka rešenja koriste se u mnogim oblastima: javnoj bezbednosti; bezbednosti imovine, lica i poslovanja; bezbednosti i upravljanju kritičnom infrastrukturom, korporativnoj bezbednosti; upravljanju saobraćajem, zdravstvom, školstvom, transportom i pametnim zgradama. Različiti oblici nadzora bitni su i u trgovini, bankarstvu, elektronskoj upravi, hotelijerstvu, socijalnim mrežama.

IoT (Internet of Things) kao sve prisutniji deo svakodnevnog života, koji donosi nove izazove pred savremeno društvo, ali i sve brži i aktivniji tempo života, digitalno postavljen svet u kojem se postavljaju novi ciljevi za svakodnevni život i funksionisanje, dovode do sve bržeg razvoja i pratećih kompatibilnih tehnologija. Drugi fokus je na upotrebi zelenih tehnologija i sve urgentnijeg globalnog fokusa na povećanja energetske efikasnosti, a o svemu tome i još o mnogo čemu će biti upravo reči na predstojećoj konferenciji iSEC, kao i na pratećim konferencijama na Beogradskom sajmu u oktobru ove godine.

Aktuelni sajmovi u Beogradu sa fokusom na budućnost

Međunarodni sajam energetike (UFI)  najveći je godišnji regionalni skup kompanija, korporacija, preduzeća, institucija i profesionalaca u sektorima koji se bave električnom energijom, ugljem, naftom i gasom, obnovljivim izvorima energije, energetskom efikasnošću i rudarstvom.

Međunarodni sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa – EcoFair, najveći je i najreprezentativniji skup ove vrste u regionu, koji ima privredno-edukativni karakter, a posvećen je sistemima i mehanizmima zaštite životne sredine i cirkularnoj ekonomiji, dok izložba iSEC predstavlja tehnologije Pametnih gradova u funkciji javne bezbednosti, saobraćaja (Mobility, Traffic), parkinga, e-uprave, e-zdravstva, e-obrazovanja,  e-bankarstva, e-maloprodaje, ITS – Integrisanog transporta i logistike.

7. iSEC – MEĐUNARODNI SAJAM PAMETNIH TEHNOLOGIJA  je međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja bilo u javnom, bilo privatnom sektoru. Na Sajmu se predstavljaju brojne domaće i strane kompanije, odnosno: proizvođači, projektanti, montažeri, distributeri i strukovna udruženja.

Prateći konferencijski i B2B program – obradiće se i aktuelna pitanja zakonodavnog okvira u navedenoj tematici uz osvrt na izazove i mogućnosti, ali i regionalne i globalne trendove u ovim oblastima.

7. iSEC – MEĐUNARODNI SAJAM PAMETNIH TEHNOLOGIJA donosi i veliki broj panel diskusija na temu primene pametnih tehnologija u funkciji bezbednosti urbanih sredina, značaja korporativne bezbednosti u funkciji pametnih i sigurnih gradova, izazova sajber privatnosti, upravljanja informacionom bezbednošću u pametnim gradovima, bezbedne eUprave i bezbednog poslovanja u sajber prostoru, ali i na mnoge druge teme.

Na panelima će, između ostalih učestvovati: Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti Srbije, Udruženje za privatno obezbeđenje i ostale uslužne delatnosti Privredne komore Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo odbrane, Sektor za analitiku telekomunikacione i informacione tehnologije, Grad Beograd, Grad Novi Sad, kao i predstavnici mnogih gradova regiona, fakulteta i udruženja.

.

Cilj svih sajmova, pa i ovih je prepoznavanje svetskih tehnoloških trendova i njihova prezentacija u izložbenom i konferencijskom programu, razvijajući lokalno i regionalno tržište, na dobrobit šire društvene zajednice.

Šta nas čeka na 7. iSEC – MEĐUNARODNI SAJAM PAMETNIH TEHNOLOGIJA

SECURITY REŠENJA I SISTEMI

 • javna bezbednost
 • bezbednost i upravljanje kritičnom infrastrukturom
 • bezbednost imovine, lica i poslovanja
 • upravljanje bezbednošću u školama
 • korporativna bezbednost

SMART HOME TEHNOLOGIJA PAMETNIH ZGRADA

 • pametne kuće i poslovne zgrade

MOBILITY REŠENJA

 • upravljanje saobraćajem
 • upravljanje parkingom
 • upravljanje transportom i rešenja u logistici
 • SISTEMI, OPREMA I REŠENJA U BANKARSTVU
 • SISTEMI, OPREMA I REŠENJA ZA MALOPRODAJU I VELEPRODAJU
 • REŠENJA ZA UPRAVLJANJE U ZDRAVSTVU
 • ELEKTRONSKA UPRAVA
 • SOCIJALNE MREŽE
 • INFORMACIONA BEZBEDNOST

RADNO VREME SAJMA :

02-04. oktobra 2019. od 10:00 do 17:00

CENA ULAZNICE  ZA SAJAM:

pojedinačna ulaznica ………………………………………..400 RSD

grupna ulaznica *…………………………………………….. 100 RSD

ulaznica za studente (sa indeksom)……………………. 100 RSD

parking (po satu)……………………………………………… 150 RSD

* Ulaznice / grupne ulaznice

Grupna poseta podrazumeva dolazak više od 20 ljudi.

Za kupovinu grupnih ulaznica potrebno je dostaviti spisak ljudi sa punim imenom i prezimenom, overen pečatom firme i potpisom ovlašćenog lica.

Plaćanje se vrši direktno na blagajni ili preko tekućeg računa.

Za dobijanje profakture obratiti se:

Tel: 011 2655 853

e-mail: tickets@sajam.rs

Karte možete podići na BLAGAJNI sajma:

Upravna zgrada, kancelarija 34

Tel: 011 2655 820

ORGANIZATOR

BEOGRADSKI SAJAM

Jelena Tošić Stojiljković, koordinator

tel: +381 (0)11 2655-178

Bogdan Vujović, saradnik na projektu

tel: +381 (0)11 2655-842

e-mail: isec@sajam.rs

.

UČESNICI

IRSKA 1

AUSTRIJA 3

BOSNA I HERCEGOVINA 9

ČEŠKA REPUBLIKA 4

HOLANDIJA 2

HRVATSKA 2

ITALIJA 1

KINA 1

MAĐARSKA 24

NEMAČKA 2

NORVEŠKA 2

POLJSKA 2

RUSKA FEDERACIJA 1

SAD 1

SLOVENIJA 8

SRBIJA 154

TURSKA 1

UKUPAN BROJ UČESNIKA 218

STATISTIKA

broj izlagača:      86 (iz četiri države)

izložbeni prostor:             2.600 m2

posetilaca:          6.000

BELANO Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste posetitli neku od ovih manifestacija i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan i udoban stan na dan u Beogradu ili probate srpske tradicionalne specijalitete u nekom od najboljih restorana srpske kuhinje sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.