6 najboljih firmi za vending aparate i mašine u Beogradu i Srbiji

јул 3, 2019
vending aparati i mašine

Postoje te neke stvari koje su svuda oko nas, a na koje ne obraćamo toliko pažnju. Ovo je možda prosto zato što su idealno integrisane u prostore u kojem se nalaze, bilo da je u pitanju interni prostor neke firme ili lokacija za kongresni turizam koje posećuju gosti naših apartmana na dan i smeštaja u Beogradu.

Vending aparati su one sitne stvari koje prave razliku, a naročito u poslovnom okruženju, apsolutno dovode do uspeha i efikasnosti tima, laganim osveženjem u vidu kafa i grickalica, slatkiša i vode. Osim ovoga, odlazak do vending mašina, kao i razgovori oko njega su prilika za networking i druženje, zato je pored pristupačnosti važan i kvalitet, kao i visok standard higijene i održavanja.

Evo nekih od najboljih firmi za vending aparate i mašine u Beogradu i Srbiji.

1. Automati FAN

Automati FAN su stavka koja dopunjuje Vaš tim.

Veruju u deljenje, u zajednički uspeh, u napredak na svim poljima zajedničkim radom.

Na tržištu su dostupni od 2015. godine i izdvajaju se po pogodnostima koje pružaju klijentima, roku isporuke, kvalitetnom i redovnom servisu u najkraćem mogućem roku, kao i održavanju automata. U ponudi imaju automate za kafu i tople napitke, automate za hladne napitke i hranu, a pored toga imaju u ponudi i kancelarijske aparate za kafu (sa kapsulama ili kafom u zrnu). Takođe vrše i iznajmljivanje automata po najpovoljnijim cenama.

AUTOMATI FAN

Adresa:  Dr. Ivana Ribara 115 Novi Beograd           

Kontakt telefon: 060/0888048 061/2449449 

Email: automatifan@gmail.com

Website: https://automatifan.rs/

2. VENDING D.O.O

Preduzeće Vending D.O.O. osnovano je 2004. godine u Beogradu sa namerom da na tržištu Srbije postavi nove standarde u pružanju usluga korisnicima vending aparta za tople napitke. Takav pristup poslovanju nije ostao nezapažen i 2005. godine Vending postaje Nestleov Nacionalni vending operater, a 2007. HoReCa distributer.

Danas Vending iz svojih pet centara (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak i Bavanište) pokriva oko 90 % tržišta Srbije i najveci je Nestleov operater u regionu.

Adresa: Vukasovićeva 21m, Beograd

tel: 011 / 351-43-04

mob: 062/200-111

Fax: 011 / 351-43-05

Website: http://www.vending.rs/

3. Intercaffe

Preduzeće Intercaffe d.o.o. osnovano je 2001. godine u Beogradu. Broj zadovoljnih klijenata danas se meri već u stotinama. Sve ove godine su insistirali na kvalitetu i pouzdanosti, jer znaju da Vam je Vaš posao najvažnijini. Kažu da su tu „samo“ da Vam pomognu kako biste Vi svoje vreme i novac upotrebili efikasnije.

Automati su Vam na raspolaganju potpuno besplatno, a usluge obuhvataju servis, održavanje i redovnu dopunu automata sirovinama i artiklima, o čemu se staraju dežurne ekipe servisera Intercaffe-a, 365 dana u godini. Na Vama je samo da uživate u ukusu željenog napitka ili hrane.

Svaki automat poseduje omekšivač vode, što bitno poboljšava kvalitet napitka. Dezinfekciju sprovodnih kanala je automatska, kako bi se postigao najbolji mogući nivo higijene i sanitarne zaštite. Kafa se posebno melje za svaki pojedinačni napitak radi boljeg ukusa. Mogućnost savremenog bezgotovinskog plaćanja – putem posebnih mini magnetnih ključeva.

Automati za tople napitke imaju mogućnosti spravljanja do 20 vrsta napitaka: od čaja preko više vrsta kafa (espresso kafa, espresso kapucino, espresso kafa sa mlekom i čokoladom, makijato, nescaffe, nescaffe sa čokoladom, nescaffe kapucino, nescaffe kapucino sa mlekom i čokoladom), do vrlo ukusne tople čokolade.

vending aparati

Adresa: Vodovodska 176 11147 Beograd

tel: +381 (0)11 2504-973

email: intercaffe@beotel.net

Website: http://automatizakafu.rs/

4. Saneko

Saneko se bavi prodajom i postavljanjem aparata za samoposluživanje toplim i hladnim napicima i automatata za samoposluživanje prehranom. Tu su da Vam pomognu da poboljšate atmosferu u Vašoj kompaniji, znatno umanjite troškove svog poslovanja, povećate zadovoljstvo radnika i uz sve to da svakodnevno uživate u vrhunskom mirisu i ukusu kafe i drugih toplih i hladnih napitaka. Ukoliko izaberete kompaniju Saneko dobićete potpuno besplatno održavanje i dopunjuvanje automata za tople i hladne napitke, kao i automata za prehranu.

Kafe aparat, automat za kafu, aparat za hladne napitke, aparat za tople napitke, automat za hranu, vending automat ili kafemat… naziva je puno, ali značenje je isto. U ponudi su vending mašine najpoznatijih svetskih proizvođača. Automati iz ove ponude dokazani su kao najpouzdaniji i najekonomičniji automati za tople i hladne napitke.

Iako vending mašine nude brojne prednosti, ukoliko ne izaberete dobrog partnera za postavljanje, održavanje i dopunu automata za tople i hladne napitke,  prednosti neće doći do izražaja. Birajte pažljivo, izaberite Saneko!

Adresa: Arhimandrita Gerasima Zelića 10, Beograd

Kontakt telefon: 065 377 77 44;

Tel/fax: 011 231 85 47

E-mail: aleksandar.trojanovic@saneko.rs

Website: http://saneko.rs/

5. Kafemati Beograd

Veliki izbor samoposlužnih automata namenjenih malim i velikim poslovnim ogranizacijama. Atraktivnim dizajnom i kvalitetom proizvoda prilagođeni su da zadovolje i najzahtevnije klijente. Idealno rešenje da budete u korak sa savremenim trendovima i unapredite svoje poslovanje, obradujete zaposlene i iznenadite poslovne partnere.

Samoposlužnim automatima renomiranih italijanskih proizvođača uvek budite snabdeveni kvalitetnim toplim i hladim napicima i prehrembenim proizvodima.

Company Wall Business uručio je preduzeću Magnes Vending d.o.o. priznanje i seritikat kojim nam je dodeljena A+ bonitetna ocena.

A+ bonitetna ocena spada i među najviše bonitetne ocene kojima se može oceniti i nagraditi poslovanje neke firme.

UROŠA PREDIĆA 2, 18000 NIŠ

MOBILNI: +381 065 2225575

E-mail: magnes@kafemati.com

Website: http://kafemati.com/

6. Beograd Vending

Ova kompanija je mešovita srpsko – italijanska kompanija čije se poslovne aktivnosti odvijaju na tržištu Srbije i na tržištu Crne Gore. Centri prodaje se nalaze  u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kruševcu ,Baru i u jos 20 gradova. Delatnost kompanije je pružanje usluga putem samouslužnih automata sa toplim i hladnim napicima, slatkišima, grickalicama i limenkama.

 Ova vending kompanija je podružnica kompanije Espesso International.  Radi se o  jednoj od najvećih evropskih kompanija u oblasti samouslužnih automata. Prisustvo u više zemalja širom Evrope i poslovni ugled koji uživaju medju poslovnim partnerima, ali i medju konkurencijom, garancije su kvaliteta. Za proteklih 17 godina uspeli su da postanemo kompanija bez čijeg je prisustva nemoguće zamisliti poslovanje u oblasti samouslužnih automata. Ipak, najvredniji resurs su ljudi, a najveću vrednost kompanije na tržistu Srbije i Crne Gore predstavlja samo ime koje je tokom vremena postalo sinonim uspeha.

POSTAVLJANJE, IZNAJMLJIVANJE I PRODAJA AUTOMATA:

Tel: +38165/440-440-2 ; +38165/440-440-6

KOMERCIJALA:

Tel: +38164/4222-440

SERVIS: Tel: +38164/4321-120 ; 

e-mail: office@beogradvending.com

Adresa: Cara Dušana 83, Beograd

Website: http://mag-nes.com/

BELANO APARTMANI Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete udoban smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.